Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
@jamaat no akosi vobec neni o to zaujem ako kukam treba to skusit este na face dat lebo na kona malo bab chodi
@jamaat
@kosska3003 no ved to, akosi je stale ticho
@kosska3003 ved terminy su aj na FB a tam uz sa vobec nikto nechytil
@luba142 no ja uz neviem potom ako ja by som rada isla
tiez kukam ze sa to akosik nehybe. ako ked nas ma byt 5 tak my to asi zabalime a pojdeme na vikend do tatier asi 😒 . Sup sup zienky vyjadrit sa! 🙂
Baby my sa nechystáme tento rok asi nikam, takže mne budú vyhovovať snáď všetky termíny. A určite rada vypadnem z domu. Len my sa nahlásime až na poslednú chvíľu radšej.
8-10.6. - dm1,
15-17.6 .. - luba142, jamaat
22-24.6. ..- luba142, dm1 , kosska
30.6-1.7 ...- luba142, dm1, kosska, jamaat, sirinka
ja este cakam na mm 🙄 musi zistit, kedy maju stretavku zo skoly. Zajtra sa to uz snad dozviem.
8-10.6. - dm1, ludmilaBB
15-17.6 .. - luba142, jamaat, ludmilaBB
30.6-1.7 ...- luba142, dm1, kosska, jamaat, sirinka, ludmilaBB
jeeeeeeeeeeeej uz nas je 6 😀 😀 😀 😀 😀 tak co a kde ideme ideme k sustiakovi ci sa hlada nieco ine
no neviem kam to vlastne ideme???? 😀 😀 😀
8-10.6. - dm1, ludmilaBB, kodada
15-17.6 .. - luba142, jamaat, ludmilaBB , kodada
30.6-1.7 ...- luba142, dm1, kosska, jamaat, sirinka, ludmilaBB
a okolie BB, ZV beriem vsetkymi 10-timi, Janka (jamaat) ma urcite nieco zbehane 🙂
ahojte zienky, no kedze ja uz pracujem, a este mam aj skusky, tak sa nevyjadrujem. Ked sa dohodnete a nieco najdete, a bude sa dat, tak sa radi priadame 🙂
@sirinka
@jamaat ak by ste vybrali okolie BB,ZV, co mame na skok, tak by sme sa snad na sobotu pridali, ale inak mozem povedat ze tento rok neprideme na 99,9%.
tento tyzden som podala ziadost o rozvod, lukasko najmilovanejsi nam pozastavil "alimenty" na maleho, kym sa nevyjadri sud......to moze trvat a trvat.........takze my toto leto sa nedostaneme nikam
@dm1 ja uz to nerisim, prave preto som nepodala ziadost uz davno. kym nieco nevyde z jeho hlavy, tak on to neschvali. teraz sa budeme dotahovat,akoby to vsetko nebolo uz dva roky jasne 😠 len ma serie, ze prieky bude robit. keby som sa ja zachovala rovnako ako ja, tak pato je davno v nejakom decaku, alebo na ulici, alebo co ja viem.......a on nema kus vdaky voci mne, vobec ho to netrapi 😠 😠 😠
tak ja uz som to prekonala, uz som zmierena. len ma neskutocne serie a je neodpustitelne ze sa vykaslal na vlastne dieta
@borocka Ech, šibnutí niektorí chlapi. Inak pokiaľ viem, tak ty môžeš žiadať výživné aj na seba, keď nepracuješ. A predbežné rozhodnutie môže súd vydať asi aj pred konečným rozsudkom. No a papier ti peniaze aj tak nezabezpečí. Ja mám v rozsudku smiešne výživné na Moniku a ani to mi neplatí. Už na to kašlem, ani som to nedávala znova na políciu. Vlastne som dostávala výživné len vtedy, keď bol zavretý. Asi to potreboval ako preukázanie účinnej ľútosti, aby ho skôr pustili.
@borocka mate vyzivne stanovene sudom? ak ano, treba poziadat sudnou cestou, aby mu bolo vyzivne strhavane priamo z platy, pokial to nie je mozne, poziadas o nahradne vyzivne stat a stat si to bude potom vymahat od neho +25% penale...
ak to bola len dohoda medzi vami, tak si daj ziadost cim skor na sud, nech mu vymeria vyzivne...

No tak ako vidím, na stretko pôjdeme maximálne štyri.