icon

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015

mamulienka30
29. dec 2014

Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
zebra41
5. mar 2015

@angelina91 poslala som spravu

lavinis
6. mar 2015

celkom povzbudzujúci článok 🙂 Čoho sa nebáť v tehotenstve
http://www.babycenter.com/0_what-i-wish-id-know.....

betiii
9. mar 2015

@lavinis ahoj tak napokon na bolave hrdlo som kloktala slanu vodu no vracala som este pol hodinu ale na druhy den ma hrdlo nebolelo takze pomohlo.no a ta moja hlava aj ja mam paralen ale dam si ho iba v pripade ze uz nevladzem ze uz mi je tak zle na vracanie.teraz som sa dala vypisat tak uvidim ci mi to prejde alebo ako.

lavinis
9. mar 2015

@betiii no to si dobre urobila, ja som bola PN mesiac a nelutujem, mne tiež bolo strašne zle a neviem, ako by som to v práci vydržala.

iwi83
10. mar 2015

Ahojte nastávajúce mamičky. Pomýšľate už na výbavičku? Máte chodiť v čom oblečené? 😉 Hľadám maminku, ktorá by mala záujem o nejaké tehotenské veci a pomôcky a hlavne vecičky (nielen oblečenie) pre bábätko, ktoré budem postupne od júla/ augusta predávať. Najlepšie z BB a blízkeho okolia. Ponúkam túto možnosť, lebo sama dobre viem, ako fajn padne mať spoľahlivý a pravidelný zdroj, ba až zásobáreň vecí pre bábo. Píšte mi na internú poštu! Teším sa na vás 🙂 Ivana

mamulienka30
autor
10. mar 2015

@iwi83 Toto si hod na bazar. Nakupovat vieme aj same ver tomu 😝

zamilion
10. mar 2015

@mamulienka30 najviac ma pobavilo, že je v 28 tt 😀 podnikavá to žena 😀

mamulienka30
autor
10. mar 2015

@zamilion - hlavne chapes budeme cakat ako na spasenie, kym jej 2,5kg miminko odrastie aby si to nase 4 kilove mohlo o tri mesiace obliect 😀 A v septembri urcite vyuzijeme vsetky tie ich letne polodupky a opalovacky 😀 😀

iwi83
10. mar 2015

Jaj baby! Ci ste zbytocne protivne. Uprimne, hladam sposoby, ktore su uzitocne nielen pre mna ale aj ostatne mamicky. A dobre som spravila. Par sa mi ich uz na IP ozvalo so zaujmom. Ale v jednom mate pravdu. Som podnikava zena 😉 no nateraz sa vam nebudem pliest do diskusie. Prajem vsetko dobre v tehu.

iwi83
10. mar 2015

A ozaj. Po syncekovi mam kopec veci vyuzitelnych prave na jesen a zimu (je to zimne babo) Tak ak by vam predsa len nieco zachybalo, ozvite sa 🙂 Nebudete musiet tolko browsovat, aj ked samozrejme verim, ze nakupovat viete 😝

lubinnka
11. mar 2015

čavte kočky, tak ak smiem, aj ja by som sa k Vám rada pridala, tiež som čakala až doteraz, hoci som Vás sledovala dlhšie, ale od dnes viem, že sme v 12tt a teda čakáme vytúžené bábätko po dvoch rokoch snaženia, tak verím že všetko dobre dopadne 🙂
A inak @bettii aj ja som momentálne chorá a PN, aby som to vyležala, zatial len sople ale tie sú najhoršie, bo mi nič neodporučili, len morskú vodu v spreji a ta mi teda nos vobec neuvoľnuje... strašnééé no ale nejak musím vydržať.
Takže dúfam že tu medzi Vami spoznam kopec super kočiek, a budeme si vymieňať rady a skusenosti 🙂)

betiii
11. mar 2015

tak vitaj 🙂 ja to super pocit po dvoch rokoch snazenia sa konecne dockat.ja to viem podla seba.neboj aj sople prejdu skus sa naparovat mojmu drahemu to minule pomohlo.

