icon

Tehuľky z Čadce: Pripojí sa niekto na rozhovor?

patulinka
29. júl 2006

Ahojte vsetky tehulky z Cadce.Je tu daka?

marcela79
15. apr 2009

Pekné ránko dievčatá, ten malý ma večer tak unavil, že som zaspala spolu s ním. 😀 Čo máte dnes v pláne? A čo idete variť, nechcete ma inšpirovať?
Pre fidku79 - teraz je tu krásne počasie 😉

voskovka
15. apr 2009

AHOJTE babenky🙂
môžeme k vam?????? 😎

pacna
15. apr 2009

ahoj voskovka vitame ta samo ze mozes 😀

marcela79
15. apr 2009

Ahojte maminky, dnes je tak krásne, však? Vitaj, voskovka 😉

voskovka
15. apr 2009

tak som rada🙂
je tu niekto z okolia kyčerky?

marcela79
15. apr 2009

Milá voskovka, ja nie som síce z Kýčerky, ale rada by som popísala, ale asi sa všetci míňame 😒

voskovka
15. apr 2009

ja už som tu.....marcelka ty maš 3detičky????jeeeej

mimi109
15. apr 2009

ahojte dievčatá

voskovka vítam ťa, ja som z kýčerky 😵 bývame pri krafečku ak vieš kde to je

my sme včera pobehali celú čadcu koli kuch. linke teda ale tie pálky čo za to pýtali 🤐 tak sme šli nakoniec do Poľska a tam sme si objednali, aj tak tie čo sa tu predávajú vozia stade 😀 tak bude KONEČNE nová linka lebo táto opacha čo tu máme sa mi už pod rukami rozpadá 😅

marcela79
15. apr 2009

Áno voskovka, mám tri deti... Bála som sa toho veľmi, mala som to posledné tehotenstvo veľmi rizikové, ležala som 7 mesiacov 😔 A uvedomujem si za ne tú zodpovednosť, ale je to nádherné. Neľutujem ani minúty 😉 Mimi, a ako ťa vyšla cena v Poľsku, oplatí sa?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
voskovka
16. apr 2009

marcelka-tak to je super.v dnešnej dobe vela ludi nechce mať ani to druhe:(
fidka79-jasne budem rada ak dame randičko.....my byvame hned nad razuskou nad školou.
tu su same "staršie"panie (ufrflane...atd) takže je to o ničom:(
my sme asi pred 2tyždnami dokončili spalničku.takže mame spalnu na full a detsku.ak sa stihne ešte sa da dokopy obyvačka.
mimi109-viem kde to je segra robi v riu čašničku🙂 u kultana🙂 😎

mimi109
16. apr 2009

fidka voskovka tak dáme rande 😀

my sa snažíme o druhe mimčo ale zatial bezúspešne 😢

od zajtra už hlásili dážď 😠

fidka my sme maly minulý rok astrid detský, fajne vonia doma jej dávam OF 35 a na dovolenku som kupila OF 50 ale kdesi som čítala v dákej detskej poradni pediatra že stačí ten 35 dávať

voskovka
16. apr 2009

NO my sme sa dosnažili🙂 malička za chvilku vylezie...tak bude veseloooooo🙂

ginepra
16. apr 2009

ahojky zienky
aj ja som z CA, z Podzávozu. mám troch zlatých krpcov, najmenšie bábo má týždeň aj čosi.
niektoré vaše mená sú mi povedomé z iných diskusií, som rada že som vás našla tu a že som sa tu našla aj ja 🙂

sidus
16. apr 2009

Ahojte, dlho sme tu neboli, akosi nie je kedy 🙂 Beháme kolo stavby, malá je chorá a Tomino už všade lozí rýchlosťou guľového blesku, tak niekedy nestíham 😀
Vidím, že sa to tu rozrástlo, tak vitajte 😅
Mimi, o tých kuchynských linkách mi hovor. 😠 My sme objednávali v Žiline a vyšla nás na 60. tis. 😲 Ale teraz sme boli v Poľsku objednávať vnútorné dvere a sú o polovicu lacnejšie ako by nás vyšli tu.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
mimi109
16. apr 2009

ginepra vitaj 😵

krásne sa tu rozrastáme 🙂

sidus no ved som len oči valila ked nám v tip tope cenu vyrátali 😅 😅 😅 a v Poľsku nás vyjde o polovicu lacnejšie a ešte sa nám zadarilo ja vstavaný pec kompletný za dobrú cenu tam kupiť

