icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

dm1
autor
25. mar 2012

mne by tiez nevadila chata amor vypada to tam pre deti vonku pekne ale cena ma prekvapila nato ze to je turisticka ubytovna mi pride 10 eur na noc dost 🤐

dm1
autor
25. mar 2012

@jamaat suhlasim s tym vyberom april - jun a podla toho kde bude viac by sa slo. mne sa veru zda april skoro ale ked nas bude vtedy viac prisposobime sa...

emode
25. mar 2012

ahoj,
tak ak april, mohla by som len sama, mm kazdy vikend maka na dome ... a ja skoro tiez, ale tak by sme si urobili vylet, takze osobne som tiez radsej za jun, ale ... asi tiez mm nepojde ... takze v podstate sa prisposobim a bola by som rada, aby som sa aspon raz zucastnila 😀 a miesto ... hlavne, nech maju decka zabavu 🙂

ludmilabb
26. mar 2012

tak uz sa to tu rozprudilo....co sa terminu tyka cez velku noc urcite nie....ja som za jun a kde to bude sa prisposobim vacsine, vsak ako vzdy 😀

borocka
26. mar 2012

@luba142
@sirinka kocky, aj mys spominala ze by radi prisli tento rok, ale ak to date na zahorie ( teda nechcem sa vyjadrovat za nu) tak to neviem ci by preslo...........to akoby ona navrhla ze podme niekam na zemplin tak neviem ako by ste sa tvarili 😉 ale neberte to v zlom

http://www.ubytovanienaslovensku.eu/hotel-hlbok...
sestra tam bola minuly rok, velmi si chvalili prostredie...je tam obrovsky park,stromy, cesticky na bykovanie. a o zamku, zoo, kupeloch ani nehovorim

luba142
26. mar 2012

@borocka ja nehovorim,ze na zahorie, ale k mederu co to tu bolo davnejsie sa akosi nikto nevyjadroval a aj preto,ze ak sa ma ist v aprili tak by bolo dobre ist tam kde je teplejsie, nie? Inak tn link co si dala tiez nevyzera zle

dm1
autor
26. mar 2012

baby ja som radsej za jun nejdeme hlasovat? urcime tie 2 terminy a kde by slo viac taak ten prejde 🙂

dm1
autor
26. mar 2012

keby to bol jun a sustiak tak by to mala blizko aj tehulka kosska a mohli by ist tusim tak spominala

luba142
26. mar 2012

@sirinka ten link na apartmany u sovy je v podhajskej? Nevyzera to veru zle 🙂

luba142
26. mar 2012

@dm1 ja to budem mat v juni komplikovanejsie, lebo neviem ci dostanem volno 😒

sirinka
26. mar 2012

@borocka ja nemmam problem ani na zempline, dokonca na vinne jazero by som sla veeeeelmi rada....

ak v juni, nechcete prist na nas senecky karneval?

hoogy
26. mar 2012

kocky ja som asi jedina ktorej vyhovoval ten april....tak to dajte kludne na ten jun 😉

sirinka
26. mar 2012

@dm1 na juhu to ma zase blizsie tehulka hoogy 😀

kosska3003
26. mar 2012

mne je jedno ja som povedala ze mne vyhovuje april vikend po velkej noci a v juny posledne dva vikendy lebo to je mm doma a ked sa pojde dalej tak musi ist aj on so mnou sama by som nesla

luba142
26. mar 2012

Tak uz sa rozhodnite ,ale konecne a hlavne kam to bude 😀 😀 😀

borocka
27. mar 2012

@sirinka riadna nahoda 😉 tak najprv zistim ze si tu odtialto kusok, a potom mi este o vinianskom jazere ides rozpravat, kam som ako decko chodila kazde prazdniny 😀 😀

jamaat
27. mar 2012

Práve som dostala tip na toto: http://www.babica-bojna.sk/index.php/aktivity , je to pri Piešťanoch-Topoľčanoch, izby sú trochen drahšie a je ich pre nás málo, ale sú tam aj chatky. Len neviem, ako vyzerajú zvnútra.

jamaat
27. mar 2012

Tak som tam volala, každá chatka má 4 izby, je tam spoločná kúpelka a vecko. Nie je tam žiadny kuchynský kút, ani chladnička, ale vraj sa dá dať do spoločnej v kuchyni.

jamaat
27. mar 2012

V júni to však Šuštiak istí, ak bude mať voľno. Len už by sme si mali tie termíny rozhodnúť.

dm1
autor
27. mar 2012

@jamaat ja by som bola veru rada za ten sustiak akosik sa mi zda april priserne skoro a aj vikend po velkej noci uz uplne. 🤐

jamaat
27. mar 2012

OK, väčšina je za jún, takže vybrať júnový termín. Je tam 5 víkendov, prvý je MDD, tak ten asi nie, to bude akcií pre decká, aj my vtedy ideme do Budapešti. Zvyšné:
8-10.6.
15-17.6
22-24.6.
30.6-1.7. (je vysvedčko, tak asi ho tiež môžeme škrtnúť)

Píšte sa na všetky, kde by ste mohli, potom vyberieme, kde je najviac.

hoogy
27. mar 2012

ja uz v juni moc nechcem cestovat mimo rakuska. takze ja sa zdrziavam hlasovania 😉

sirinka
27. mar 2012

ja len ze v juni uz vsetky nase deti budu mat nad tri roky...takze aj za ne uz sa bude platit....k terminu sa vyjadrim este, lebo neviem celkom presne, kedy ide mm na pansku jazdu...a aj svokor ma narodky, tak ci bude robit oslavu ci nie...

mimi21
27. mar 2012

my ideme od 11-22 do turecka, takze ja tento rok zase nic ☹

sirinka
27. mar 2012

a aky je rozdiel medzi deluxe a klasik?