icon

Tehuľky z Čadce: Pripojí sa niekto na rozhovor?

patulinka
29. júl 2006

Ahojte vsetky tehulky z Cadce.Je tu daka?

lela1
7. máj 2009

Ahojte kočky,dobré ránko 🙂 Gynepra do Oščadnice do hotela Marlene,ja som tam ešte nebola ale chystáme sa ale bola tam kamarátka,ževraj super pre malé deti,tak uvidíme 😉

ginepra
7. máj 2009

pacna - http://www.porada.sk/archive/index.php/t-31744....
tu su vselijake recepty, ja robim ten najlahsi s 2 natierkovymi maslami...
tak caute, idem po robote, lebo pri internete sa vzdy niekam odsurfujem a cas beziiiiiiiiiiii
krasny den

marcela79
7. máj 2009

Babule, no také chute ste mi narobili, že i ja niečo upečiem... Takže všetky ideme robiť niečo podobné-v domácnosti... 🙂

mimi109
7. máj 2009

pacna Terno je zajtra otvorené normálne ako býva od 7.00 do 21.00 😉 mám info zo spoľahlivého zdroja 😀 muž tam robí

pacna
7. máj 2009

mimi dik 😀

mimi109
7. máj 2009

aj nabudúce 😉 no ideme na poštu, je síce pekne ale to vetrisko 🙄

minka21
7. máj 2009

ja pridavam aj mascarpone,lebo z natierkoveho mam ten krem riedky,a ked to dam zchladit tak to nedrzi tvar a na tanieri sa mi to roztieklo,takze dam jedno mascarpone jedno natierkove a chvalia ze je to mnamky 😵 ,cisto mascarpone je krem taky o nicom,a mascarpone som videla len v Bille,v tescu ani v terne som ho nenasla🙂

ginepra
7. máj 2009

cauko minka
ja mam tem krem v pohode - slahacky zamiesam vyslahane... teraz to chcem urobit ale do misiek, ako v restike 😉

minka21
7. máj 2009

ja som tam dala tiez vyslahanu slahacku a mi to tieklo,ale chutilo to vyborne.)tak teraz to koli hustote radsej kombinujem.lebo co som videla v tv ako robili tak oni to tiramisu z tej nadoby pekne vyklopili,teda dali tam najskor foliu,a vyklopilii to na podnos,a krasne im to drzalo tvar,aku znacku teda natierkoveho pouzivas? 🙂

marcela79
7. máj 2009

Ahojte, musím sa s vami podeliť - bola som s malým u kaderníčky... 😀 😀 😅 Veľmi zlatá pani, poskytla nám i svoj telefón, len aby držal hlavičku... 😀 A vidím, že všetky pečiete o dušu...

danzy
7. máj 2009

Ahojte, koukam ze je tu dnes krouzek vareni 🙂 tak at se vam dobrutky povedou 😉

marcela79
7. máj 2009

Ahoj Danzy, už som bola smutná, že tu nikto nieje... ☹

danzy
7. máj 2009

ja sem tu 🙂

ginepra
7. máj 2009

aha tak ja to nevyklopujem... pouzivam obycajne jednotarske alebo zilinske.
marci - ja som bola zasa vcera u kader, odrastla mi farba aj fazona, dala som si taku co najprirodzenejsiu aby som nesla aspón pol roka.

sidus
7. máj 2009

Ahojky, tak koláč je už napoly zjedený 😀 Je celkom fajn, ale ešte by navrch podľa šľahačka 😀

marcela79
7. máj 2009

To ti verím Ginepra, i mne bude s tými mojími vlasmi treba ísť... A pri deťoch je to s tou úpravou trošku poslabšie, však? Danzy, a čo ty robkáš... 😉

danzy
7. máj 2009

Marcelko, Ja nic moc, lenivim a papam 😉 este si to muzu dovolit , mimi si jeste hovi v brisku 😎 ... ale varim gulas, aby jsem zas mela co snist 😉 , jinak ke kadernici i s detma ne? at z toho taky neco maji 😀 ted jsem koukala v TV ze Čobejova se chodi skraslovat i se svym mesicnim miminkem, nojo ale ona je znama tak asi muze 😀

pacna
8. máj 2009

ja som bola s vlasmi pred nedavnom a mne strasne rychlo rastu vlasy tak coskoro pojdem zas 🙂

danzy a ty si odkial?

co dnes budete porabat ja idem prezliect periny 😀 vypada ze bude krasne 😎 😎 😎 😎

womenne
8. máj 2009

čauky ja len na skok idems malymi do obchodu a na hojdačky 🙂 hlasim že už su s oknai nad nami takže mame o zabavu postarane 😝 ale už budeme mat klid a krasny byteček 🙂
teda aj ja by som hrozne chcela tiramisu ale boj sa že sa mi to nepodari hadam to raz vyskušam,musi byt na to nejaka forma???

danzy
9. máj 2009

pacna : z Čadce taky, sice ne puvodem, ale pristehovala jsem se sem 😉 Jsem tu takova dusa opustena 😕

pacna
9. máj 2009

ahojte danzy neboj niekoho si najdes nejaku kamosku 🙂 byvate v byte?

danzy
9. máj 2009

no zrovna se budem do bytu stehovat za chvilinku, no uvidime, moc mi tu zrovna nepripada ze by bylo kde potkat zivou dusu 🙂

pacna
9. máj 2009

a kde si teraz?ked tam nikoho nie je?joooj aka som zvedava 😅

danzy
9. máj 2009

doma jsem ale v podnajmu jeste a za chvili se stehujem do svojeho 🙂 je to kousek od sebe , tak muj pracuje na novam bytecku 😉 neni tam nic co by jsem mu tam byla platna, takze tam ani nezavazim 😲

lela1
9. máj 2009

Ahojte babenky,dobré ránko,čo idete dnes robiť?zdravím danzy 🙂

danzy
9. máj 2009

ahoj lela, asi nejsem moc originalni, ale zatim se valim u telky a na nejakou velkou aktivitu to nevypada, cekam az zacne prset ,to budu mit jeste vetsi vymluvu sama pro sebe 😉

lela1
9. máj 2009

Ahoj danzy,neboj až budete mať bábo tak prídeš na iné myšlienky 🙂

danzy
9. máj 2009

ja vim, uz se tesim, 😉

mimi109
9. máj 2009

ahojte, tak už sa v kuhcyni maká 😀

danzy a kde presne sa sťahujete? na ktoré sídlisko? 😉

mimi109
9. máj 2009