Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

celkom povzbudzujúci článok 🙂 Čoho sa nebáť v tehotenstve
http://www.babycenter.com/0_what-i-wish-id-know.....
@lavinis ahoj tak napokon na bolave hrdlo som kloktala slanu vodu no vracala som este pol hodinu ale na druhy den ma hrdlo nebolelo takze pomohlo.no a ta moja hlava aj ja mam paralen ale dam si ho iba v pripade ze uz nevladzem ze uz mi je tak zle na vracanie.teraz som sa dala vypisat tak uvidim ci mi to prejde alebo ako.
Ahojte nastávajúce mamičky. Pomýšľate už na výbavičku? Máte chodiť v čom oblečené? 😉 Hľadám maminku, ktorá by mala záujem o nejaké tehotenské veci a pomôcky a hlavne vecičky (nielen oblečenie) pre bábätko, ktoré budem postupne od júla/ augusta predávať. Najlepšie z BB a blízkeho okolia. Ponúkam túto možnosť, lebo sama dobre viem, ako fajn padne mať spoľahlivý a pravidelný zdroj, ba až zásobáreň vecí pre bábo. Píšte mi na internú poštu! Teším sa na vás 🙂 Ivana
@iwi83 Toto si hod na bazar. Nakupovat vieme aj same ver tomu 😝
@mamulienka30 najviac ma pobavilo, že je v 28 tt 😀 podnikavá to žena 😀
@zamilion - hlavne chapes budeme cakat ako na spasenie, kym jej 2,5kg miminko odrastie aby si to nase 4 kilove mohlo o tri mesiace obliect 😀 A v septembri urcite vyuzijeme vsetky tie ich letne polodupky a opalovacky 😀 😀
Jaj baby! Ci ste zbytocne protivne. Uprimne, hladam sposoby, ktore su uzitocne nielen pre mna ale aj ostatne mamicky. A dobre som spravila. Par sa mi ich uz na IP ozvalo so zaujmom. Ale v jednom mate pravdu. Som podnikava zena 😉 no nateraz sa vam nebudem pliest do diskusie. Prajem vsetko dobre v tehu.
A ozaj. Po syncekovi mam kopec veci vyuzitelnych prave na jesen a zimu (je to zimne babo) Tak ak by vam predsa len nieco zachybalo, ozvite sa 🙂 Nebudete musiet tolko browsovat, aj ked samozrejme verim, ze nakupovat viete 😝
čavte kočky, tak ak smiem, aj ja by som sa k Vám rada pridala, tiež som čakala až doteraz, hoci som Vás sledovala dlhšie, ale od dnes viem, že sme v 12tt a teda čakáme vytúžené bábätko po dvoch rokoch snaženia, tak verím že všetko dobre dopadne 🙂
A inak @bettii aj ja som momentálne chorá a PN, aby som to vyležala, zatial len sople ale tie sú najhoršie, bo mi nič neodporučili, len morskú vodu v spreji a ta mi teda nos vobec neuvoľnuje... strašnééé no ale nejak musím vydržať.
Takže dúfam že tu medzi Vami spoznam kopec super kočiek, a budeme si vymieňať rady a skusenosti 🙂)
tak vitaj 🙂 ja to super pocit po dvoch rokoch snazenia sa konecne dockat.ja to viem podla seba.neboj aj sople prejdu skus sa naparovat mojmu drahemu to minule pomohlo.
Ahojteeee babyyy,tak aj ja sa pridavam🙂 predpokladany termin mam 13.9. Drzim Vam vsetkym prsteky,nech to zvladneme bez komplikacii.
mile mamicky chcem vam dat do povedomia stranku www.adoli.sk a takisto https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/adoli/ kde sa snazim ponuknut nasim ratolestiam to najlepsie za rozumne ceny
Baby nemate zapchu od kedy ste tehu? Ak hej co vam pomaha?pri prvom sm toto nemala. Teraz mi este dali zelezo tak to uz potom ako pojdem na wc neviem.a uz sa mi aj hemeorid urobil z toho. Strarna bolest.
ahojte baby mne sa toto cakanie zda neskutocne dlho...vam nie?ja uz by som chcela aby to bolo na svete.inak co sa tyka nejakych tych bolestivych prs a nevolnosti pomaly mi to asi ustupuje som si vsimla.ale velmi pomalicky.akurat ma stale pobolieva tam dole aj vas??
@betiii ahoj, jaj ani nehovor, aj mne sa to čakanie zdá neskutočné dlhé, a odpočítavam dni do každej ďalšej kontroly 🙂) nikdy som sa tak netešila gynekologovi jak teraz 🙂 No a čo sa tyka priznakov, tak u mna podobne, a tiež ma sem tam pichne v podbrušku... ale nie nejaké krče alebo čo... len take pichanie sem tam...
To ste mali vidieť mna, ked som sla po 5 tyzdnoch.
Sestricka mi namerala tlak 140 😀
Museli sme merat o 10 minut znova 🙂

@angelina91 poslala som spravu