Termín pôrodu - Apríl 2021
@andrea_prestastna vypln si termin porodu a hodi ta to do skupiny April 2021
Ahojte ako sa cítite? 🙂
@veronikaszabova ahoj, vies mi prisim hodit link na skupinu? Vyplnila som profil ale nedal ma tam
@alex.nr si pridana do skupim
@veronikaszabova ano uz som ju nasla potom manualne, vdaka
Ahoj, môžete pridať aj mňa? ĎAKUJEM
Ahojte,tiez by som sa rada pridala do apriloviek 2021 ale nechce ma tam dat ,moze ma tam nikto prosim pridat?dakujem
Stale mi tu nachadza len tuto skupinu,vsetky mozne marec,februar ,maj....ale ine aprilovky okrem tejto skupiny neviem najst,termin porodu som si vyplnila
@veronikaszabova akurat som si to uložila, ale do skupiny ma to nehodilo
Nevadi 😁
@veronikaszabova uz som, chvilku to trvalo😂
Ahojte , prosím Vás pridáte ma do skupiny aprílovky 2021, ja sa tu nejako nevyznám neviem ani kde mám vyplniť dátum pôrodu 🙂
@kaaaja12 najprv musis vo svojom profile vyplnit termin porodu, a do par minut / hodin ta to pozve do skupiny 😊
Ahojte. Bola by som rada za pridanie do tejto skupiny... Nie som si istá ci sa mi to podarilo. Ďakujem za info 🤗
@hlucikk najprv musis vo svojom profile vyplnit termin porodu, a do par minut / hodin ta to pozve do skupiny 😊
@petka69 a ktory tyzden si? Preco si sa neopytala rovno lekara?
@margaretka1990 19 tyzden.nebol si isty ze skor chlapec.uz mam doma dvoch tak sme tuzili po dievcatku a tym ze si nieje isty manzel stale dufa a veri v dievcatko
@margaretka1990 áno to som zadala. Tak asi to už aj funguje. Vďaka 🤗
Dievčatá ako sa cítite? Neboli vás ešte chrbát alebo iné časti tela? Mňa nejako rebrá pobolieva ju ale to asi že telo si zvyká na vyššiu váhu... Hoci tam by som to až tak nečakala 🙂 a kríze mňa tak klasicky, to aj bez tehotenstva tak som zvedavá co bude ďalej 😅
@petka69 neviem kde je sever na tej fotke 🤔
@margaretka1990 asi je to záber to spodu ritky... Tak teoreticky ten výbežok by mohla byt šnúra ale ale zvyšok ťažko povedať...