juj a na tu nefrologiu nakoneic možno nebudeme musieť ísť ak prídu dobré výsledky,včera sme boli zaniesť moč tak dúfam že to budeme mať Ok a už nás stade vyradia 😔 v pondelok mám volať o výsledky

lienocka2
16. apr 2009

Ahojte babenky?ako?ja celkom dobre malý mi spinka tak mam chvilu pre seba.mame zas krásny den ze? voskovka vitaj 😉 mimi109 ako nasla si tu nefrologicku tu u nas?ako citam tak tu je takych viacej co idu na kuch. linku do polska. aj mi sme si dali vyratat kuchynu v Ca najprv nam nevedela povedat cenu ze musi urobit navrh kuchyne a potom to vyráta a da nam vediet.po 3 dnoch zavolala ze uz to mme hotove ale ta cena 😒 hned sme isli do polska a mame usetrenu polovicu ceny.teraz sa to tam naozaj vyplati. 🙂

marcela79
16. apr 2009

Jééééééj, ahojte žienky, to nás tu toľko, to je super 😉 Mne malý pred chvíľou zaspal, ale hádže také 10minútovky, tak uvidím, koľko tu môžem koníkovať. Lienočka, i ja som to počula, že sa naozaj vyplatí chodiť do Poľska. A v ktorom obchode ste boli?
Vidíš milá voskovka, už sa s tromi deťúrencami ku mne pridala i ginepra... 😉 Priali sme ti, keď sa narodila malinká...
Siduš, i my ideme začať stavať domček, ako ste ďaleko? Môžeš mi napísať nejaké osobné skúsenosti - murári, cena práce... My začíname o dva týždne, tak sa teším na odpoveď 😀 A môžeš i IP... budem veľmi rada, každá rada dobrá 🙂 😉

lienocka2
16. apr 2009

ahoj marcelka vies co musim pohladat tu vizitku a potom ti to poslem do ip.tak zatial 🙂

lienocka2
16. apr 2009

Marcelka poslala som ti nazov tej predajne do ip

voskovka
16. apr 2009

ahojte.no moc by som sa na poliakov nespoliehala.manžel by vam vedel povedať viac,podnika s podlahami a teraz sa všetci hrnu do polska na lacne podlahy...no a najlepšie je že ked sa vyberu kupiť tam podlahu a lišty a potom dokupuju doplnky u nas ktore bohužial nepasuju na polske vyrobky....
a čo sa tyka nabytku-nikdy polsko!!!!kamoške sa rozpadla spalna aj s obyvačkou,tiež dala lacne peniažky za to vyzeralo to dobre,ale bohužial rozpadlo sa...a to nemaju deti,čo by im to zničili....
takže aj keby ma to malo stať o polovicu viac jednoznačne na mieru a slovensko!
toť moj nazor.....

pacna
16. apr 2009

ahojte ja som dnes cely den behala najprv v meste potom v zahrade a potom som kamoske pomahala so zemiakm 🙂

ginepra ja som z Cadecky sme kusok od seba a vitaj medzi nami dievcatami 😀 i

lienocka2
16. apr 2009

Ahoj panca tak to si teda mala rozbehany den 🙂 Aj moj muz mal v Cadecke babku ale uz chudatko umrela ☹ mala som ju rada ako vlastnu Babku.no a este tam ma svokra sestru s muzom co byvali s babkou.kde tam buvas ako sa to tam vola? 🙂

pacna
16. apr 2009

no lienocka oni byvaju tuto kusok od nas my byvame ako je zastavka a k nim ides rovno a k nam do hora ved som ti to chcela napisat a zabudla som 😀 😀 😀 😀

pacna
16. apr 2009

boooze ja pisem ako hotentot 😀 😅 😀 😀 😀 😀

mimi109
16. apr 2009

ahojte je tu niekto?

pacna
16. apr 2009

mimi ja som este 🙂

mimi109
16. apr 2009

lienocka2 ešte sme na nefro neboli ak prídu dobré výsledky z kultivácie tak ani nepojdeme, takže dúfam že výsledky prídu Ok

ty máš dr. Bulejovú pediatričku? ako si s nou spokojná?

mimi109
16. apr 2009

ahoj pacna 🙂 baby už spia? ozi a ako sa ti kočky volajú? nemáš mená napísane