icon

Tehuľky z Čadce: Pripojí sa niekto na rozhovor?

patulinka
29. júl 2006

Ahojte vsetky tehulky z Cadce.Je tu daka?

lela1
21. apr 2009

ahoj sidus,tak aj ja som už tu.My mse mali ten magický dátum 7.7.2007 🙂

mimi109
21. apr 2009

sidus hej apríl sme stihli - 29.4.

mcka01 😀

mimi109
21. apr 2009

ježin macka malo byť, som ťa premenovala sorry 😅

pacna
22. apr 2009

ahoj zienky v piatok mame v meste prezidenta 🙂 ide otvarat tu uradovnu 😉

lela1
22. apr 2009

Ahojte,dobré ránko,je tu už niekto?

sidus
22. apr 2009

Ja som, ale idem variť, lepšie povedané už dovariť, lebo dnes sme hore od pol šiestej. 😠

lela1
22. apr 2009

Fiha,od pol šiestej,to ti nie je čo závidieť,mne tak malý vstával donedávna ale už sa to zlepšilo,aspoň dúfam 🙂

sidus
22. apr 2009

My sme mali brutálnu noc a Tomino už hodinu spí 😠 Vidím, že sme rodili skoro narovnako 🙂 Samko už lozí? My už hej, ale ešte nemáme ani jeden zub a to už si myslím, že mu idú od 4 mesiacov. 😠
No idem ja, tak sa majte krásne a pekný dníček 😵

mimi109
22. apr 2009

dobré ránko 🙂

juj že od pol 6 fuuuuuuf, my sme málokedy vstávali pred pol 8 - 8 , od mala mi Mariannka dobre spáva 😵 aj dnes sme vstali 8.10 😅 my sme spachtošky

vonku je zas krásne, pojdeme vonku aj na poštu nám treba isť

lela1
22. apr 2009

Hej Samuš už lozí a už sa všade vyškriabe,my už máme od 6 mesiaca 4 zuby ale odvtedy nerastú 🙂 tiež tie noci nie sú ešte bohviečo ☹

marcela79
22. apr 2009

Ahojte maminy, už ste asi všetky preč, však? 🙂 Kráááásny deň 🙂 🙂 🙂

pacna
22. apr 2009

keby ste vedeli ako sa nam tu prasi z cesty mna ide porazit ale nastastie kazdy den chodi striekat cestu auto,sice nic moc ale aspon cosi.

sidus pocuj nepoznas Matu Parsovu? 🙂

sidus
22. apr 2009

Pacna, poznám Martinu Paršovú, ale či je to ona, čo myslíš ty, neviem. Má 3 detičky?

pacna
22. apr 2009

ano ma 3 deti je to moja spoluziacka zo zakladnej a narodena presne v ten isty den,mesiac,rok ako ja 😀 😀 😀 😀

sidus
22. apr 2009

Pacna a kde ste spolu chodili na ZŠ? Nie náhodou do Oščadnice?

marcela79
22. apr 2009

A zasa tu nikto nieje... 😠 😀

voskovka
22. apr 2009

lela aj my sme mali svatbu 7.7.2007:)

pacna
22. apr 2009

sidus nie oni kedysi davno byvali na Zarci.Poznate sa? 🙂

sidus
22. apr 2009

Pacna, tak neviem, prečo som si myslela, že sa sem prisťahovali z Oščadnice. Aj môj muž s ňou chodil do triedy na ZŠ, keď sa sem prisťahovali 😀 Poznáme sa len tak zvidenia a pozdravíme sa a tak. 😉 Ak je to teda tá istá, čo myslíš ty. Má detičky Paulínku, Martinka a Branka.
Voskovka, ako si dopadla v poradni? Už sa ti to kráti 😉

lela1
22. apr 2009

voskovka,pozerám že aj bábo sa vím narodí 7.7., to máte dobé dátumy 🙂

voskovka
22. apr 2009

sidus-no dobre,bola som aj s malym a počuvala mi sestrička ozvy a maly jej odhanal ruku z bruška že moje mimi....
na dalšiu pojdeme 21.5 a bude aj ultrazvuk sa tešim.....
no krati sa nam to....už sa tešim...ked sa narodi....v pondelok mi prišla autosedačka...pomaličky zbieram vybavičku🙂
lela-jasne mame to dobre naplanovane..... 😉

pacna
23. apr 2009

sidus tak tak je to ona oni byvali v Ochodnici predtym,jej mama sa druhy krat vydala 🙂

dnes sa nam pokazilo pocasie aj tak musim do mesta 🙂 moc sa mi nechce 😖

marcela79
23. apr 2009

ahojte, i tu je pokazené počasie, asi budeme celý deň sedieť doma 😠 A čo máte v pláne vy? Pacna, verím, že sa ti nechce... 😉 ... ideš i s deťmi?

pacna
23. apr 2009

Ahoj Marcelka.Muz volal ze idu z roboty domov bo prsi tak pockame nanho a pojdeme autom.starsia dcera je v skole tak ja trajdam s tou mladsou vzdy 😀 😀 😀

budeme vnutri sediet presne tak 😖

marcela79
23. apr 2009

No vidíš, aspoň nezmoknete 😉 U nás je i riadná zima 😨

voskovka
23. apr 2009

ahojteee.
no to je poočasičko.aj nam treba do mesta ale sa nam nechce:(

sidus
23. apr 2009

Ahojte, voskovka, tak to budeš mať s malou pomocníka, Dávidko bude ochraňovať sestričku 😀
Pacna, tak je to ona, zomrel im otec a on alebo mama pochádzajú z Oščadnice, tak preto som si to pomýlila 😉
Vonku je otrasne, tak aspoň malého vystrčím von, pospať si do kočiara 🙂

mimi109
23. apr 2009

ahojte to je počasie 🙄 ešte že som včera frčala na poštu

a aby toho málo nebolo tak sme obidve prechladnuté, aj malá aj ja 😖 malá sa celú noc na soplíky budila tak sme toho moc nenaspali, dnes asi budem fungovať len vďaka kofeinu 😅

sidus
23. apr 2009

Mimi, tak skoré uzdravenie 😉

marcela79
23. apr 2009

Ahojte, i u nás je hrozné počasie, prší a je riadná zima. Celý deň sme doma, a i ja budem mimi fungovať na kofeíne 😝