icon

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015

mamulienka30
29. dec 2014

Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
mamulienka30
autor
2. jan 2015

@rebeka6 neboj urcite bude vsetko dobre, nie kazda zena musi potratit a nie to este viac krat, jasne zle veci sa stavaju ale jednoducho si to netreba pripustat. Ja som este nepotratila a nechystam sa s tym pri nasom stvrtom babu zacinat 😝

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@mistisa - neratas to skor od transferu, vychadza ti to aj podla mrchy tak? Ja ratam, ze rodit budem skor, stvrte dieta je stvrte dieta, aj starsi sa ponahlali, do terminu nevydrzal nikdy ani jeden 😀 Ale to nevadi, podla terminu patrim sem tak tu aj ostanem. Drzim palce, nech je vsetko v poriadku ;)

rebeka6
2. jan 2015

@mistisa Ahoj 🙂 Tak to gratulujem. Ja mam tiez jeden potrat za sebou ... A teraz to bolo take neplanovane. Hadam ti vsetko dobre dopadne a budeme sa tesit spoluu 🙂)

rebeka6
2. jan 2015

@mamulienka30 Inak musis mat radost doma, 3 deticky a teraz stvrte na ceste 🙂 Hadam sa vam to pekne rozrastie 🙂... No vies len potom ma vsetci strasili, ze najlepsie je sa pokusat jedno obdobie, potom zase hovorili nieco, vies tie "rady od druhych"... Tak sme to nechali tak, mala som obavy, no a teraz sme prisli takí veselí domov, jedna noc a malo by to byt tam 🙂

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@rebeka6 - to mas super my sme sa teraz snazili o toto babo najdlhsie zo vsetkych... ale stale menej ako pol roka, tak som ticho a stastna 😵 No som zvedava, ake to bude, manzel sa samozrejme pred detmi preriekol hned druhy den, ako som mu povedala, ze som tehotna, ach jaj... dufam, ze je vsetko v poriadku, lebo toto by som drobcom tazko vysvetlovala.

mistisa
2. jan 2015

@mamulienka30 dakujem peknee. 😉 od transferu som 23 dni tak uvidime sono robila na 19 den po ket. A ty uz mas potvrdne dr? Idem to tu postudovat 😀 😀 drzkam palceky nech je vsetko oki. Aj nieco pocitujes? Ja som v stredu mala taku migrenu a mamina smazila rezne tak ma naplo ze som utekala. A dva dni mam zavrate teraz hm v prsnikoch ma prepichuje ako ihlou keby mi tam dakto pichal
. 😉

rebeka6
2. jan 2015

@mamulienka30 Ja som tiez bola v soku a prekvapena. Ono to fakt ked najmenej clovek caka tak to ide .. hlavna vec, ze uz to je 🙂 ... Predsa je 4 tak to nemoze ist tak rychlo ;) hihi...Noo tak bol stastny , vsak to je uzasny pocit. A drobci budu radi, ze im dalsi drobec pribudne 🙂 Este mozno aj 5 cI? :P

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@mistisa nie k lekarovi pojdem az po 15-tom nech vidim aj srdiecko a vsetko + aj tak chcem menit lekara tak najprv musim poriesit a vacsina z nich este sviatkuje a dojdu az po troch kraloch do prace 😝 Mne nechuti jest... chut by bola, ale zjem dve-tri susta a mam dost... toto bude este zaujimave... brusko mam take nafuknute, hormony asi uz pracuju, prsia bolia, tak je babo urcite ok... dufam teda ;) Ja som od ovulky tusim 20 dni, kolko dnove embryo ti vkladali?

mistisa
2. jan 2015

@rebeka6 ajoj dakujeeeem moc moc. 😉 aj tebe drzkam silno palceky. To je takmked vypustite z hlavy tak to ide 😉 😉 ja mam nepriechodne vajickovody a silne pco takze u nas to muselo byt ivf 😉

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@rebeka6 - toto je strasne vtipne, ked sa mamicko 0-1-2 deti pytaju, ze kedy bude piate 😀 😀 😀 Nie je to take lahke ako to vyzera, uz to stvrte je po zrelej uvahe, ze ci to este pojde alebo nie, predsalen zdravotne telo trpi kazdy raz, kazde tehotenstvo nici kosti, chrbat, zuby... uz sa aj chystam do lekarne po nakup kokteilu pre tehotenstvo, aby som to nejako prezila a moj mini parazit v zdravi tiez 😅

mistisa
2. jan 2015

@mamulienka30 aha no tak to ano. To skor nepridu 😉 no uz sa to ozyva 😉 aj mrchovske bolesti mas? Ja mavam sem tam aj vcera som mala take krize a podbrusko dnes napr zase nic. Davali sme dve blastocysty. 😉 5 dnove. 😉 len to hcg mam dajake neviem. 12 den po ket bolo 245 potom mi kontrolne robili na 19 den to bolo 962 .moja dr povedala ze je to dobre ale v centre sa im zdalo ze malo stupa.tak v stredu to bolo 21 den po ket bol dalsi odber a to 1435 tiez nie dvojnasobok.tak uz neviem. Ale na sone bodka bola.tam vsetko sa rozuzli 13.1 idem na kontrolu 😉

