Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@lubka1983 test by som urcite nerobila vela babam nevysiel spravne vyhodene peniaze podla mna.ja ked som bola 12+2 ,podla menstruacie 13+2 ale realny ,kedze viem kedy sme splodili na den tak 12+2 ,tak som to na vlastne oci videla -pipika maleho aj doktor to potvrdil, pokial to aj 19.8. potvrdi,to uz budem koncit 16tt tak uz poviem aj doma s istotou 🙂 ak mas skuseneho doktora ktory to vie so sonom ,tak by mohol vidiet.Moj gynekolog si robil specialne na sono certifikaty a je super sonografista,vidi aj to co mnohí v nemocnici u nas nevideli.
@siska765 priznaky ani nie kava mi neveze stale ani parky....a rano trpcha divne hned sa musim najest a nemozem hned rano pit bolo mi zle...prsoa ma hrozne bolia a su väcsie tazsie...a nieco mam asi s mechurom stale cikam a stale sa mi zda ze sa mi chce.....uvidime ked pojdem odovzdat moc
@verbal aleco.....poznala si hanzela???
@zvolsiinylogin ahoj..a peco sisi robila test?mas nejale problemi??kolkatom si tyzdni?
..
@lubka1983 podla ms v 11 tt...podla ovulky v 10 tt...
@zvolsiinylogin nemusis sa bat ked si predtym nemala problem babo je srdieckoje....
@zvolsiinylogin na co to robis?kasli na testy,v ktorom si tyzdni?
@zvolsiinylogin medzi 10-12ttsa hcg pomaly stabilizuje a zacne klesat tak bud kludna preto asi ten test
@zvolsiinylogin ked je hcg priliš vysoke tak začina test slabnuť tiež sa mi to stalo, skus moč zriediť aj 2 diely vody na diel moču a uvidiš že test bude silny
baby aj vas naduvalo?ja som mala strasnu noc,vecer som si dala arasidove chrumky ,tak neviem ci z toho,bolelo ma brucho a este stale sa citim jak balon,snad je to len naduvanie ☹
@milagrosss20 zo Sekčova a Ty?

@verbal Koszegy na Uniklinike