Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

tak žienky pridávam sa k téme,... som TEHU, konečne po 7 rokoch čakania si môžem kľudne povedať, že budem mama... strašne sa teším... nechodievam tu často, teda nepíšem príspevky, len vás čítam a učím sa od všetkých skúsenejších, ale teraz som sa rozhodla napísať, od štastia... 🙂 no my máme termín okolo 6.9. , každý UTZ sa m i o jeden deň termín skracuje, neviem prečo... kedže som bola už na 3 UZV, tak moje termínu su 6, 5 , 4 . septembra... 🙂
ahojte baby hrda statsna sa pridavam 🙂 po vyse dvoch rokoch sa nam podarilo prirodzene je to parada.len mi byva dost zle a strasne ma bolia prsia ale strasne.uz nam bije srdiecko mame 1,5 cm tesime sa 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte maminy. Potrebujem radu. zacalili sme 9 tyzden a chitila ma asi chripka. Usi mam zalahnute, zapchaty nos a citim sa naprd. Neviete nieco poradit co by mi pomohlo. Moc dakujem za kazdu radu
Ahojte, tak aj ja mam dve ciarky 🙂 mam jednu dcerku co ma rok a mesiac, takze to budeme mat vesele. termin vychadza 30.sep.
dievcaty je normalne ak mavam obcas bolesti tam dole??doktorka povedala ze sa roztahuje maternica no obcas sa naplasim.je to v pohode??
Ahojte baby. Tak dnes som dostala tehotensku knizku a tak sa pridavam. jedno babo uz mame doma, dcerka bude mat 19 mesiacov. v poslednej dobe je strasne narocna tak neviem neviem ako to zvladneme. (BYvala super kym som kojila, potom som odstavila, lebo sa nam dlho nedarilo, a tiez lebo dcerka okrem mliecka takmer nic nejedla). No a uz zda sa ze mi minuli aj chute a zacinam zase mat chut na veci ako aj predtym. Ja som zase mala chut na nieco a to som musela mat okamzite - slane, sladke, kysle...ale uz je dobre. a mozem uz aj varit, lebo z vyparov nad hrncami mi byvalo tak vselijak, ale kedze mam dcerku a muza, varit obcas musim ;) Chystam sa precitat si toto forum, len si musim najst cas. Ja som dnes 12+1. Jupiiii. Gratulujem Vam aj sebe!!! 🙂
@kattulienka Ono to moze byt aj taka ta tehotenska chripka, hlavne teda ten upchaty nos. Ja som to mala skoro tri mesiace. Nasivin a podobne ja by som v prvom trimestri vynechala, a potom ked to bude moc kriticke, tak si daj. A mozes si vyplachovat nos tymi pripravkami na baze morskej vody napr. Sterimar, mne pomaha kloktanie osolenej vody a naparovanie sa nad Vincentkou. Okrem toho klasika zazvor a med. Drzim palce nech to rychlo prejde. Ved uz sa ma oteplit 🙂
Ahojte baby, nepamätám si či som sa tu s vami podelila o moju radosť tak pre istototu....som v tom s vami..termín mám 09.09. A moc sa tešíme je to naše prvé dieťatko a veľmi sme si ho priali..( mám ešte nevlastneho synčeka 16rocneho ale ja mám 20...takže to chcelo drobceka 🙂 na naše malé klbko radosti sa moc tešíme..drzkam vám všetkým palce ja už začínam 12 tt..a píšem príspevok o 3 ráno takže mavam krásne noci...😉 ale za bábätko to predsa stojí...
Ahojte kocky. Tak az teraz som prisla na to ze aj nieco take ako MK existuje, pretoze som prvorodicka a zadarilo sa nam, takze urcite budem potrebovat nejakych zopar rad co sa tohoto celeho tyka. TP mi vychadza na 27. no niekto hovori, ze je dost mozne ze to bude este skor. Je mi straaasne blbo a som stale unavena 😔 Na kontrole sme boli, vsetko je v poriadku. Takze az do stastneho konca dufam sa pripajam k vam a dakujem za kazdu dalsiu radu. 🙂
@betiii ahoj, je to ok. Aj ja to tak mam aj pri malej to tak bolo. A bojim sa aj ja aby bolo vsetko ok.
