icon

Svitovky

barnasova
4. apr 2012

Najde sa nas tu zopar🙂

barnasova
autor
4. apr 2012

@mandragora22 tak to teda mas veselo nie je ti co zavidiet🙂 ale hlavne ze je zdrava, tak sup do postele a oddychovat🙂 a manzel sa s nou nebavi ze nemas chvvilu pre seba?

mandragora22
4. apr 2012

@barnasova nuz, zabavi sa s nou, problem je v tom, ze vacsinou, kedze cez den nestiham nic, tak to dohanam, ked on pride domov, coz je povedzme o tej 17.00 hod. takze rychlo upracem, ked treba, poperiem, atd atd, asi poznas, pokial zijes sama. dnes som videla akusi temu tu na koni, ze co znamena nevenovat sa dietatu a nejaka mudra tam napisala nieco v tom zmysle, ze nevenovat dietatu znamena, ze ho posadis pred tv a nechas ho tam hodinu pozerat rozpravky a nie si vtedy pri nom a nevysvetlujes mu, co v rozpravke je. tak som sa z chuti zasmiala, ze dotycna ma zrejme full servis pri decku, zrejme jej vari matka a upratuje svokra, lebo ja ked chcem fakt aspon nieco zakladne uvarit, tak malej tie rozpravky pustim a sedi pri nich sama. aj to kazde 3 minuty vybehne, vezme ma za ruku, vtiahne do obyvacky a "vysvetluje" ze co bude nasledovat. vysvetluje pantomimou, kedze este stale nerozprava. takze je to smiesne a na nervy zaroven, lebo este aj pri tej TV jednoducho MUSIM byt takmer vzdy s nou. niekto by povedal, ze sme si ju tak vychovali, ale opak je pravdou. proste dlha historka 😀 😝

barnasova
autor
4. apr 2012

@mandragora22 sama nebyvam🙂 no to je pravda clovek ak chce nieco urobit tak tie rozpravky trebs pustit🙂 no tu historku by si nam mohla opisat🙂

viki2912
4. apr 2012

@mandragora22 no ved sme rodina....

mandragora22
4. apr 2012

@viki2912 jaj, ja ju nepoznam. ja tam poznam inu babu 😉 len som sa pytala, niekedy je nahoda blbec, tak som myslela, ci nepozname rovnaku 😉 😉

gajana1
5. apr 2012

Ahojte tak na tu dámsku jazdu by som sa pridala. Už potrebujem vypnuť lebo dlho som nikde nebola 😀

barnasova
autor
5. apr 2012

@gajana1 no myslím že takých je nad viacej.treba niečo vymyslieť

gajana1
5. apr 2012

@barnasova 🙂
Baby čo pečiete na Veľku noc?

barnasova
autor
5. apr 2012

@gajana1 my sme kolace objednali a mame pokoj a vy?

gajana1
5. apr 2012

@barnasova ja idem piecť ale ešte neviem ake, tiež sme rozmyšľali že objedname ale ja rada pečiem

barnasova
autor
5. apr 2012

@gajana1 tak ja nepeciem🙂

gajana1
5. apr 2012

@barnasova 🙂 a kde sa objednali?

barnasova
autor
5. apr 2012

@gajana1 to cez mamkinu kamosku takze netusim🙂 hlavne ze budu ze o starost menej🙂

mandragora22
5. apr 2012

@gajana1
@barnasova ja tiez nepeciem, ani som neobjednala, planovali sme povodne cez velku noc dat nejaky vikendovy pobyt, ale sme pochoreli, takze z toho nic, a teda ani kolace nic, a vlastne, ja akosi velku noc ani neuznavam, akurat sa tesim, ze bude aj chlap doma s nami par dni pokope 🙂

barnasova
autor
5. apr 2012

@mandragora22 ja tiez nejak velku noc nemusim🙂

scanzi
5. apr 2012

mne napecie (buduca) svokra, takze o kolace mam postarane 🙂

barnasova
autor
5. apr 2012

@scanzi no aka to zlata svokra🙂

scanzi
5. apr 2012

@barnasova Leni este nieje, ale hadam i toho sa raz dockam xixi.....ale vypeka super

mandragora22
5. apr 2012

kuk 🙂

barnasova
autor
5. apr 2012

@scanzi potom odloz prídem ochutnať

adriana5
6. apr 2012

ahojte baby tak uz ste nieco vymysleli 🙂 🙂 😉

mandragora22
6. apr 2012

@adriana5 ja som vymyslela, ze asi pridem byvat do svitu 😀 😀

adriana5
6. apr 2012

😀 😀 😀 ja by som zase chcela ist zo svitu prec 🙂 🙂 🙂

mandragora22
6. apr 2012

@adriana5 vymenme sa 😀

adriana5
6. apr 2012

@mandragora22 a skade si 🙂

barnasova
autor
6. apr 2012

Niečo by sme mohli po sviatkoch vymyslieť ked bude teplo

barnasova
autor
6. apr 2012

@adriana5 ale adi vo svite fajne tak ale v tvojom pripade sa nečudujem...🙂

mandragora22
6. apr 2012

@barnasova
@adriana5 vy sa poznate? 😀

scanzi
6. apr 2012

jasne, po sviatkoch sa mozme stretnut vo fitku.... zhadzovat kilecka po velkonocnom salate, sunky a kolacov 😀 😝

scanzi
6. apr 2012

@barnasova jasnacka, aj ty nieco odloz