icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

bar12
7. aug 2014

@verbal jasne, pokial vam to tak vyhovuje, tak je to v poriadku 🙂

siska765
7. aug 2014

@lubka1983 no tak mi odpisala ,ze nas vecer prida, ze je v praci ,mile ziena.takze budeme konecne v sukromke 😉

vierka26
7. aug 2014

@verbal to chodis o 7 rano zavdoktorkou naoddeleni

milagrosss20
7. aug 2014

@deniskajakubko sidlisko 3

zvolsiinylogin
7. aug 2014

ahojte, mam zeleny hlienik....mavate to? niekde som citala, ze je to infekcia....

bar12
7. aug 2014

@zvolsiinylogin to by som nepodcenila, skoc radsej k lekarovi...je aj so zapachom? vacsinou to svedci pre bakterialnu infekciu ☹

zvolsiinylogin
7. aug 2014

@bar12 mam to od piatku.....som chcela pockat do kontrolyv utorok, ale zajtra zavolam...

zvolsiinylogin
7. aug 2014

@bar12 co mi hrozi?? ani nie mne, ale malemu... ☹

bar12
7. aug 2014

@zvolsiinylogin take nesmies odkladat, lebo hrozi postup infekcie do vyssich casti zenskych organov, maternica, vajecniky.. No a v tehu infekcia plodu, ale nemysli hned na najhorsie, drzim palce zajtra! Neboli ta podbrusko? Ak by si uz mala zapal vyssie, pravdepod by si uz mala aj teplotu zvysenu..

zvolsiinylogin
7. aug 2014

@bar12 mam pocit, ze mam horucku, ale neriesila som to.....zajtra volam dokimu, ci mozem prist, nech to pozrie....

zvolsiinylogin
7. aug 2014

@bar12 neboli ma podbrusko, a nic ma nesvrbi a a nemam pocit, ze moc pachnem - skor ak primerene...

bar12
7. aug 2014

@zvolsiinylogin tak si zmeraj, ak mas, tak ani necakaj a chod na pohotovost!

zvolsiinylogin
7. aug 2014

@bar12 kolko teplotumaju mat tehule? som citala, ze norma je akasi zvysena...horucka je nad 39?

bar12
7. aug 2014

@zvolsiinylogin je to trosku individualne, myslim, ze viac ako 37,5 tehu zena nema, ale nie som ista... Kazdopadne horucka je nad 38,5

nikushka1
7. aug 2014

@siska765 @lubka1983 baby ste pridané do témy keby dačo nešlo ozvite sa 🙂

siska765
7. aug 2014

@nikushka1 vdaka,takze teraz je to tu uz sukromka?

nikushka1
7. aug 2014

@siska765 nie nie súkromka je extra téma.pošlem ti link cez ip.táto ostane verejná 😉

siska765
7. aug 2014

@zvolsiinylogin ja som mala tiez vselijake vytoky a vzdy som s tym utekala ku dokymu aj ked som tam bola kazdy tyzden, mala som polyp ktory potom sam zmizol a este som sa docistovala,ale zeleny som nemala.Neboj sa ,ale utekala by som hned,ked nie na pohotovost tak urcite rano by som sla k svojmu,ved ide vikend nech nieco nepresvihnes a surne pripady musi vziat,ved si tehotna.Mnme sestrickaa povedala ze kedykolvek mozem dojst ked som si nie ista.Urcite chod, da ti nejake lieky alebo krem a bude dobre.

zvolsiinylogin
7. aug 2014

@siska765 dakujem.....on bol zeleny od piatku do utorka, potom som videla taky nazltly a na dalsi den do zelena....uvidim, copovie doki...mala som svrbenie,cez ph papierik povedal, ze je tam nieco, ale v zaciatkoch tehu moze dat iba proti kvasinkampremnozenym nieco, ze proti bakterialnej infekcii v takom skorom stadiu nemoze nic dat..to som bola 6 tt...teraz by som mala byt 10 tt, tak uvidim... 😠

siska765
7. aug 2014

@zvolsiinylogin jaaaj tak ty si to uz pred tym mala , mozes mat aj bakterialnu vaginozu ,na to predavaju lactofeel volne predajny v lekarni ,ale ty si radsej nic nekupuj pokial nevies vlastne co to je, fakt chod ku gyndovi hned rano,a budes aj ty pokojnejsia,mozno ti aj malicke zas ukaze.drzim palce 😉

zvolsiinylogin
7. aug 2014

@siska765 dufam, ze som to nepoplietla....bola som u dokiho so svrbenim pred mesiacom,a az teraz po 4 tyzdnoch mi to islo do zelena.....a som ozaj 11 tt, musela som pozret do kalendara...

verbal
7. aug 2014

@vierka26 trochu ma pdradza, ze sa tam da rodit len na tom por. stole obycajnom...

vierka26
8. aug 2014

@verbal chcem sa spitat ste prvorodicka?a ohladom stola sa to tyka ibamposlednych 20 minut inak ste vo vzdycharni kde ste na fit lopte alebo sa sprchujete alebo sa prechadzate .

verbal
8. aug 2014

@vierka26 ved pod spravou sedym svieti, ze mam dve deti a cakam tretie. 😎 moje otazky vam kladiem preto, lebo som v tejto porodnici este nerodila... a vyberam si kde by som pre tentokrat hlavu sklonila. 😉

siska765
8. aug 2014

baby aj vas tak neskutocne naduva?ja uz neviem co robit, druhu noc a druhy den s pobolievanim brucha ,no hlavne v noci ,a to som uz vcera vecer nic nejedla,mam s tym ist ku lekarovi?lenze vobec sa mi neda vyfuknut :( iba velmmi malicko sem tam :(

vierka26
9. aug 2014

@verbal aha ja som prvy krat na fore este to tu nepoznam hi ja som spokojna bola som v topolcanoch ale partizanske je lepsie

verbal
9. aug 2014

@vierka26 ano a co sa ti nepacilo v to?

verbal
9. aug 2014

@vierka26 ja som chcela rodit v stiavnici, ale tu mi zatvaraju...

bar12
10. aug 2014

@zvolsiinylogin ahoj, ako si dopadla u lekara?

siska765
10. aug 2014

@zvolsiinylogin ahoj,no co bola si u toho doktora ci nie?ja idem za tyzden ,uz sa neviem dockat snad budeme ok