Ahojte vsetky tehulky z Cadce.Je tu daka?
ahojte kocky som rada ze tu niekto nakukol a prebrali ste porodnicu cadca ja som tam rodila pred dvomi rokmi mala som dost komplikovany porod a vdaka sestrickam na porodnej sale som to zvladla bez cisarskeho tiez mi bol rehak pri porode a super mam este dve starsie deticky a ked to mam porovnat vtedy a teraz tak je to nebe a dudy ja som sa tam naozaj citila dobre no super ze to materske centrum je otvorene lebo minuly rok tam chodila kamoska a hovorila ze sa to ma zrusit tak super ze to tam ostalo
@voskovka a nevies nahodou ktore dni to je otvorene?
A nieste tu niektorá aj y Krasna nad kysucou? 🙂
ahojte kocky vo stvrtok je v kniznici neake posedenicko pre malych nedojdete? je to o 16,00 ja asi pojdem ak mala nebude mat teplotu lebo to dnes nevyzeralo dobre
no cadcanky uz zase spia aspon sem kuknite 😉
kuk 😉
bili ste niektorá v tom materskom centre v čadci? tento týžden to začalo, že? ja som tiež chcela ísť, ale krpci dospali soplíky, tak ništ z toho nebolo..doliečime a už sa tešíme, že prídeme 😉
@voskovka ahoj, ja som z chalupkovej
Ahojte, chcem sa opytat, kde su na Kycerke ihriska pre deti? Chodim na to strkove, co je kusok od nemocnice. Este by mali byt nejake 2 pieskove, viete mi povedat na akych uliciach? Kycerku ako taku moc nepoznam, tak si to pozriem podla mapy. Zatial dakujem
tak dnes sme boli v Matersko centre v Cadci..Bolo tam naozaj supe..ja som si pokecala s maminkami a kpci sa pekne vyhali🙂..zajtra ideme zas.Kto sa pridá?
Ahoj, ja nie som priamo z Cadce, pochádzam z Olešnej, tak snad možem 🙂 Zaujali ste ma ked ste písali niečo o materskom centre, ešte som o takom niečom nepočula, že je to tu niekde takto poblízku. Mohli by ste mi upresniť kde presne to je a ako to tam chodí, či sa niečo platí, kolko, kedy to býva, čo všetko tam je a pod.... Vopred ďakujem 🙂
@chrumka0203 neplati sa nič.je to každy den od tej 9,30 do 11,30 ako kedy...prideš ty a babenko a hrame sa kecame a všetko možne...nachadza sa tento klub oproti charite na kukučinovej ulici.
pre ostatne mamičky ak chcete mať najčerstvejšie info-tak na facebooku "Matersky Klub Čadca"
všetky nove maminky su vitane
@liliana363 Ahoj, ja som z Kýčerky, ale o nejakých pieskových ihriskách neviem, viem o štrkovom na Chalupkovej ulici, to je podobné ako to pri nemocnici, ale je väčšie a je tam toho viac, aj ked ten stav je už taký všelijaký a potom celkom nové na SNP, ale to je tiež štrkové. Neviem, či sú aj nejaké iné, čítala som, že aj v Martinkovom potoku by malo byť, ale to neviem, tam sme neboli
Ahojte kočky, prepáčte, že Vám sem prispejem otázkou - nemá niektorá z Vás na predaj starý ale funkčný mobil.telefón?
ďakujem veľmi pekne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@andruska80 ahoj a odkial si z kyčerky?ja som zo školskej.
@ivkamt matersky klub by mal fungovať od bud.tyždna bude otvoreny od pol desiatej do pol dvanastej každy den...vitane su všetky maminky i nemaminky na pokecik....
ja som rodila prve v čadci za novej ery a hovorim si už nikdy.... 😒
a druhy bol rodeny v žiline a aj keby som mala dalšie dieťa idem do žiliny... 🙂 toť moj nazor....a obidva som mala sekciou.