icon

Tehuľky a mamičky zo sanatória HELIOS

cikyta
9. sep 2008

Ahojte dievčence.Myslím,že je najvyšší čas na založenie tejto témy,lebo tehuliek z Heliosu nám pribúda a nie každej snažilke padne dobre počúvať naše tehotenské debaty v témach "snažiliek".Ak tu už táto téma je,tak pardon,ale vážne som ju nenašla.Takže Mirka,domcek atd...šup šup sem! 🙂

denis19
24. feb 2011

@liviaf14 no to byla sranda, neboť mne to vubec nedocvaklo ,že oni si chodí cucnout mléka!!!!! 😀
@chorale1 tak to pujdete poprvé? jsem zvedavá co na to reknete, my jsem moc spokojení a chodíme už na tretí kurz....je to desne penez,ale co nadeláme, je to to jediné zatím a ted jsem slyšela o hudobke pro feti, tak možná pro zmenu zkusíme to.... 🙂

cikyta
autor
24. feb 2011

@denis19 tak to s tou cigánkou je už brutál 😖 😀 Až do takého štádia sa nechcem dopracovať 😀

zefa
24. feb 2011

ahojte
tak ja už som doma,zajtra nejdem ani v pondelok 😢
@liviaf14 no to ja neviem adresu predajne,pyžamká sa šili dávnejšie,ale mali by byť
@cikyta tebe odpovedám na cenu...u nás nie je draho...napr.polodupačky za 2,60e..to mi nepríde drahé....dnes sme dobalili súpravy--dupačky,kabátik,čiapočka---to je tuším za ani nie 7e
idem si dať kafe a zohriať sa...kosa jak v ruskom filme...brrr
že sama bez muža?....presne ,na všetko si zvykneš.....môj bol v Nemecku na školení,tak som tu bola s deťmi 4 dni sama,ale ja som radšej sama s nimi ako keď je ešte niekto iný tu...potom nepočúvajú...ani som nevedela,že ich mám.....asi zavolám mužovmu šéfovi aby ho zas niekam poslal 😅

cikyta
autor
24. feb 2011

@zefa Možno na podniku nie,ale v obchode su ceny body príklad 8 € a to je dosť 🙄 Raz za čas som to kupila,no inde by som mala aj dvoje troje za tu cenu. Aj obyčajný kabátik stál len 10 € a kupila som ho,lebo bol krásny,ale viem,že pre trištvrte žien je to nemyslitelné kupiť,kedže su v horšej fin.situácii,ako ja.

zefa
24. feb 2011

@cikyta to som napísala ceny z našej predajne 😉

zefa
24. feb 2011

a všetkým Matejkom posielam cmuk

cikyta
autor
24. feb 2011

Tiež sa pripájam ku gratulke...............Wolfi,kde bludiš ??? Tu je tema mamičiek !

denis19
24. feb 2011

@zefa musím souhlasit s @cikyta neboť i u nás,když tu bylješte ten obchod, tak dupačky stály i 8€ a to v tescu mám tri kusy a drží mi to stejne,ale také jsem z času na čas koupila, preci je to naše.......a já jsem zastánce našich výrobku všemi deseti,ale nekdy mne prevlcuje cena ......

@cikyta takže v slovenke mají bílé klasik tričko s dl.. rukávem, ke krku, bez roláku na rukou a krku je klasický patent a dole je to na volno...tak si rekni jestli chceš či ne a zítra Siske zakoupíme na výlete mestem...

cikyta
autor
24. feb 2011

@denis19 no práve sa mi ozvalo niekolko žien s bielymi rolákmi,tak teraz mám problém,že ich je vela 😀 Tak si už nerob starosti mojko. A dakujem strašne moc za ochotu. (už som jej dva objednala cez BB) 🙂

denis19
24. feb 2011

@cikyta ale nehovor z BB..tak toto....a to od koho????Ok pohodička...roláček je super pod háčkovaný plét....bude to kočanda ješte vetší než ted a to už i bradička bude zahojená 🙂

cikyta
autor
24. feb 2011

@denis19 Z babybazaru. Nie z Bystrice 😀

denis19
24. feb 2011

@cikyta 😀

liviaf14
24. feb 2011

baby ja idem žehliť, sa mi táááák nechce 😝 drobec ma úplne vyšťavil dnes, len po ňom lietam po dome, čo mi po 4-nožky uteká, zázrak jeden 😀

cikyta
autor
24. feb 2011

Ahojte.
Dnes sme vtrhli na akýsi karneval. Netuším,ktorá školka to organizovala,no Sisa bola ako ryba vo vode. Nabehla do stredu parketu a zvrtala,tancovala medzi maskami,pišťala a miestami robila tanečné kreacie sťaby Domino (z nevera po slovensky) 😀
To,že pri odchode revala a obliekala som ju tak,že ležala na zemi už nejdem rozpytvávať.
Ani to,ako mi vo večierke vbehla za pult,zhodila konzervy a zostala trčať za pokladnou. Našťastie tam robila milá teta,ktorá sa na nás nehnevala ☹
Doma mi zase plakala,lebo jej už hrozne spuchlo dasienko pod očakmi a tak som sa už ani nečudovala...kým som si na 30 sekund išla umyť ruky,už bola vylezená na byciklíku a BUM !
Rozbehla som sa ku nej ešte s namydlenými rukami a ked som ju videla ležať v kaluži krvy,skoro my vykotilo na mieste 😖 Schytila som ju pod studenu vodu a hladala ranu na tváry. Tolko krvy z nej ešte nikdy nešlo ☹
Má rozťatu spodnu peru do elka,až má kožku v lufte a krvnu zrazeninu ako hrášok. 😢
Už je dobre. Ale radčej som jej ani zubky neumyvala dnes. ☹
uf......................................................................... 🙄

