Stretnutie májoviek 2009. Kam pôjdeme?
tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
jamaat 2+1 (dvojposteľová izba)
zuzkad 2+1 (dvojpostelova izba)
dm1 2+1 (dvojpostelova izba)
mimi21 1+1 (dvojpostelova izba)
nika 2+2 (trojpostelova izba)
juska 2+1 (dvojpostelova izba)
iinuska 2+2 (trojpostelova izba)
luba142 2+2 (trojpostelova izba)
kodada 2+1 (dvojpostelova izba)
emode 2+1 (dvojpostelova izba)
sssimi 2+1 (dvojpostelová izba)
danda 2+1 (dvojpostelova izba)
ludmilaBB 2+1 (dvojpostelova izba)
dannynka 2+2(dvojpostelova izba)
cize terajsi stav:
27 dospelych
18 deti
11 dvojok
3 trojky
sssimi tak tak ako dm pise treba to objednet nie ze sa tam dovali 40 ludi a ze dajte nam noclach 😀 😀
No vidím, že sme sa narovnako dokopali k tomu, že to treba zajednať. 😀 ....Nestíhala som posledné dni 🙂
Tak ako, Dada, ktorá to zajednáme? Či už si?
Trojposteľová izba vyjde 3x cena za lôžko + za maličké bábo 2eurá, takže 3x12eur +2 =38 eur na noc.
teda ak dobre rozumiem...ked idem sobota a nedela...platim 1 noc ci ako to je ?? Ak zajednam od piatka do nedele...musim cvakat 2 noci a ak by sme stihli prist az v sobotu uz to nezmenim asi vsak ?? 😝 😝 noo mala by som asi 100% vsetko uz vediet 😉 😉
kosska pri najhorsiom spravime stanovacku 😀 😀 😀
Jani, a si si ista, ze to pocitas dobre ? Mne to vychadza akosi inac 😕 😅 😅 😀
dospely/lozko 10,00€ * 2
pristelka do 10r. 8,50€
drobci 2,00€
..cize 2xdospeli 20€ + 8,5 + 2 --- 30,50€ za 4-clennu rodinu / na noc
CI????? BLBOST??? Podla cennika mi to vychadza takto 😅
http://www.penzionsustiak.sk/
nika, krátkodobý pobyt teda aj víkendový je za 12 eur. Luba sa pýtala na trojposteľovú izbu, takže som nerátala prístelku, ale izbu.
dannynka, tebe som už dávnejšie chcela, manželia a staršie deti sú dovolení, ale nie si robiť individuálny rodinný program. Lebo si také niečo spomínala. To je prísne zakázané! 🙂
Jani mozes aj ty, este som neobjednavala .... pri takom pocte ludi by dal hadam aj nejaku zlavu 1 € napr. 😀
individualny program si mozu spravit nasi manzelia 🙂
Zľavu nechce dať, aj marcovky s tým rátali, ale prdlajz. A s manželmi máš pravdu 🙂
no tak to je dobry "vychcanec"
no dobre, a keby sme nasli nieco ine..este by mal byt cas 😕
ahojte, tiez som na konikovi dlhsie nebola, az dnes som toto tu objavila. aj by som sa hadam pridala. tiez nie som nadsena, ked mam ist niekam, kde nikoho nepoznam, ale my sa uz snad trocha pozname a ved s detmi stale bude o com 🙂 len to este vecer spomeniem mm
iinuska, ja už by som nešpekulovala. Cena je dobrá aj bez zľavy, prostredie také, že aj chlapi si program nájdu, či už to bude tenis, bike alebo turistika.
Idem to teda objednať, stija sa ešte rozhodne a keď, tak doobjednať sa dá.
jamaat jasne....ja som myslela ze po stretnutí by sme sa vybrali za rodinou nie pocas pohybu 😀 😀 😀
ozaj inak ste tu aj Trencanky a okolie co tak sa stretnut niekde v meste a spoznat sa osobne? myslim dm,kvetinku a a ani nikanika neni az takej dialky hmm?
OK, takže som to rezervovala. Nech máme termín poistený, počty sa ešte dajú upraviť.
Ešte si rozmyslite rýchlo, ktoré idete s dvomi deťmi, či chcete trojlôžkovú izbu, alebo dvojku s prístelkou. Kým sa to dá zmeniť.
stija, ty tiež daj vedieť.
jasne, ozvem sa
Teda nerezervovala, ale poslala objednávací mail. Ešte mi to nepotvrdili.
jamaat ja 2-postelovu bez pristelky my bereme ohradku pre drobca
dannynka nie je problem ja sa rada stretnem mozeme dat stretko v TN. kvetinke poviem
jamaat a ked pojdem 2´+1 tak ako to bude ?? lebo ja by som dala maleho na manzelsku postel medzi nas a ak by som isla sama tiez by som chcela manzelsku, lebo by som maleho nemala kam ulozit, dufam, ze ma tak nejak ubytuje 😝 😝
zuzkad stanovacku no ja budem spat doma ja to mam 10km od domu tak ked tak ta ubytujem keby nahodou hihihihihi
zuzkad ja ked som pisala ze 2+1 som tym myslela ze ja, mm + drobec nie 2-postelovu s pristelkom
Zuzkad, no to mi ozaj ťažké otázky dávaš! Všetkým by najviac vyhovovali manželské postele, kto si neberie cestovnú postieľku. Ja netuším, aké má izby. Viem to, čo je na jeho stránke a to si viete pozrieť aj vy.
dm-alebo ked tak by som mohla ja skocit aj za vami.....byvate blizko seba?
dannynka - kvetinka byva asi 5 min.autom odo mna v inom meste. ja sa s nou dohodnem a dam ti vediet hej?
dm oki ale asi to riesme na FB a nie tu 😀 😀 😀 😀 Inak na kvetinku mam aj tc uz som sa s nou veru viac krat chcela stretnut 😀
Sofia bude spat na 100 percent so mnou v posteli 😀
Máme potvrdené ubytko. Chce 50% zálohu.
jamaaat tak super je to dohodnute no ja budem dochadzat tak mu nedam zalohu 😀 😀

Dm keby mám na to čas, ale teraz neviem kde mi hlava stojí...