Tehuľky z Popradu
Ahojteeee tak jak hladam ale nikde nevidim diskusiu a hlavne tehulky z Popradu 🙂 nebodaj som tu sama z tohto mesta a okolia???
@vinka ano si chytra dakujem ,,,ja sa tu slabsie orientujem lebo som tu nova cca 5 dni som na tomto fore ,,,a neviems a ete tak orientovat tu ...ty mas kolko deti ?
ahojte tehulky ako sa mate 🙂 akurat idem do poradne do kk,,,
@tterkat Ahoj, no tak akosi nestíham chodiť na fórum 🙂 ale keď mám chvíľočku aspoň sa mrknem.... áno kojím, akurát mám problém s jedným prsníkom, ale už si to dávam dokopy tak dúfam´, že to bude o.k. malá je poriadna prísavníčka a keď spinká dlhšie tak to sa ani nedá opísať to prisatie 🙂)))) ale je to môj pokladík.... hneď ako budem mať chvíľku, tak dám nejaké fotky , len si to ešte musím posťahovať do PC.
a vy ste ako dopadli na poradni?
@karolinka2427 ak sa mozem spytat, tak ku akemu doktorovi??? ja mam tiez doktora v kk
@zuzu166 ja chodim do kk remecky doktor..a ty si odkial?
dobre raanko mile tehulky 🙂 dne s bude prijemne pocasicko urcite pre nasich drobcekou v brusku zdravim popradske tehulky a maminky 🙂 😵
@tterkat Ahoj ja ja som z PP a chodim ku Vojtassakovi... nevies nahodou ci chodi aj ku porodom? 🙂
@tehotnica1669 ahoj aj ja som chodila k nemu. ale sa mi vidi ze nechodi k porodom 🙂 to by musel mat asi daku zmluvu s nemocnicou a on nema... kedy mas termin?? 🙂
@tterkat tak teraz neviem lebo niekto hovori ze chodi a niekto ze nie 😒 😒 😒 😒 no az 12 jula 😀 ale tak riesim to uz skor 😅
@tterkat a ty mas nejakeho dokiho vybrateho ci? pozeram podla tt ze to uz pride kazdu chvilu 🙂 🙂 🙂
@tehotnica1669 uz som ti odpisovala na inom fore 🙂 Vojtasak nechodi ku porodom, pretoze ma stale ambulanciu a cez vikend "nepracuje" 😉 rodila som v septembri a pytala som sa ho na to...dohodla som si potom ineho doktora ku porodu...
@blanch12 no hej videla som a zas mi niekto iny napisal ze chodi...tak som z toho magor 😀 😀 😀 a koho si si zavolala ak sa smiem spytat... 🙂
@tehotnica1669 no tak drzim palce aby ti ten doky aj vysiel svagrinka vybavovala priamo primara ale nakoniec to na nu prislo tak necakane ze mala aj tak ineho 🙂 🙂 ja som si nevybavovala nikoho spolieham sa na moju doktorecku ze bude pri mne nakolko je dost casto aj v nemocnici 🙂 🙂
@tterkat joj tak to je super ked tam mas casto svoju doktorecku 😉 drzim palceky aby ste boli zdravucky 😉 😉
@tehotnica1669 dakujem a samozrejme napodobne 🙂 🙂 aaa taka mala otazocka si spokojna s vojtassakom?
@tterkat dakujem 🙂 ano nad mieru... menila som si dokiho a neda sa to porovnat...on mi vsetko vysvetli ukaze...nemozem na neho kriveho slova povedat... 🙂
@tehotnica1669 dohodla som si Surgenta - oficialne na zmluvu, ale aj keby som si ho nedohodla, tak tam su teraz vsetci super a bolo by mi jedno, kto by ma rodil 😉 ,ale jeho poznam trosku osobnejsie, tak preto som ho chcela 😀 a je super!
Mamičky a tehuľky z Kežmarku a okolia, ktoré sa zaujímate o masáže bábätiek, v utorok 6.11. od 16.00 bude v Materskej škole na Možiarskej ulici kurz Babymasáž. Robí to vyškolená pani učiteľka Mgr.Anna Navalanyová v rámci projektu Dotyk rozpráva, je to bezplatné, tiež som dávnejšie bola so synčekom, fakt odporúčam. Mamičky masírujú cez oblečenie vlastné dieťatko, tehuľky dostanú bábiku V prípade záujmu sa treba prihlásiť mailom na: babymasaz@centrum.sk
POPRADČANKY, poradte, surne potrebujem adresu a tel. kontakt na Mudr. Kovalčíkovu, detskú kardiologičku... dakujem...
Ahojte babule je tu niektorá z vás ktorá býva na sídlisku Juh 8 ??? Alebo je nejaká iná skupina popradčaniek ??? Potrebujem zohnať telefonický kontakt na jednú rodinu .
ahojte popradčanky 🙂 chcela by som Vás poprosiť, či by ste mi zistili niečo...
Boli sme minulý týždeň v poprade v maxe a na prízemí (neviem presne kde, nepamatám si to, a nie som odtiaľ) v jednom stánku predávali rôzne oblečenia ako aj pre malé bábatká svadobné šaty s bolerkom - šaty boli saténové a bolerko jak kožušinková cca 30 eur. chcela by som zistiť, či majú aj nejakú internetovú stránku? vie sa mi niekto na to opýtať? strašne sa mi páčili tie šaty a ja sprostá, teraz banujem že som sa na nich neopýtala... ☹
Ak by bol niekto ochotný, dajte mi vedieť do IP. ďakujem 🙂
od roku 2013 ziadne tehulky v poprade? :D
@tarniah napriklad ja
@alenka7777 jee pozeram ze si aj v skupine aprilovky aj my cakame babo va prili 🙂
@tarniah ano ,cakame druhe aprilca...pravdepodobne druhu babu.vy?
my budeme mat prve babatko a malo by to byt tiez dievcatko ak si to nerozmysli 🙂)
Obnovujem trochu tému. Je tu nejaká budúca mamička, ktorá bude rodiť v nemocnici v Poprade?

@karolinka2427 nie nemusíš.Som ti to skopčila a preniesla do našej témy. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Som chytrá nie? 😵 😵 😵 😵 😵 😵