Ahojte, mna v stredu caka prvy uzv a dost sa bojim ci to bude ok lebo uz ma tak nebolia prsia a neni mi tak zle. Mala by som byt v 9tyzdni
Vy mate ako pocity? Bolia vas prsia?
@biancaadamko dakujem ti lebo tie prsia to je pre mna velka bolest a to podbrusko obcas je dobre obcas boli vtedy sa tak zvyknem naplasit ze co sa deje.no ja mam ist na moje prve sono aj krv aj moc az 9 marca takze dovtedy musim vydrzat len sa mi to zda dlho.
Ahojte, mna v stredu caka prvy uzv a dost sa bojim ci to bude ok lebo uz ma tak nebolia prsia a neni mi tak zle. Mala by som byt v 9tyzdni
Vy mate ako pocity? Bolia vas prsia?
@betiii ja idem v stredu a tiez mam strach. Prve tehu sa mi skoncilo potratom, tak preto sa az moc bojim
@biancaadamko neboj sa teraz to uz urcite bude dobre ver tomu budem drzta palce.viem ze je to urcite tazke ale nesmies na to takzo mylsiet.aj ja sa obcas velmi bojim lebo dva a pol roka sa nam nedarilo mali sme zle vysledky tak teraz by som si neodpustila keby nieco....ale nesmieme na to takto mylsiet.proste bude dobre a vsetko je v poriadku
@betiii jasne bude, tak to ste sa museli velmi tesit
@biancaadamko no tomu ver sme plakali obaja velmi a musela som urobit druhy test :D sme tomu neverili :D potom daj vediet ako si dopadla v stredu
@betiii viem co to je, s prvym muzom sme sa pokusali 6 rokov, potom som zostala tehotna a prestalo bit srdiecko, sme sa aj rozviedli a s druhym sa nam mala podarila hned, ale krvacala som prve mesiace, brala lieky, chodila na hcg a kazdy den sa modlila aby stupalo a teraz cakame druhe strasne sa tesim ale bojim, lebo pri prvom mi prestalo byt zle, neboleli ma prsia a to tym, ze uz prestalo bit srdiecko, tak teraz som v strese lebo mam pocit, ze uz mi neni tak zle ako bolo pred tyzdom ☹ viem, ze by som sa mala tesit, ze mi neni zle ale to som vedela, ze je vsetko ok
@biancaadamko vobec sa nestresuj🙂 mne v polke 10.tyzdna zacali odchadzat priznaky tiez. Menej zle. Menej prsia bolia. Ale sa mi ta nevolnost stale sem tam vracia aj ked ta intenzita sa neda porovnat.
Dnes som bola u lekara a vsetko je ok 🙂
@lavinis si ma trosku ukludnila a s tou intenzitou to mas asi pravdu, lebo momentalne mi je zase zle 🙂
mozej aj ja poprosit o pridanie do sukromnej skupiny? dakujem
@biancaadamko presne, ono sa to bude obcas vracat, ja som uz bola vyse tyzdna v pohode, len sem tam poobede mi bola trocha tazko a vcerajsia cesta autom mi to vsetko vratila spat 🙂 som myslela, ze tam porodim uz na sklonku 3.mesiaca 🙂) tak mi bolo zle. Dnes som trocha pochodila po nakupnom centre, bolo tam teplo a zas mi je zle. Ale oproti tym celodennym nevolnostiam v 7.-9. tyzdni to je nic.
Prsia ma predtym boleli aj pri lahkej chodzi a teraz viac menej uz len na dotyk 🙂
@biancaadamko inak snúbenec mal zo mňa dosť, lebo najskôr som sa stále sťažovala, ako nič nemôžem robiť, že mi je zle (bola som na PN a ani čítať sa mi nedalo) a keď to prešlo, tak som sa zas sťažovala, že mi zle neni 😀

@lavinis dakujem velmi pekne, uz som sa trochu ukludnila 🙂
dalsi ma by som fakt uz nechcela zazit :(