icon

Tehuľky a mamičky zo sanatória HELIOS

cikyta
9. sep 2008

Ahojte dievčence.Myslím,že je najvyšší čas na založenie tejto témy,lebo tehuliek z Heliosu nám pribúda a nie každej snažilke padne dobre počúvať naše tehotenské debaty v témach "snažiliek".Ak tu už táto téma je,tak pardon,ale vážne som ju nenašla.Takže Mirka,domcek atd...šup šup sem! 🙂

cikyta
autor
1. dec 2009

Fuha,teraz kukám....ved sem už nepatrím ja 😅 Musím zmeniť názov 😀

kuspitka
1. dec 2009

cikyta staci tak len pridat a mamicky

cikyta
autor
1. dec 2009

Ved hej Kuspit.Už som písala admini.

kuspitka
1. dec 2009

ved ste uz tu 3 mamicky cikyta,zuzka a maska a este ja budem o par tyznov

cikyta
autor
1. dec 2009

No veru Kuspit 😉

kuspitka
1. dec 2009

pekne sa to tam rozrasta a podla mna aj bude este dlho

pecka
1. dec 2009

ahoj ciky, ked tak pozeram do tvojho pasu, nestiham sa cudovat, ako to strasne leti, vasa Silvinka uz ma 7 mesiacov 😕 😕 som ta tak trochu sledovala, ako sa ti dari v tehu a zda sa mi, ze to bolo nedavno...... no co uz cas nezastavime 😉 , Ozaj, chcem sa opytat, do kedy si si musela po porode pichat injekcie, lebo ja si tiez od zaciatku tehu picham 😒 a na hematologii mi povedali, ze este minimalne 4 - 6 tyzdnov 😢 ...... uz pomaly ani nemam miesta na bruchu, kde by som si nepichla......

wolfskinka
1. dec 2009

ciky nnoveru silvinka ma uz 7 mesiacov a co tak druhe mimi ????

pecka
1. dec 2009

wolfi moc moc gratulujem ku gulkovi bombulkovi, super ze sa konecne zadarilo 😵 😵 😵 vy ste to mali tiez do tretice, ze, ak neratame tie KET-ka medzi tym.... 😉 😉

takyna
1. dec 2009

Ahojte kočky 🙂
Peci a ty čo tu ešte? 🙂 ty si to nechávaš na Mikuláša čo? 😵 , prajem ti rýchly bezbolestný porodík, a teším sa na fotečky Matúška 🙂

pecka
1. dec 2009

jej taky ahojky 🙂 🙂 mas uzasne tt pri mene, strasne sa tesim 😵 😵 No, a co ja?..... strasim tu este 😉 Krajko od zaciatku vravel, ze mam tabulkove tehotenstvo (aspon nieco 😝 ), takze ideme podla planu.... a maly si to este stale vychutnava v brusku a na termin pojde von, inak to nevidim 😀 😀 Uvidim, ako dnes na pasoch, ci mi tam nejaku kontrakciu nezachytia a potom hned bezim na poradnu a kukneme ci sa uz nieco neotvara 😉 ........
.....takze prcham, aby som postihala

cikyta
autor
1. dec 2009

Pecka-tie injekcie som si pichala ešte 2,5 mesiaca po pôrode,lebo som mala hrozne zle výsledky krvy na hematologii.
Ja som si to už ku koncu tehotenstva pichala do stehien a pliec.Netráp sa! Možeš aj tam! Pre boha,to ako môžeš ešte pichať do bruška? Ved to už ani riasu neurobíš,či? ☹
Wolfi-druhe mimi nebude.Silvinka bude jedináčik....Iba ak by zázrakom-prirodzene.Inak už nikdy.Mala som zle tehotenstvo a zlý pôrod a ešte tie mutácie v krvy 😝 ...Takže IVF už nehrozí.Nesmiem si dávať hormony do tela.

cikyta
autor
1. dec 2009

Takynka ahoj.Aj ty si už stará známa z MK.Čítala som,čo sa ti stalo 😔 Preto ti želám milion krát násobne pohodove tehulkovanie,rýchly uspešný pôrod a nádhernu Vanesku,alebo Riška v náručí!