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@mistisa ano krize a brucho boli od 9dpo strasne... uz som mala aj tampony pokupene a lieky na bolest zbalene a nic s toho 😀 Teda nie, ze by mi to vadilo 😀 Neboj dobre bude, dvojky to asi nebudu, ale 5 dnove sa ti asi muselo hned uhniezdit, tak terminovo skoncis skor v auguste, ved uvidis este ;) Kazdej zene stupa hcg inak, hlavne, ze stupa, to je to hlavne. Bude s teba mamina ;)

mistisa
2. jan 2015

@mamulienka30 uvidime co povie.dufam ze uvidime srdiecko 😉 no bublinka bola jedna tak uvidime ale asi najskor jedno. No uvidime 😉 tebe vychadza na kedy termin?

mamulienka30
autor
2. jan 2015

@mistisa - na siesteho septembra, ale to sa uvidi po sone, ale tak merala som si bazalku a presne viem, kedy bola ovulacia, tak hadam je to presne. Hadam drobec seka dobrotu a zodpoveda velkostne 😅

mistisa
2. jan 2015

@mamulienka30 urcite ano 😉 😉 urcite poslucha a pekne sa vyvija 😉 silno budem drzat palceky nech je vsetko ako ma 😉 😉

red_kika
2. jan 2015

@rebeka6 hej, pol roka. My sme planovali druhe 🙂

red_kika
2. jan 2015

@mistisa je mi ctou byt s tebou v jednej skupine! A verim, ze to yentokrat vyjde a v septembri budeme mat vsetky uz babatka v naruci 😉

rebeka6
2. jan 2015

@mistisa No tak to som velmi rada, uvidime co bude teda daleej 🙂)

rebeka6
2. jan 2015

@mamulienka30 Hahaha ale tak to ono to da zabrat, ale zasa za tu radost to asi stoji si mylsim ;) Aspon ta bude mat kto hnevat hihi, ved s tym jednym babom je tiez sem tam trapenie ale nie ako so 4 :P

rebeka6
2. jan 2015

@red_kika My ked sme sa snazili vtedy dlhsie, tak nam to tiez tak po pol roku.... Potom sa nam to prihodilo potom nic, a jedna noc a bolo to tam 🙂) Neplanovane ;)

red_kika
2. jan 2015

@rebeka6 o to lepsie...ziadne stresy kedy sa to uz podari atd 😀

rebeka6
2. jan 2015

@red_kika Ja som sa dnes uistila na 100% a dnes to chcem muzovi povedat vecer. Chodim vysmiata, ale toto mu isto nedopne ze bude tatoooo... Len neviem najst spravny sposob ako to tak prekvapivo pekne povedat :P

red_kika
2. jan 2015

@rebeka6 si mohla na silvestra 🙂

rebeka6
2. jan 2015

@red_kika Ja som sa len vcera uistila 100 percentne a nechcela som po tom potrate predbiehat, pretoze to bolo presne takto isto ...

red_kika
2. jan 2015

@rebeka6 co znamwna 100%... Az lekar ti to potvrdi

rebeka6
2. jan 2015

@red_kika No myslela som testom, potom i vsetky priznaky 🙂 Samozrejme ze v blizkej dobe pojdem, uz som aj volala, ale povedal ze este mam pockat a nejak teraz 12 by som mala ist 🙂

mistisa
2. jan 2015

@red_kika ajoooj drahaaaa 😉 😉 aj mne je ctou moja. Takze apolu stastlivo az do konca ano? A vsetky spolu 😉 😉 a ako sa mi mas?

mistisa
2. jan 2015

@rebeka6 aj ja ale verim ze tu spolu zotrvame az do septembra 😉 😉 vsetky pekne pokope 😉

red_kika
2. jan 2015

@mistisa ja super. Vsetko v pohode, ako vzdy. Si pis ze stastne az do konca..my sme akurat Mena pozerali s mm. Uz by som sla aj k dokimu ale viem ze musim pockat

rebeka6
2. jan 2015

@mistisa Vsak musimeee 🙂)...Neni nic krajsie ako dat zivot niecomu krasnemu a malemu co bude robit krajsi kazdy den 🙂