cikyta
autor
24. feb 2011

V kružku je moj trhač parkiet :

fopardi
24. feb 2011

ahojte

@cikyta ☹ pofukaj jej aj za mna

my mame pc na reklamacii -drobec sa nam pravdepodoben postaral o ročny nb takže fasa fasa pravdepodobne nam ani reklamacu neuznaju .no uvidime o mesiac :(

baby začiname mať problem s jedenim fakt netušim čo malemu sadlo na nos ale všetko vybera z ust pozera už aj z bananu ho napina na zvracanie dnes sa asi 3x povracal strka si ruky do ust a potom zvracia -hnačkuje už asi 4dni či kolko a pritom teraz ma zubovy pokoj tak neviem čo to ma byť dnes zjedol akurat rano mlieko na desiatu jogurt obed nechce . olovrant nechcel večerne mlieko nedopil , pred 10min. rev tak -asi že je hladny nedopil mlieko no hadam nebde chori lebo ma porazi

fopardi
24. feb 2011

tak teraz tu budem asi len tak občas

fopardi
24. feb 2011

@denis19 že 165 cm neboj sa nič moja ja som ešte nižšia 🙂

cikyta
autor
24. feb 2011

@fopardi možno máte nejaký brušný výrusík trochu...... ☹

fopardi
24. feb 2011

@cikyta aj mna to už napadlo či nemože mať aj rotavirus alebo čo a kedže sme zaočkovany tak to ma možno len taku miernu formu už fakt nad tym rozmyšlam dva dni no uvidim ako mu bude zajtra ☹

cikyta
autor
24. feb 2011

@fopardi Všetko ak do 3 dní neprejde je fajn konzultovať s dr. Držím palce drobcovi,nech je zajtra fit ! 😉

lucula73
24. feb 2011

@fopardi skús mu dať hylak kvapky,to zaberie vačšinou vždy,je tam síce od dvoch rokov,ale aj v nemocke nám ich dávali,či sa mu nepopraví 😒

@cikyta chúďa Siska,ale snáď sa jej boľačka rýchlo zahojí 😉

zefa
25. feb 2011

no čo je spachtošky,vstávajte! 😀 .....deti sú v škôlke,práčka perie a vonia mi tu kafé 😵

aj tu má veľa detí aj dospelých črevnú chrípku
http://detskechoroby.rodinka.sk/index.php?id=di...

liviaf14
25. feb 2011

dobré ránko,

@zefa aké spachtošky, my sme hore od 6-tej 😀

@cikyta pozdravujeme Sisu, nech sa jej pusinka čím skôr zahojí 😉

zefa
25. feb 2011

@liviaf14 😀 😀 my od pol 6

chorale1
25. feb 2011

dobré ránko,
ja som hore už od 6,00 ale čo je vážne zvláštne že moje dieťa ešte spí. takto dlho spal ožno 3krát od narodenia 🙂 už bežím lebo vstávame 🙂

denis19
25. feb 2011

Dobré ránko!
No mé dítko nespí a ani nejak extra v noci nespalo,nejak sebou šila a stále kopala nožičkama i zaplakala..mám podezrení na bríško...když jsem ji ho hladila tak usnula,ale nemám ani ponetí co ji mohlo nesednout,neboť jí stále to samé v poslední dny..tak nevím.....
@zefa tak doma trochu odpočívej holka,,,,, 🙂
@cikyta ako Siska...chúda malé akčné........daj jej bočku na líčko.... 🙂
@liviaf14 také jsem vzhuru do šesti, teda maminka, slečna od sedmi 🙂
Co dnes devčata plánujete, verím, že žádná nebudeme muset k doktorum a budeme si to užívat s prdolátkama doma a venku,ikdyž tu je -11!!!!!! ja chcem teplo, pomooooc 😲
@fopardi no RTV je hodne druhú, tak težko ríci a mel to kde chytit?..ikdyž to chytíš asi kdekoliv co? a je lépe?

surviver
25. feb 2011

dobre ranko 🙂 ...tak aj my sme nevyspati,maly sa stale budil a plakal,to už davno nerobil,ale mam dojem,že ho bolelo bruško ☹ ,včera mal prvy krat paradajkovu polievočku,tak asi z toho....ešte mu ju niekedy spravim,aby som zistila,či mu fakt nerobi dobre,alebo ta noc bola z niečoho ineho...

@cikyta juuj a Silvinke,nech sa to rychlo zahoji,tanečnici malej 😉
@fopardi aj Matuškovi prajem skore uzdravenie,snad už sa bacily prehnali črievkami a bude mu už lepšie 🙂

chorale1
25. feb 2011

už som tu. my sme dnes nejaký zvláštny až mám strach či nás niečo neobchádza ☹ ráno vstal pre pol osmou čo nebýva zvykom, stále padal akokeby nevládal a už zasa spí. nechápem 😒

denis19
25. feb 2011

@surviver myslíš, že i po šesti hodináj jezení nového druhu stravy, muže v noci bolet bríško?