icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

jamaat
2. apr 2012

No tak ako vidím, na stretko pôjdeme maximálne štyri.

sirinka
2. apr 2012

@jamaat 😀 no ja by som rada, len tie terminy este nemam upresnene

kosska3003
2. apr 2012

@jamaat no akosi vobec neni o to zaujem ako kukam treba to skusit este na face dat lebo na kona malo bab chodi

luba142
2. apr 2012

@jamaat
@kosska3003 no ved to, akosi je stale ticho

luba142
2. apr 2012

@kosska3003 ved terminy su aj na FB a tam uz sa vobec nikto nechytil

kosska3003
2. apr 2012

@luba142 no ja uz neviem potom ako ja by som rada isla

dm1
autor
2. apr 2012

tiez kukam ze sa to akosik nehybe. ako ked nas ma byt 5 tak my to asi zabalime a pojdeme na vikend do tatier asi 😒 . Sup sup zienky vyjadrit sa! 🙂

sssimi
2. apr 2012

Baby my sa nechystáme tento rok asi nikam, takže mne budú vyhovovať snáď všetky termíny. A určite rada vypadnem z domu. Len my sa nahlásime až na poslednú chvíľu radšej.

sirinka
3. apr 2012

8-10.6. - dm1,
15-17.6 .. - luba142, jamaat
22-24.6. ..- luba142, dm1 , kosska
30.6-1.7 ...- luba142, dm1, kosska, jamaat, sirinka

mystery7
3. apr 2012

ja este cakam na mm 🙄 musi zistit, kedy maju stretavku zo skoly. Zajtra sa to uz snad dozviem.

ludmilabb
10. apr 2012

8-10.6. - dm1, ludmilaBB
15-17.6 .. - luba142, jamaat, ludmilaBB
30.6-1.7 ...- luba142, dm1, kosska, jamaat, sirinka, ludmilaBB

kosska3003
10. apr 2012

jeeeeeeeeeeeej uz nas je 6 😀 😀 😀 😀 😀 tak co a kde ideme ideme k sustiakovi ci sa hlada nieco ine

ludmilabb
10. apr 2012

a prepacte ze tak neskoro ale nejako mam fofry a zabudam, to je horsie
@mystery7 uz si zistila co s tou stretavkou?

ludmilabb
11. apr 2012

no neviem kam to vlastne ideme???? 😀 😀 😀

jamaat
11. apr 2012

@ludmilabb To ešte nevie nik. 🙂

sirinka
12. apr 2012

@ludmilabb
@jamaat ja si ymslim, ze ked je nas tak malo, co prejavili zaujem, ze by sme sa mohli aj dohodnut...v lete ja preferujem ist niekam na hory...mozno aj nieco okolo BB?

ludmilabb
12. apr 2012

@sirinka joj okolo BB 😀 to by sa snad aj Zvolencanky, Bystricanky chytili 🙂))))

kodada
12. apr 2012

8-10.6. - dm1, ludmilaBB, kodada
15-17.6 .. - luba142, jamaat, ludmilaBB , kodada
30.6-1.7 ...- luba142, dm1, kosska, jamaat, sirinka, ludmilaBB

kodada
12. apr 2012

a okolie BB, ZV beriem vsetkymi 10-timi, Janka (jamaat) ma urcite nieco zbehane 🙂

iinuska
12. apr 2012

ahojte zienky, no kedze ja uz pracujem, a este mam aj skusky, tak sa nevyjadrujem. Ked sa dohodnete a nieco najdete, a bude sa dat, tak sa radi priadame 🙂

jamaat
12. apr 2012

@sirinka západniarky by to mali ďaleko, ja by som bola za šuštiaka, to je podľa mňa ideálne. A je to aj v horách. Ešte kamarát vie niečo v Zázrivej alebo Terchovej vybaviť, tak sa ho môžem spýtať. Ale tam nebol taký dobrý areál ako šuštiak.

sirinka
12. apr 2012

@jamaat jani na zapad sa nevyhovaraj, po dialnici sme u vas za hodinu a pol....a sustiak teda nie je ovela blizsie...takze mne je jedno...

luba142
12. apr 2012

@jamaat tak my sme mali sustiaka tak cca 2,5 hodiny....ak by bolo nieco blizsie tak nam to neva 🙂, ale inak aj mne sa Sustiak ak nebude ina alternativa pozdava 🙂

sirinka
12. apr 2012

@jamaat
@luba142 viamichelin mi napocital do terchovej 2 hodiny a 4 minuty a 25 euri za ph 😀
do BB hodinu a 50 minut a 20 eur na ph... 😝

jamaat
12. apr 2012

@sirinka Veď ja sa nevyhováram, ja proti BB nič nemám 🙂

borocka
13. apr 2012

@sirinka
@jamaat ak by ste vybrali okolie BB,ZV, co mame na skok, tak by sme sa snad na sobotu pridali, ale inak mozem povedat ze tento rok neprideme na 99,9%.
tento tyzden som podala ziadost o rozvod, lukasko najmilovanejsi nam pozastavil "alimenty" na maleho, kym sa nevyjadri sud......to moze trvat a trvat.........takze my toto leto sa nedostaneme nikam

dm1
autor
13. apr 2012

@borocka no pekne 😒 . inak to zmyslanie chlapov je divne co ma spolocne sud s tym ze sa ma aj tak postarat financne o svoje dieta???

borocka
13. apr 2012

@dm1 ja uz to nerisim, prave preto som nepodala ziadost uz davno. kym nieco nevyde z jeho hlavy, tak on to neschvali. teraz sa budeme dotahovat,akoby to vsetko nebolo uz dva roky jasne 😠 len ma serie, ze prieky bude robit. keby som sa ja zachovala rovnako ako ja, tak pato je davno v nejakom decaku, alebo na ulici, alebo co ja viem.......a on nema kus vdaky voci mne, vobec ho to netrapi 😠 😠 😠
tak ja uz som to prekonala, uz som zmierena. len ma neskutocne serie a je neodpustitelne ze sa vykaslal na vlastne dieta

jamaat
13. apr 2012

@borocka Ech, šibnutí niektorí chlapi. Inak pokiaľ viem, tak ty môžeš žiadať výživné aj na seba, keď nepracuješ. A predbežné rozhodnutie môže súd vydať asi aj pred konečným rozsudkom. No a papier ti peniaze aj tak nezabezpečí. Ja mám v rozsudku smiešne výživné na Moniku a ani to mi neplatí. Už na to kašlem, ani som to nedávala znova na políciu. Vlastne som dostávala výživné len vtedy, keď bol zavretý. Asi to potreboval ako preukázanie účinnej ľútosti, aby ho skôr pustili.

sirinka
13. apr 2012

@borocka mate vyzivne stanovene sudom? ak ano, treba poziadat sudnou cestou, aby mu bolo vyzivne strhavane priamo z platy, pokial to nie je mozne, poziadas o nahradne vyzivne stat a stat si to bude potom vymahat od neho +25% penale...
ak to bola len dohoda medzi vami, tak si daj ziadost cim skor na sud, nech mu vymeria vyzivne...