erinka30
11. mar 2015

@lubinnka ahoj mne svokra (zdravotna sestra) poradila sa naparovat nad uvernymi zemiakovymi supkami. Mne to trocha uvolnilo dychacie cesty, drzim palce 🙂

lubinnka
11. mar 2015

@erinka30 @betiii ďakujem za privítanie a aj za rady, naparovať som sa už skúšala, ale iba nad soľou a harmančekom a to veľmi nepomohlo, tak zajtra skúsim tie šupky 🙂) zatial sa trapim dýchaním ústami bo ten morský zázrak mi teda nejak neuľavuje 🙂

erinka30
11. mar 2015

@lubinnka Drzim palceky 🙂

martina0402
12. mar 2015

Ahojteeee babyyy,tak aj ja sa pridavam🙂 predpokladany termin mam 13.9. Drzim Vam vsetkym prsteky,nech to zvladneme bez komplikacii.

betiii
12. mar 2015

@lubinnka no moj drahy sa naparoval nad bazou a pomohlo mu to.mozno skus este to.inak nieje to nic prijemne mad nadchu a nemoct si nic dat na uvolnenie.ja sa v tomto zatial drzim no uvidim dokedy.ale musis vydrzat drzim palce

lubinnka
12. mar 2015

@betiii ďakujem za radu, no možno ešte skusim to 🙂 No ved zatial sa držím aj ja, už sa mi zdá aj že je to trochu lepšie bo som sa dnes aj celkom vyspala 🙂

lavinis
17. mar 2015

@lubinnka mne nádcha prešla po cca 6.týždňoch, ja som si sem tam na noc kvapla Olynth,inak by som nespala niekoľko nocí. Inak žiadne rady nepomáhali.

blondy12
25. mar 2015

mile mamicky chcem vam dat do povedomia stranku www.adoli.sk a takisto https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/adoli/ kde sa snazim ponuknut nasim ratolestiam to najlepsie za rozumne ceny

biancaadamko
26. mar 2015

Baby nemate zapchu od kedy ste tehu? Ak hej co vam pomaha?pri prvom sm toto nemala. Teraz mi este dali zelezo tak to uz potom ako pojdem na wc neviem.a uz sa mi aj hemeorid urobil z toho. Strarna bolest.

betiii
26. mar 2015

ahojte baby mne sa toto cakanie zda neskutocne dlho...vam nie?ja uz by som chcela aby to bolo na svete.inak co sa tyka nejakych tych bolestivych prs a nevolnosti pomaly mi to asi ustupuje som si vsimla.ale velmi pomalicky.akurat ma stale pobolieva tam dole aj vas??

lubinnka
26. mar 2015

@betiii ahoj, jaj ani nehovor, aj mne sa to čakanie zdá neskutočné dlhé, a odpočítavam dni do každej ďalšej kontroly 🙂) nikdy som sa tak netešila gynekologovi jak teraz 🙂 No a čo sa tyka priznakov, tak u mna podobne, a tiež ma sem tam pichne v podbrušku... ale nie nejaké krče alebo čo... len take pichanie sem tam...

betiii
26. mar 2015

😀 😀 😀 veru to mas pravdu
@lubinnka ze sa aj ja tesim teraz velmi na prehliadku :D a stale si tak vravim ze dufam ze bude vsetko ok.ja idem 7.aprila.ty kedy??

lubinnka
27. mar 2015

@betiii ja idem 2.4. deň po narodkách a veru tiež si stale opakujem že bude všetko v poriadku 🙂 hrozné so mnou fakt 🙂) inak pozerám že máme rovnaký termín, 20.9 🙂)

lavinis
27. mar 2015

To ste mali vidieť mna, ked som sla po 5 tyzdnoch.
Sestricka mi namerala tlak 140 😀
Museli sme merat o 10 minut znova 🙂

lubinnka
27. mar 2015

@lavinis, to sa u mna stáva už pomaly pravidlom že merime 2x 🙂) strašne som nervozna stale 🙂

betiii
27. mar 2015

@lubinnka tak ty ides skor joj aj jja chcem toto cakanie je strasne.ano termin mame rovnaky ale na minulom vysetreni mi povedala ze podla sona mam druhy termin vlastne 25 takze som zvedava.
@lavinis to si mala teda strany tlak 🙂 ale tak to je asi normalne ze to takto skace nie?

lavinis
27. mar 2015

@betiii bola som jednak nervozna a tiez vzrusena lebo sme videli ze to bol chlapcek🙂 bola som z toho uplne mimo. 🙂) o 10 minut uz som mala tlak v norme ako vzdy

betiii
27. mar 2015

@lavinis pockaj ako si videla ze co to bude ved este to je malicke