icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

luba142
23. mar 2012

@jamaat no v aprili je mi jedno kedy, asi niekedy po velkej noci az....a v juni neviem podla navalu roboty a ci ma aj uvolnia, takze to s urcitostou nepoviem

luba142
23. mar 2012

@sirinka Kika uz bude v tretej a tam by nebol problem, ved uz 2x co sme boli tak piatok nebola vtedy v skole....ale Barborku som myslela, ale ten jeden den by ju asi tiez nezabil,keby nebola v skolke
A vyucko maju niekedy aj do 14, takze to je vselijake a aj kruzky mava 🙂

borocka
23. mar 2012

@luba142
@sirinka a nie jen ahodou 1.9.statny sviatok? dalo by sa ist v piatok 31.8. a navsrat 2.9. v nedelu. a v pondleok decka mozu ist kludne na prvy den do skoly a skolky. nemyslim si ze by to mal byt problem pre skolakov.

luba142
23. mar 2012

@borocka no ved tak som to aj myslela 🙂 Vlastne ci jun,alebo september tak by to bolo kvazi lepsie ten sepotember, lebo tam cca 2 tyzdne budu len opakovat, ale v juni este pisu nejake zaverecne pisomky a take veci, ale zas piatok ked vynecha nic sa nestane

jamaat
23. mar 2012

@luba142 Veď aj kvôli tebe som navrhla apríl, že si spomínala, že nevieš ako bude s dovolenkou po čerstvom nástupe do práce. Vzápätí ty na to, že jún by bol lepší, lebo je teplejšie. Potom že problém so školou. Jaaaaaj, tak to sa takto na ničom nedohodneme.

jamaat
23. mar 2012

Ja sa prispôsobím aj na september, pokiaľ nebude nejaká zahraničná turistická akcia v partii. A samozrejme je tam ešte obmedzenie, že deti nastúpia po lete do škôlky a začne zase kolotoč s chorobami.

Takže treba sa rozhodnúť, či to chceme na jar, alebo na jeseň. Ak na jar, treba už dohodnúť konkrétny dátum. Ak jeseň, tam má presný termín ešte čas.

jamaat
23. mar 2012

A ja pôjdem kľudne aj teraz, aj v septembri. 🙂

luba142
23. mar 2012

@jamaat tak ano v tom aprili by to bolo najidealnejsie z toho hladiska, ze sa nemusim trapit okolo roboty a vymienat smeny a dovolenku pytat...takze suhlasim kludne. Ale nedbam ani zaciatkom septembra, keby uz aj na to prislo 😅

hoogy
23. mar 2012

no kocky mne by najviac vyhoval ten april. september este nebudeme mat rodny list pre drobca a na cierno cestovat nechceme. ale ked sa dohodnete na inokedy nevadi 🙂

kosska3003
23. mar 2012

no tak mne vyhovuje vikend po velkej noci a potom v juny vikend 22-24 alebo 30-1 jul to je asi vysvecko vtedy v piatok v septembri ja isto nie to budem po porode

kosska3003
23. mar 2012

@luba142 to vyzera dobe je to sice daleko od nas ale tak ja som to zas mala doposial najblizsie ze 😀 😀 😀

luba142
24. mar 2012

@kosska3003 ono sa to vybera v nejakej takejto lokalite preto, keby ideme v tom aprili aby sme zase u sustiaka nemrzli, tam isto este neni tak teplo, alebo co ja viem 😀...mne sa paci aj ten pred tym co bol,len sa mi zda ta zahrada mala na tolko deti, ale ved by sa hadam pomestili a bolo to aj lacnejsie a blizko termalko 🙂

kosska3003
24. mar 2012

@luba142 no ved jasne ze ak sa ide v aprili nat na juh tu je kosa este v tieni

sirinka
24. mar 2012

@luba142 pocuj a na zahori je ako v aprili? ved tam je tiez kopec krasnych miest....

luba142
25. mar 2012

@sirinka no neviem velmi o ziadnych krasnych ubytkach 😀

hoogy
25. mar 2012

@luba142 toto sa mi moc nepaci...

luba142
25. mar 2012

@hoogy to ja len, ze sirinka chcela nieco u nas na zahori ci neni 🙂

hoogy
25. mar 2012

@luba142 ja viem mne by sa aj na zahori veru nieco pacilo,ale toto ee 😉

sirinka
25. mar 2012

@luba142 ja som nemala na mysli krasne ubatka, ale ze tam je krasna priroda, hrady a podobne... 😉

sirinka
25. mar 2012

@luba142 ako podla mna je to v pohode, ja by som aj tam sla...

luba142
25. mar 2012

@hoogy
@sirinka tak chata neni nejaky luxus, ale je to v prirode, takze nejaka prechadzka sa tam vzdy spachat da a pre sportu chtivych je tam Tarzania- lanovy park, kde mozu ist aj deti, en neviem ci aj 3 rocne 🙂

sirinka
25. mar 2012

@luba142 a je tam dost velka kryta terasa keby nieco, nejake preliezky, navyse tam varia....

luba142
25. mar 2012

@sirinka a keby to bolo v lete tak aj kupalisko je pod nosom 🙂

hoogy
25. mar 2012

@luba142 ta modra sa mi celkom paci🙂

jamaat
25. mar 2012

Tak ja sa kľudne uskromním aj v takých podmienkach, ako bola tá chata Amor. Len cenník som nepozerala 🙂

jamaat
25. mar 2012

No a keď som teraz pozrela aj ceny všetkých zariadení, tak sa opäť potvrdzuje, že v turistických centrách sú práveže ubytká lacnejšie. Asi kvôli väčšej konkurencii.