surviver
1. dec 2009

pekne ranko 🙂

luculka ,tak Ty si šikovnica ,predsa si to zvladla 😉 A tie vecičky maš z kojeneckeho? Su velmi pekne a aj babyvak 😀 ,ale to si asi neobjednala v kojeneckom 😎

cikyta
autor
1. dec 2009

No fajn.Práve mi ruzžula tá moja malá krpaňka kartičku z banky s číslom účtu 😠

cikyta
autor
1. dec 2009

Už som zmenila názov 😉

kuspitka
1. dec 2009

cikyta ta tvoja mala nejako papa vsetko dookola.
co jej nedavas papat?

cikyta
autor
1. dec 2009

Ja jej dávam ešte v prvom rade materske mliečko.Na obed niečo ako zmixovaná zelenika,mäsko.Na večeru kašičku.Niekedy má aj desiatu ako ovocie,či jogurt,ale to jej neberie,lebo je to sladké a sladké ona neznáša!
No občas cucne trochu čaju,ale ako vravím-najviac šmakuje moje mliečko 🙂
No a ked sa nedívam,nepohrdne ani nohami zo stola,šnurkami z topánok,igelitkou,etiketami na plyšákoch,či papučami 😠 No a dnes jej ide na chuť papier-kartičky,časopis 😠

cikyta
autor
1. dec 2009

Vitamíny veškereho druhu. 😵

kuspitka
1. dec 2009

cikyta aspon mas upratovacku

cikyta
autor
1. dec 2009

Kej.Pes papá omrvinky a Sisa to všetko ostatné.

kuspitka
1. dec 2009

cikyta tak to mas dobre vymyslene.netreba ti ani vysavac

cikyta
autor
1. dec 2009

Ved treba niekde nazbierať imunitu 😀

zefa
1. dec 2009

ahojte

môžem sa pridať? ja som nevedela,že tu je takáto téma a som rozmýšľala,že ju založím....
aj ja mám detičky z" helíku od krajka" ako ho voláte v téme sanatorium helios...vás občas čítam a raz ešte na začiatku som aj písala

nám sa zadarilo na 9x a za min.12 😀 😝
ja som tému chcela založiť za účelom stretávky bo krajka sa stále pýtam,kedy budú robiť stretko "svojich detí",tak ako to robí ISCARE

wolfskinka
1. dec 2009

pecka dakujem hej do tretice, a k tomu ketka a iui a vselico ostatne mozne

surviver
1. dec 2009

wolfi,tak pekne sničky,zajtra maš velky den aj s bambulkou 🙂

domika9
1. dec 2009

jej kočky tak tu sa to rozbehlo 😅 ja som sen nakukla a pozeram prešla som celu stranu v teme tehotenstvo a som nas nevidelatak si myslím že asi nik nepísala ale asi písal ale som to prehliadla tak aj ja budem sem písať 🙂
tak čo som spomínala že som objednala vecičky z kojeneckeho oblečenia tak dnes mi prišiel balík raketovou rychlosťou a vecičky su naaaaadherne som spokojna
ešte mi pribalili aj 10 percentnu zlavu na další nakup 🙂 a čiapočku k tomu

surviver
1. dec 2009

domika tu zlavu som mala aj ja,ale čiapku nie 😠 Ale to asi preto Ti ju dali,lebo si im urobila velky kšeft naraz 😉

domika9
1. dec 2009

survi šak som platila 80eur 😅
ale kupila som si okrem toho všetkeho aj 20plienok a teraz som si všimla že maju avent flaše v akcii-mohla som aj tie kupiť ale šak nabuduce ich kupim
a tu čiapku je kus riadne trapna aj farba aj material takže o nič si neprišla ale možno využijeme 🙂

surviver
1. dec 2009

domi,80eur,ale komoda skoro plna 😉 ak by si kupovala v obchode tak maš za tie peniaze par kuskov ....takže vyhodna nakup,možeš byt na seba hrda 😀 Tak sa zatial majte fajn ,idem ja trocha poležat,lebo zamračene neskutočne u nas....