Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
Mala by byť v Kamencoch aj nejaká slovenská kuchyňa http://www.beskydy.sk/popup.php?objekt=3232
A toto patrí tiež Šuštiakovi a spomína tam aj možnosť stravovania v Zbojníckej pivnici.
ta pivnica je kusok to aj pesi prejdeme to je hned vedla pumpy ked si na tej sustiakovej stranku kuknete mapu
Zabudla som dať link toho druhého šuštiakovho penziónu http://www.penzionnicol.sk/sk/relax.php
ok pridavam sa
jamaat 2+1 (dvojposteľová izba)
zuzkad 2+1 (dvojpostelova izba)
dm1 2+1 (dvojpostelova izba)
kosska3003 2+1 (dvojpostelova izba/
mimi21 1+1 (dvojpostelova izba)
nika 2+2 (trojpostelova izba) ...este upresniiiiiim
juska 2+1 (dvojpostelova izba)
iinuska 2+2 (trojpostelova izba)
luba142 2+2 (trojpostelova izba)
kodada 2+1 (dvojpostelova izba)
emode 2+1 (dvojka)
sssimi 2+1 (dvojpostelová izba)
danda2+1 (dvojpostelova)
ludmilaBB 2+1 (dvojpostelova izba)
Práve mi prišlo info, aká by bola cena za dvojku pre jedného rodiča:
"Zdravím Vás,
Keď to je len na dve nocí
Ak by boli na 1x2 post.izbe dosp.osoba + dieťa cena by bola 20,-€ noc.
Ak by boli 2 dospele osoby cena by bola 24,-€ + dieťe bez
nároku na lôžko 2,-€ spolu 26,-€ noc izba.
ahojte 🙂
tiez nestiham citat,ale veru rada by som sa pridala len este zvazujem ci brat aj mm a aj dcerku ze by sme si spolu taky vyletik spravili j po okolí....to by mohlo byt super 😵 😵
jamaaat tak ak tomu chapem tak ja ak pojdem bez mm zaplatim za izbu na noc 20 eur
to je daka blbina, nie??? asi by si vlastne platila obidve postele..no...a jednopostel. izba tam nie je?
no ja to mozem vyriesit aj tak ze budem dochadzat a usetrim ved cely den mozem byt s vami potom zavezem malu chlapovi a ja mozem este dojdst ja to mam 13 km od domu
nika nie je to blbina. to tak byva skoro vsade ze ked nie je jednopostel tak platis vlastne skoro vzdy celu tu postel. preto sa tak trochu aj oplati tych nasich mm aj zobrat ved ked uz je to zaplatene 😀 . my budeme potom s mm pokracovat dalej na dovcu do liptovskeho jana asi alebo inde este hladame
To je bežné, veď oni musia tú izbu upratať tak isto, ako keby tam boli dvaja ľudia.
no dobre spravy: mm pripusta moznost ze by siel s nami 😉
berie si bike a mam od vas zistit ci este nejaky mm chodi na bycikle
a mam stastie lebo to je akurat volny vikend medzi cyklomaratonmi, takze si na nas najde cas 😀 😀 😀
uz sa mi vyhraza ze toto leto bude vela jazdit, lebo minule nebol kvoli tomu ze mala bola malicka
emode spomínala, že jej chlap chodí na biku. Môj len tak rekreačne, to by tvojmu cyklomaratónistovi určite nestačil 🙂
koksoooo, ta ako som ja napisala ten bicykel 😀 😀 😀
jamaat no on je taky maratonec, ze az 😀 😀 😀 on je hlavne typicky mladsi brat 😀 co robi starsi to robi aj mladsi 😀 aj preto mame v pivnici rybarske cizmy za 200e, ak by mal niekto zaujem 😀 😀 😀
mimi, nevadí, hlavne že sme pochopili, aký povoz si myslela 🙂 ....................čižmy nepotrebujeme 😀
ahojteeee, ako citam tak mozno bude ine ubytovanie? to v tom druhom sustiakovom penzione aj so stravou?
no u nas to je tak, ze aj manzel nebude mat pracu, tak pojdeme. da sa to nahlasit aj neskor? asi 2 tyzdne dopredu, alebo treba uz teraz?
ahojky
mimi moj by mozno tiez bral bicykel keby sme ho mali kam nalozit ale do nasho pidi auta budeme radi ked sa zbalime my 4-tia 😀 , on sa radsej na turu vyberie
lubi, ani my nebereme bycikle. Ale tenisove rakety sa vam do auta este pomestia.Ci? 😀 Ked nie, pojdeme cez Skalicu a vezmeme ich 😀 😀 😀
kristiniatko, ten druhý penzión bol len kvôli strave uvedený. Stále platí šuštiak.
inuska keby sme ich mali 😀 , mame iba bedbinton ci ako sa to pise 😕
lubi, no tie su este mensie 😀
inus a ako to planujes so spanim? Maly bude s vami na posteli?Jamam strach ze sa nevyspime co budeme stale striehnut aby nespadla na zem lebo ona sa strasne vrti a prelieza 😀 😀
lubi, ja beriem cestovnu postielku.
inus aj ja som rozmyslala lebo Nika tiez berie ale najskor musim zohnat lebo nemame
ja beriem ohradku v nej maly obcas spava ked sme mimo domu
baby nebolo by treba uz to pomaly zahlasit? do kedy dame termin na prihlasovanie?
mam uz zabezpecenu cestovnu postielku, snad sa na tu izbu pomestime 😅 😅
No veru zajtra hádam posledný termín na prihlásenie. Ale jadro už máme, tak keby sa potom ešte niekto chcel pridať, hádam budú voľné izby. Hádam tam už nik nedôjde, keď tam budeme toľké nasáčkované 🙂
Ja zatiaľ neriešim, ako budeme spať. Potom sa uvidí.
jamaat alebo to zaokruhlime do konca mesiaca do 30.1 a potom sa to objedna. inak kdo sa toho ujme? nejaky dobrovolnik?

jamaat, to som si vsimla, len som myslela, ze niekde nablizku, aby sme nemuseli auta startovat