Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
mne by tiez nevadila chata amor vypada to tam pre deti vonku pekne ale cena ma prekvapila nato ze to je turisticka ubytovna mi pride 10 eur na noc dost 🤐
ahoj,
tak ak april, mohla by som len sama, mm kazdy vikend maka na dome ... a ja skoro tiez, ale tak by sme si urobili vylet, takze osobne som tiez radsej za jun, ale ... asi tiez mm nepojde ... takze v podstate sa prisposobim a bola by som rada, aby som sa aspon raz zucastnila 😀 a miesto ... hlavne, nech maju decka zabavu 🙂
tak uz sa to tu rozprudilo....co sa terminu tyka cez velku noc urcite nie....ja som za jun a kde to bude sa prisposobim vacsine, vsak ako vzdy 😀
@luba142
@sirinka kocky, aj mys spominala ze by radi prisli tento rok, ale ak to date na zahorie ( teda nechcem sa vyjadrovat za nu) tak to neviem ci by preslo...........to akoby ona navrhla ze podme niekam na zemplin tak neviem ako by ste sa tvarili 😉 ale neberte to v zlom
http://www.ubytovanienaslovensku.eu/hotel-hlbok...
sestra tam bola minuly rok, velmi si chvalili prostredie...je tam obrovsky park,stromy, cesticky na bykovanie. a o zamku, zoo, kupeloch ani nehovorim
baby ja som radsej za jun nejdeme hlasovat? urcime tie 2 terminy a kde by slo viac taak ten prejde 🙂
keby to bol jun a sustiak tak by to mala blizko aj tehulka kosska a mohli by ist tusim tak spominala
kocky ja som asi jedina ktorej vyhovoval ten april....tak to dajte kludne na ten jun 😉
mne je jedno ja som povedala ze mne vyhovuje april vikend po velkej noci a v juny posledne dva vikendy lebo to je mm doma a ked sa pojde dalej tak musi ist aj on so mnou sama by som nesla
Tak uz sa rozhodnite ,ale konecne a hlavne kam to bude 😀 😀 😀
Práve som dostala tip na toto: http://www.babica-bojna.sk/index.php/aktivity , je to pri Piešťanoch-Topoľčanoch, izby sú trochen drahšie a je ich pre nás málo, ale sú tam aj chatky. Len neviem, ako vyzerajú zvnútra.
Tak som tam volala, každá chatka má 4 izby, je tam spoločná kúpelka a vecko. Nie je tam žiadny kuchynský kút, ani chladnička, ale vraj sa dá dať do spoločnej v kuchyni.
V júni to však Šuštiak istí, ak bude mať voľno. Len už by sme si mali tie termíny rozhodnúť.
OK, väčšina je za jún, takže vybrať júnový termín. Je tam 5 víkendov, prvý je MDD, tak ten asi nie, to bude akcií pre decká, aj my vtedy ideme do Budapešti. Zvyšné:
8-10.6.
15-17.6
22-24.6.
30.6-1.7. (je vysvedčko, tak asi ho tiež môžeme škrtnúť)
Píšte sa na všetky, kde by ste mohli, potom vyberieme, kde je najviac.
ja uz v juni moc nechcem cestovat mimo rakuska. takze ja sa zdrziavam hlasovania 😉
ja len ze v juni uz vsetky nase deti budu mat nad tri roky...takze aj za ne uz sa bude platit....k terminu sa vyjadrim este, lebo neviem celkom presne, kedy ide mm na pansku jazdu...a aj svokor ma narodky, tak ci bude robit oslavu ci nie...
my ideme od 11-22 do turecka, takze ja tento rok zase nic ☹
a aky je rozdiel medzi deluxe a klasik?

http://www.ubytovanienaslovensku.eu/penzion-uni...