icon

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015

mamulienka30
29. dec 2014

Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
beata30
13. máj 2015

@betiii my sme platili 45 €

betiii
14. máj 2015

vdaka za odpovede.ja neviem ci my nato pojdeme este sme to ani neriesili ale moznoze ano.k ste na to boli tak aka bola vasa spkojnost alebo ocakavania

daniela183
15. máj 2015

@betiii Napisem ti neskor, sme totizto objednany az na 1.6.

beata30
15. máj 2015

my sme išli z vlastnej iniciatívy, aj napriek tomu, že je všetko v poriadku. Moja Dr. ma neposielala. Ale ja som aspoň ešte o čosi viac spokojnejšia. Dr. bola veľmi príjemná, naša bambuľka krásne spolupracovala. Nádherne sme ju videli. Aj nám zakývala. Máme peknú fotku. Ale hlavne vieme, že ma všetko vyvinuté a je v poriadku. Bol to naozaj krásny zážitok pre mňa, ale hlavne pre manžela.

biancaadamko
15. máj 2015

Baby, nemali ste niektora rezanie v posve?mna tam posledne dva dni reze a nemam pocit, ze by som bola prechladnuta.

daniela183
15. máj 2015

@biancaadamko mas aj nejaky vytok, ci iba rezanie? ja by som zbehla pre istotu k doktorovi keby to neprestavalo...

biancaadamko
15. máj 2015

@daniela183 zatial iba rezanie a uz mi trosku aj brusko tvrdlo. Hadam to prejde

daniela183
16. máj 2015

@biancaadamko Snad ano, ale ked nie, zajdi radsej k doktorovi, zato nic nedas

martinka4211
16. máj 2015

ahojte sudruzky tehulky 🙂 som 21tt, a drobec ma kope stale v podbrusku,je to OK?ci uz by malo niekde vyssie??

lubkagobs
16. máj 2015

@martinka4211 mna vkuse kopka do mechura, je to v poriadku, zrejme sa im v takej polohe paci, maju este casu dost na to, aby nas kopali do rebier 😄

pupicek132
16. máj 2015

sice nepatrim do tejto temy 😀 ale baby ja som 38tt a maly ma kope do rebier, budte radi že vas zatial kope len dole ... do tych rebier to neni nič prijemne .. 🙂 niekedy mi to rebro ako keby podoberie a to je ina bolesť, uživajte si zakial su detičky ešte malučke a poriadne to necitite 😝

martinka4211
16. máj 2015

@lubkagobs a to kopkanie do mechura nejako odlisim od tohto do podbruska?alebo je to podobne?vobec neviem 😅 ,,,,,,,moj je asi natlaceny na pravej strane,lebo tam mam vzdy taky hrbolcek

martinka4211
16. máj 2015

@pupicek132 tesime sa na to vykopavanie rebier 😀

lubkagobs
17. máj 2015

@martinka4211 to je to iste 😊

martankovia
2. jún 2015

Ahojte, pridávam sa k vám s termínom 6.9.2015, 3 bábo🙂. Doma mám chlapčeka 7,5 roka a dievčatko 5,5 roka🙂

betiii
3. jún 2015

ahojte baby no co ako sa mate??drobcovia rastu??my sme boli vcera u doktorky a maly je ok pomaly rastieme mame pol kila a cca 25 cm.o dva tyzdne idem na tekotensku cukrovku na test.netesim sa lebo pit cikrovu vodu no neviem....a uz tak pekne kopka ze aj ked prilozime ruku uz je ho citit...je to supre pocit 😲

betiii
7. jún 2015

dievcata aky mate nazor na tokeby som sa troska opalovala??akoze s mierou ale mozem alebo radsej nie teraz ??dakujem za vase nazory

biancaadamko
8. jún 2015

@betiii ahoj, opalovat sa mozes ale nie velmi a vacsi faktor lebo v tehu ti to moze zanechat pigmentove skvrny. Inak brusko by si mala mat zakryte, to by si si nemala opalovat. ale kupanie v tehu robi dobre aj babatku.

biancaadamko
8. jún 2015

baby je tu niektora, ktora sa chysta rodit v ruzinove??

biancaadamko
8. jún 2015

@daniela183 ahoj, tak bola to nejaka mikoza to rezanie

betiii
8. jún 2015

@biancaadamko dakujem za odpoved dnes som bola na hodinku trosku ved to snad nemoze ublizit.a kupat joj to by som isla hned okamzite do bazena.len neviem ako su na tom moje plavky teda konkretne vrchna cast nakolko som nabrala na objeme 🙂

daniela183
9. jún 2015

@biancaadamko tak fajn, mozes byt aspon kludnejsia 🙂

topceny666
9. jún 2015

Ahojte ja sa pridávam tiež 🙂 1. tehu termín porodu 1. september 🙂 žienky máte aj vy problém s opuchom noh / členkov / ? do rána nohy odpuchnú ale ráno pár krokov a zasa opuch... Ďakujem 🙂

biancaadamko
9. jún 2015

@topceny666 ahoj, nie ja nemam opuchy ale pri prvom tehu som mavala, bola som uplne mega naliata

betiii
10. jún 2015

ahojte dnes ma tak jemne kopla do nohy elektrna lebo trci kabel zo steny -prerabali sme ja som upratovala a osuchla som sa.mamna nohe take dva male dobance trocha to stipe ---moja otazka znie----nemoze to nijako ublizit malemu??akkozeneni to nic strasne len som sa naplasila ci sa nic nestane malemu o to mi ide.

aspinka
17. jún 2015

maminky mam nejake vecicky po mojej septembrovej slecne velkost 56-62 mam vsetko pofote viac cez IP 😉

betiii
18. jún 2015

ahojte baby uz mate za sebou test na tehotensku cukrovku??ja som bola vcera vysledky este neviem.ale nebolo to vobec take strasne ako som cakala.dalo sa to v pohode vypit.

betiii
24. jún 2015

Dievčatá bola som u doktorky mám bolesti tam dole mali ste to nejaká už alebo nejaké skúsenosti nemáte?chcela že pôjdem do nemocnice ale zatiaľ ležím doma mám podložené nohy.brala mi aj vzorku že krčok je v poriadku ani sa neotváram.neviem či sa mam báť alebo nie.

martinka4211
24. jún 2015

@betiii tiez som s tym dnes bola u dr,krcok drzi,otvorena niesom,,,tak sa mam iba setrit,predpisal mi magneziove tablety 500mg 3x1 denne...ak to neprejde do piatku tak nemocnica ma neminie.bral mi aj vyter na bakterie,a krv....uvidime v piatok co prinesu vysledky

betiii
24. jún 2015

@martinka4211 ďakujem ti za odpoveď.presne si ako ja teda.aj ja mám magnezium 3×1 ďalej na chudokrvnost 2×1 a ešte také vaiginalne tabletky iba večer.ja mám tiež volať piatok za výsledky tak si budeme držať palce.ja len ležím bože ale radšej doma ako v nemocnici.daj vedieť ako si na tom.ale nechápem čo to máme?