Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
a ako je to tam s jedlom baby? na ranajky si asi treba vsetko doniest? obedy a vecere sa daju nejako obstarat na okoli?
@sirinka ano ranajky sme mali z domu, na obed sa varil gulas v sobotu a vecer sa grilovalo, kto co si doniesol, alebo opekali spekaciky. Tam kusok je nejaka restika, alebo nieco take, niekto sa tam najest bol a potom je Terchova, kde sa da najest.....alebo keby si chcela Janke nieco uvarit tak sa tam priamo da, myslim,ze simi tam malej vtedy polievku varila
ja koltikovy gulas ovladam zatial iba teoreticky... 😀 nasi ho stokrat varili, ale ja sama ani raz...
No idem mu napísať, nieže tu už plánujeme a nakoniec zistíme, že nemá voľné. Lebo termín je to už vlastne prázdninový.
Takže zatiaľ som sa len spýtala na voľné kapacity - minimálne 6 izieb. Ak to potvrdí, potom budem zisťovať druhy izieb a tak.
Čo som kedysi dávnejšie na stránke pozerala, tak tie izby, čo sme mali vlani, sú tie lacnejšie. A niektoré zariadil novým nábytkom, tie sú drahšie. Mne je to jedno, v ktorej budem. Aj tak tam budeme len spať.
A pozerám, že už aj trampolínu tam má 🙂
na tie dve noci stacia kludne pre nas aj tei lacnejsie izby ved sa tam len spi 😉 . Ranajky su bez problemov z domu na tie 2 dni a aj na to grilovanie minule toho bolo kopuuu vela sme niesli domov. Gulas veru by sa musel niekto podujat ho varit ja to neviem nemam rada gulas tak ho ani nevarim 🙂. My sme sa boli najest na obed v kolibe kusok odtial su tam aj potraviny ak si dobre pamatam.
Tak šuštiak potvrdil termín. Opýtala som sa teda na ten cenový rozdiel v izbách a na deti zdarma bez nároku na lôžko.
a kolki sa vlastne nahlasili? to bude taka ministretavka...
no aj my dvojpostelovu s pristelkom lebo ja uz budem moc moc velka 😀 😀
TAkže odpoved od šuštiaka:
Zdravím Vás,
Drahšie sú v novej budove.
Do 3r. bez nároku na lôžko je zdarma,pokiaľ sú obsadené 2 lôžka
Ostávame s pozdravom.
Takže ide nielen o novšie izby, ale celú budovu. Možno to tam bude menej počuť, čo niektorým minule prekážalo.
Nám teda stačí 2+0 klasik (lacnejšie)
ahojky, takze tento rok sa nezucastnime, uzite si to ... budem na vas v Chorvatsku mysliet 😀DD
hm...bude take komorne stretko...
@jamaat ja isto dvojlozkovu s pristelkou radsej priplatim ako byt dolamana
a dufam ze tie co nevedeli sa aj na poslednu chvilu pridaju este 😉

@jamaat tak tka, zisti aky je rozdiel medzi drahsimi a lacnejsimi, ale myslim ze nam to bude jedno, hlavne aby boli postele, sprcha, chladnicka....viac nam na dve noci netreba