icon

Tehuľkjy z Prievidze a okolia. Pridajte sa

kakajka
8. okt 2010

ahojte dievcata, verim, ze je nas takych dost, tak sa trosku pozbierajme 😉

evuliki
8. okt 2010

@kakajka uz je tu tema Prievidza,podla mna ti to zavru 😉

kakajka
autor
8. okt 2010

no prievidzu som nasla aj ja,ale len vseobecne, nie tehotne.. zle som hladala? 😅

berto
15. nov 2010

ahojte vsetky tehulky neverim ze nas je tak malo halooooo kde te?

marcelkatt
15. nov 2010

@berto Bývam síce v Trnave, ale srdcom som stále v PD a tam plánujem aj rodiť...

kakajka
autor
18. nov 2010

tesim sa, ze som konecne niekto napisal, ved ked cakam u doktora na poradni, tak je tam kopec tehotnych, isto nas je vela! 🙂

marcelkatt
18. nov 2010

@kakajka tiež si myslím, že nás je viac... no niektoré maminky nechodia na fóra sa zapájať do diskusíí...

berto
18. nov 2010

@marcelkatt ahoj som rada ze si stale aj s nama a pozeram ty to budes mat uz zapar tak vela stastia a zdravia

berto
18. nov 2010

@kakajka ahoj mozem vediet kam chodis k doktorovi?ja na sever gazovi teraz mam poradnu az 8.12.a ty?

kakajka
autor
18. nov 2010

ja chodim na unikliniku ku koszegymu, ja mam poradnu akurat zajtra.. a si na severe spokojna? ja som nepocula moc dobre ohlasy, ale mozno sa uz polepsili...

marcelkatt
18. nov 2010

@berto Ďakujem. Teraz sa liečim, mám takú nádchu, ešte aj synček je chorý. A toto počasie deprimujúce ma tak hnevá.....

berto
19. nov 2010

@kakajka vies ja neviem posudit ci je dobry alebo aky ja som sa sem prestahovala z Partizanskeho a tohto mi poradila svagrina ale ja celkom v pohode,a dost ohladuplny ja som prve baby potratila a teraz ma hned vypisal na PN takze uz mi je aj dlho doma ale co uz nejako to musim zvladnut a potom sa uz nudit nebudem...

kakajka
autor
22. nov 2010

@berto to sa teda nudit urcite nebudes, uzivaj si este pokoj a nicnerobenie 😉 ja som bola pri prvom tiez posledne mesiace doma a tak som si oddychla... a veru som to aj potrebovala, lebo ked sa drobec narodil, tak bol strasne nespavy a uplakany... dufam, ze toto druhe bude pokojnejsie...

berto
25. nov 2010

ahojte tehulky mam jednu otazku na vas,mne dost trpnu prsty na rukach a chcem vediet ci aj niektorej z vas,ak mate nejaku skusenost prosim podelte sa z radou alebo aspom ma upokojte ze to nema nic spolocne s tehotenstvom alebo ano?

kakajka
autor
29. nov 2010

@berto no mne jeden cas trpli riez prsty na rukach a to som nebola tehotna.. bud jes vela cukru, alebo mas vysoky cholesterol, alebo malo magnezia.. ale radsej to povedz aj svojmu gyn., nikdy nevies 😉
a este to moze byt aj z chrbtice, na to zas pomozu nenarocne cviky..

berto
29. nov 2010

@kakajka dakujem za odpoved,vies ja uzivam magnezium 1tab.rano a 1tab. vecer,a minule som to hovorila dr.a len tak prepovedal ze to nieje nejlepsie ked mi trpnu,ale ze sak som na PN.tak mam oddychovat a lezat no ved uvidim co bude dalej teraz idem 8.12.na kontrolu tak ak mi to nepolavi mu ta zesa poviem... 🙂 🙂

berto
8. dec 2010

Ahojte tehulky ja som dnes bola na poradni a vsetko je v poriadku,bude to chlapcek ,ale mam trochu problem s tlakom ak sa mi do 29.12.neupravi pojdem lezat do nemocnice pokym mi ho tam neupravia a tym padom aj uz zostanem u nejakeho Dr. na rizikovom.Chcem sa vas opytat boli ste niektora na 3D ultrazvuku?mne to navrhol ze ak chcem tak do Martina za 60eur.a to sa mi zda dost,tak sa majte zatial vela zdravicka a nejako malo sem chodite co nieje casu?papa.

kakajka
autor
8. dec 2010

@berto ahoj berto, tak teda chlapcek? super, manzel sa urcite velmi tesi 😵 inak co sme v majovkach, tak maju zatial skoro vsetky chlapcekov, sranda.. a co ti povedal doktor na to trpnutie? este ti to nepreslo?
ja som bola pri prvom tehu tiez na 3D sone a bola som tu v prievdzi u hudeca, neviem preco ta doktor posielal az do martina.. ja som tiez vtedy platila okolo 1800 korun, ale bolo to pekne, mam aj foto, len sa maly strasne hybal a nedalo sa mu urobit uz take ukazkove foto 😅

kakajka
autor
8. dec 2010

@berto a tlak mas aky? vysoky?

berto
12. dec 2010

@kakajka ahoj,no ako kedy mi skace ten tlak tak si taraz ho zapisujem rano,obed,vecer aj na pravej aj na lavej ruke meriam a nech si teda on stoho vyrozumie ci to treba liecit alebo este nie..mavam tak okolo 145 na 85...no tak uvidim 29.12.co povie tak zatim 🙂 😎

mufo24
12. dec 2010

Ahojte dievčatá. Potrebovala by som od vás trošku pomôcť. Píšem rigoróznu prácu. Jej podstatou je výskum v ktorom sa pokúšam zistiť skúsenosti matiek v Baby Friendly Hospital nemocniciach. Budem porovnávať skúsenosti žien, ktoré rodili v ZA a v MT. Otázky sa týkajú informovania a pomoci pri rozvoji a podpore dojčenia zo strany zdravotníkov. Potrebovala by som aby mi vyplnili dotazník ženy, ktoré rodili v ZA alebo v MT v roku 2010 prípadne v 2009. Ak ste ochotné, alebo poznáte niekoho, kto by mi chcel pomôcť pošlite mi do IP mail a ja vám zašlem dotazník. Dík

denisa82
Odpoveď bola odstránená
berto
9. jan 2011

ahojte baby,,,kdeze ste?prajem vam vsetko dobre do noveho roka a hlavne vela zdravicka pre vas a nase male zlaticka 🙂 😅