Tehuľky z Čadce: Pripojí sa niekto na rozhovor?
Ahojte vsetky tehulky z Cadce.Je tu daka?
Milá mimi109 🙂 , veľmi pekne ti ďakujem za privítanie a prianie k narodeninám... A tú polievku poslušne spapkaj 😀
marcela 79 ahoj, aj ja som z Tka
asi tu nik nie je
Ahojte, mimi, ďakujeme za blahoželanie. Ako chutila polievočka? 😀
Aj my prajeme Adamkovi všetko naj naj naj. 😵
Dobré ránko, 🙂 siduš, ďakujeme pekne za blahoželanie... A taktiež prajeme všetko krásne Tamarke 😵.
marcellka, ja ťa asi vôbec nepoznám, kde približne bývaš v Tke?
ahoj, ja byvam z tej strany Jednoty ako sa zasobuje, je to cerveno zlta 6 posch. bytovka
pri ceste od Zavodia a ty ?
baby ako je v cadci?neviem ako sa obliect či je tam kosa alebo teplo lebo unas svieti sluničko 😵
Marcela79, ďakujeme, už ste pooslavovali? 😀
ahojte 🙂
jáááááj baby fajna bola polievka vreckovková 😀
dnes je fajne, malá spí snáď stihneme ísť ešte von
Mimi, no vidíš, aspoň ušetríš. Kríza je kríza 😀 Papiera je dookola habadej. 😀
Sidus, jednu oslavu s krstnými sme si urobili v sobotu, piekla som prvú tortu 😅 a pokracovanie bude budúcu sobotu, keď sa vráti mama z práce - budeme mať druhú tortu - naozajstnú 😵 A Tamarka už slávila???
Marcellka - to bývame kúštik od seba. My v tej osem-poschodovej bytovke, vedľa detského hradu. Tak sa uvidíme 😉
Hej, už sme oslavovali
kukni:
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
torta nevyzerá nič moc, ale zas domáca je domáca 😉
no teda tu sa dostať 😠 najprv ma nechcelo prihlásiť potom mi neukazovalo žiadne témy a nakoniec mi ukázalo na našu tému že sa nedajú pridávať príspevky 😅
sidus a my na ten tvoj album čo si dala link toto nahodilo - Album neexistuje, pravdepodobne ho autor zmazal
no a keď som skúsila 2x už mi ukázalo 😀 krásne fotečky 🙂 torta vyzerá super a malý nemá chyby v tej prilbe 😵
ahojte zienky 😀 😀
marcelka ty mas po dvoch dievkach syna aj ja by som chcelaaaa 😀
sidus neskoro ale predsa všetko najnajnaj Tamarke 😀
ahojte dievčatá, vonku krásne svieti slniečko, juuuj až má človek náladu lepšiu 😀
frčíme vonku, krásny dnik, papa 😵
aj ja som rada že dnes je krasne ja sa tieš chystam von pa pa 😀 😀 😀 😀
Ahojte, ďakujeme za blahoželania. No tá torta lepšie chudtila ako vyzerala 😀
Dnes je fakt krásne a my sme chorí 😝 Ale na chvíľku určite von pôjdeme. 😉
všetky mamičky su asi vonku hm ja som už doma užyla som si toho až až 😉 😉 😉 😉 😉
Všetkým prajem príjemný večer po krásnom slnečnom dni 🙂 Boli sme s malým vonku, a som úplne 😝 😝 😝
Milá pacna, ak po tom naozaj túžiš, mať po dievčatách chlapčeka, tak sa poponáhľaj... Ja som sa po narodení Adamka cítila ako mimozemšťan, kým som prišla opäť "do formy" 😀
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dobre ranko mamičky no ja dnes mam roboty až až šybačky sa bližia tak musim makat s upratovanim dnes mam čakaju okna fúha 😝 😝 😝
marcelka no ja by som sa ja ale sa nam akosi nedari 😀 😀 😀
veru s onami na pol dňa roboty 😝 😝 😝
Pacna, nič si z toho nerob a vôbec na to nemysli, ono to príde 🙂. Mňa to zasiahlo ako blesk z jasného neba, i keď mi to manžel stále hovoril, chcela som to ešte o rok odložiť, kôli práci... Ale teraz som šťastná, a viem, že je to takto fajn. 😉
ahojte, chcela by som sa opytat ci niektora nepoznate gynekologicku Čuboňovu, ma ambulanciu v Cadci pri terne
matisekc ja k nej chodim je to super dr. a ma aj strasne prijemnu sestricku.nemenila by som uz ja som predtym chodila k Pavlickovej 😀
ahoj matisekc, ja poznám, odišla som ku nej po pôrode od Pavličkovej.Pacna ahoj, ta Pavličková má teda povesť že?

Ahojky zajtra ideme do čadce,vybavit pas no ešteže tam mam znamu.Neboli ste teraz v maxime?potrebujem chalanom nejke veci pokupit či tam vobec čo maju 😕