Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@fuzinko ja ich budem pouzivat cele tehu pri kupani http://hygienicke-tampony.heureka.sk/ellen-prob... istota je istota! 😉
juj dievcence,chcem vam popriat v tomto obdobi hlavne vsetko zdravie sveta,vcera bol rok co som zistila ze som tehotna,v sobotu uz bude mat nase valentinciatko Samko 4 mesiace a ja som konecne ta najstastnejsia MAMA na svete,taaaaak vam zavidim 😀 keby mozem,hned idem do druheho 😀 😀
Dievčatá a nie je založená súkromná skupina februárovky 2015? alebo nechce niekto somnou založiť? tu mi neukazuje či niekto niečo pridal
@verbal ja mám kúpené tieto , sú originál na kúpanie a stoja cca niečo do 5,-€
@lenushka058 je zalozena.ak sa chces pridat napis babe s nickom shoppperka ona ju zakladala
@lenushka058 teda neni to skupina ale twma vo fore.ale je sukromna.
@lenushka058 sukromka by bola super...... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte, tak sa k vam pridavam aj ja 🙂 konecne po nekonecne dlhom cakani sa tesim z // a som 6+1tt, termin 10.2. Celkom sa bojim... tt mi bolo potvrdene krvou a aj na sone uz bol zaklad gest.vacku 🙂 dalsia kontrola o tyzden.
@lenushka058 tak ja sa k vám rada pridám 😉 😎
@lenushka058 ahoj , nie je zalozena, toto je taka vseobecna a a ak chces kludne zaloz 😉
@lenushka058 baby, dajte potom vediet, utcite sa vela bab prida, predsa len v sukromnom sa clovek cíti lepsie, ked rozobera svoje veci 🙂 ja sa tiez urcite pridam, pa
@lenushka058 super 🙂 ideme teda do toho???
@cmelica jasné, len musíme byť asi 3 moderátorky,
tak kto sa ešte pridá baby? 😉
@lenushka058 mozem aj ja byt.vyzera to tak ze cele tehu budem doma tak budem mat kooooooooolpec casu
@lenushka058
@nikushka1 kocky a nestacila by dikusia zamknuta??? zalozila by ju jedna a kto by chcel napisal by ti o pridanie...
zda sa mi to byt take osobnejie ... no ale ako chcete kocky 🙂
myslela som tym skupinku ... mali sme taku,teda mame pri prvom drobcovi
@cmelica práveže, také chcem, že uzamknutú skupinu, ale teraz musia byť na začiatku 3 moderátorky, po založení, sa to asi môže zredukovať, tak kto by nechcel, môžem vymazať potom
@lenushka058 aj ja sa rada pridaam 🙂
tak baby už len kto to založí 😀 .založím súkromnú diskusiu??? 😉
S radostou sa pridavam 🙂 posledna 8.05. 🙂
Tak ja sa tiez pridavam k stastnym tehulkam cakatelkam, termin mi vychadza na 11.2.
Ak bude sukromna tema, tak prosim o pridanie.
@lenushka058 aj mna tam kocky potom strcte... d.

@verbal Ahojky. Chcem sa spýtať ci ozaj treba tie tampóny alebo le teraz a
Na začiatku?