Tehuľky s termínom júl 2014
KOlko meria a vazi vase babo?Som v 19tt a babo meria 19cm a vazi 215g. Doktorka povedala,ze je to ok,ale ostatne baby mi vravia,ze je malinka na ten tyzden.
No ved hej,upokojujem sa tym,ze ked ona povedala,ze je vsetko ok,tak som rada,ale aj tak mi to nedalo sa spytat ako to mate niektore vy,co ste v tom tyzdni ako ja. 🙂
@mischell0110 vôbec sa týmto netráp, mne moja dr celé tehotenstvo nepovedala nič ani o váhe ani o meraní...dva týždne pred pôrodom mi v nemocnici primár tvrdil, že malý má 2000g a narodil sa ako 3350g fešák 🙂 pokial viem tak to sú len orientačné čísla 🙂
NO ved hej,len som chcela vediet nazor 🙂 Snad bude mala v poriadku
@mischell0110 neboj sa...ja sa teda vobec nepamatam kolko vazila a merala, lebo to malo kedy aj povedali, ale ak ti povedala ze je to ok, tak jej doveruj, babatko to dobehne a urcite neporovnavaj s tabulkami a inymi detickami...🙂 Je to len orientacne.
Nie,len som mala trosku strach,lebo este ani pohyby necitim.A uz asi 2x som sa v noci zobudila na krce v bruchu,az som sa zlakla,co to je,ale neviem.
Ahojte baby, ja mám termín 16.07.2014 zatiaľ. Bola som na kontrole v 17. tyždni, ale povedal mi len vysledky z genetických testov a pozrel ma, ale nerobil mi sono, vraj sa stále nerobí a spraví mi až morfologický ultrazvuk v 21.týždni, takže teraz čakám. Ja som v 19.týždni a ani neviem koľko má moje bábo. Vy už viete čo je to za pohlavie? Ja dúfam, že už sa to dozviem v marci na tom morfologickom ultrazvuku.
Ja som sa uz v 19t dozvedela,a cakame dievcatko 🙂
ˇahojky mne povedal v 20 tt ze bude dievcatko ale na 100% si musim pockat do 30 tt 🙂 ... A mne v 20 tt merala babika len 17cm a doktor povedal ze je to normalna velkost na 20 tt 🙂 takze sa nemusis bat mischell0110

@mischell0110 ked ti doktorka povedala ze je to ok tak sa zbytocne neboj a nestresuj.. Bábo to dobehne alebo bude malinke a aspon sa s nim pri porode nenatrapis 🙂 ja som mala 2800g a 48cm takze bola som tiez malicka ale uplne zdrava ale vyrastlo zo mna poriadne babisko 🙂