Svitovky
Najde sa nas tu zopar🙂
@barnasova nuz, zabavi sa s nou, problem je v tom, ze vacsinou, kedze cez den nestiham nic, tak to dohanam, ked on pride domov, coz je povedzme o tej 17.00 hod. takze rychlo upracem, ked treba, poperiem, atd atd, asi poznas, pokial zijes sama. dnes som videla akusi temu tu na koni, ze co znamena nevenovat sa dietatu a nejaka mudra tam napisala nieco v tom zmysle, ze nevenovat dietatu znamena, ze ho posadis pred tv a nechas ho tam hodinu pozerat rozpravky a nie si vtedy pri nom a nevysvetlujes mu, co v rozpravke je. tak som sa z chuti zasmiala, ze dotycna ma zrejme full servis pri decku, zrejme jej vari matka a upratuje svokra, lebo ja ked chcem fakt aspon nieco zakladne uvarit, tak malej tie rozpravky pustim a sedi pri nich sama. aj to kazde 3 minuty vybehne, vezme ma za ruku, vtiahne do obyvacky a "vysvetluje" ze co bude nasledovat. vysvetluje pantomimou, kedze este stale nerozprava. takze je to smiesne a na nervy zaroven, lebo este aj pri tej TV jednoducho MUSIM byt takmer vzdy s nou. niekto by povedal, ze sme si ju tak vychovali, ale opak je pravdou. proste dlha historka 😀 😝
@mandragora22 sama nebyvam🙂 no to je pravda clovek ak chce nieco urobit tak tie rozpravky trebs pustit🙂 no tu historku by si nam mohla opisat🙂
@mandragora22 no ved sme rodina....
@viki2912 jaj, ja ju nepoznam. ja tam poznam inu babu 😉 len som sa pytala, niekedy je nahoda blbec, tak som myslela, ci nepozname rovnaku 😉 😉
Ahojte tak na tu dámsku jazdu by som sa pridala. Už potrebujem vypnuť lebo dlho som nikde nebola 😀
@mandragora22 ja tiez nejak velku noc nemusim🙂
mne napecie (buduca) svokra, takze o kolace mam postarane 🙂
kuk 🙂
ahojte baby tak uz ste nieco vymysleli 🙂 🙂 😉
@adriana5 ja som vymyslela, ze asi pridem byvat do svitu 😀 😀
😀 😀 😀 ja by som zase chcela ist zo svitu prec 🙂 🙂 🙂
@adriana5 vymenme sa 😀
@mandragora22 a skade si 🙂
Niečo by sme mohli po sviatkoch vymyslieť ked bude teplo
jasne, po sviatkoch sa mozme stretnut vo fitku.... zhadzovat kilecka po velkonocnom salate, sunky a kolacov 😀 😝

@mandragora22 tak to teda mas veselo nie je ti co zavidiet🙂 ale hlavne ze je zdrava, tak sup do postele a oddychovat🙂 a manzel sa s nou nebavi ze nemas chvvilu pre seba?