icon

Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?

dm1
18. jan 2010

tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek

borocka
22. apr 2012

@jamaat tak tka, zisti aky je rozdiel medzi drahsimi a lacnejsimi, ale myslim ze nam to bude jedno, hlavne aby boli postele, sprcha, chladnicka....viac nam na dve noci netreba

sirinka
22. apr 2012

a ako je to tam s jedlom baby? na ranajky si asi treba vsetko doniest? obedy a vecere sa daju nejako obstarat na okoli?

luba142
22. apr 2012

@sirinka ano ranajky sme mali z domu, na obed sa varil gulas v sobotu a vecer sa grilovalo, kto co si doniesol, alebo opekali spekaciky. Tam kusok je nejaka restika, alebo nieco take, niekto sa tam najest bol a potom je Terchova, kde sa da najest.....alebo keby si chcela Janke nieco uvarit tak sa tam priamo da, myslim,ze simi tam malej vtedy polievku varila

sirinka
22. apr 2012

@luba142 no tak ja by som jej maximalne flasticku ohriala s hotovym jedlom... 😅 ok, tak super...a ingrediencie na gulas zabezbeci jedna osoba a tej sa potom budeme skladat?

luba142
22. apr 2012

@sirinka to sa zatial nevie ako to bude vyzerat, ci sa niekto podujme ho varit 😀

sirinka
22. apr 2012

@luba142 a da sa tam aj grilovat?

sirinka
22. apr 2012

ja koltikovy gulas ovladam zatial iba teoreticky... 😀 nasi ho stokrat varili, ale ja sama ani raz...

luba142
22. apr 2012

@sirinka ano da, je tam ten posed zastreseny kde sa da grilovat

sirinka
22. apr 2012

@luba142 no, takze ak by nikto nechcel ten gulasik varit, tak si mozeme pogrilovat, to zvladneme 🙂

luba142
22. apr 2012

@sirinka no jasne, ci uz si doneseme nejake nalozene masko, alebo nieco take, to uz je jedno a cez den sa da niekam na obed zajst, snad sa to bude nejako dat lepsie ako ked sme boli pred 2 rokmi 🙂

jamaat
22. apr 2012

No idem mu napísať, nieže tu už plánujeme a nakoniec zistíme, že nemá voľné. Lebo termín je to už vlastne prázdninový.

jamaat
22. apr 2012

Takže zatiaľ som sa len spýtala na voľné kapacity - minimálne 6 izieb. Ak to potvrdí, potom budem zisťovať druhy izieb a tak.
Čo som kedysi dávnejšie na stránke pozerala, tak tie izby, čo sme mali vlani, sú tie lacnejšie. A niektoré zariadil novým nábytkom, tie sú drahšie. Mne je to jedno, v ktorej budem. Aj tak tam budeme len spať.

jamaat
22. apr 2012

A pozerám, že už aj trampolínu tam má 🙂

dm1
autor
22. apr 2012

na tie dve noci stacia kludne pre nas aj tei lacnejsie izby ved sa tam len spi 😉 . Ranajky su bez problemov z domu na tie 2 dni a aj na to grilovanie minule toho bolo kopuuu vela sme niesli domov. Gulas veru by sa musel niekto podujat ho varit ja to neviem nemam rada gulas tak ho ani nevarim 🙂. My sme sa boli najest na obed v kolibe kusok odtial su tam aj potraviny ak si dobre pamatam.

jamaat
22. apr 2012

Tak šuštiak potvrdil termín. Opýtala som sa teda na ten cenový rozdiel v izbách a na deti zdarma bez nároku na lôžko.

sirinka
22. apr 2012

@jamaat no ja budem potrebovat minimalne pre klarku postel, janka bude s nami a magdu dame do cestovnej pri najhorsom...

sirinka
22. apr 2012

a kolki sa vlastne nahlasili? to bude taka ministretavka...

luba142
22. apr 2012

@jamaat my teda potom dvojpostelovu s pristelkom a malu dame do cestovnej 🙂

kosska3003
22. apr 2012

no aj my dvojpostelovu s pristelkom lebo ja uz budem moc moc velka 😀 😀

jamaat
22. apr 2012

@sirinka Veď tam má aj troj, aj štvorposteľové izby, takže si môžeš vybrať, čo bude najlepšie.
Ešte uvidím, čo odpíše na tie 3-ročné deti. Potom dáme izby dokopy.

jamaat
23. apr 2012

TAkže odpoved od šuštiaka:

Zdravím Vás,
Drahšie sú v novej budove.
Do 3r. bez nároku na lôžko je zdarma,pokiaľ sú obsadené 2 lôžka
Ostávame s pozdravom.

Takže ide nielen o novšie izby, ale celú budovu. Možno to tam bude menej počuť, čo niektorým minule prekážalo.

Nám teda stačí 2+0 klasik (lacnejšie)

sirinka
23. apr 2012

@jamaat a pre nas platia vlastne ktore ceny?
pre nas trojpostelovu izbu...diky...

sirinka
23. apr 2012

@jamaat a tiez teda obyc...

luba142
23. apr 2012

@jamaat pre nas 2+2 ( dvojpostelova+ pristelok-lacnejsia)

kodada
23. apr 2012

ahojky, takze tento rok sa nezucastnime, uzite si to ... budem na vas v Chorvatsku mysliet 😀DD

luba142
23. apr 2012

@kodada to je skoda

sirinka
23. apr 2012

hm...bude take komorne stretko...

jamaat
24. apr 2012

@dm1
@ludmilabb Vyjadrite sa k izbám.

ludmilabb
26. apr 2012