Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@deniskajakubko sidlisko 3
ahojte, mam zeleny hlienik....mavate to? niekde som citala, ze je to infekcia....
@zvolsiinylogin to by som nepodcenila, skoc radsej k lekarovi...je aj so zapachom? vacsinou to svedci pre bakterialnu infekciu ☹
@bar12 mam to od piatku.....som chcela pockat do kontrolyv utorok, ale zajtra zavolam...
@bar12 co mi hrozi?? ani nie mne, ale malemu... ☹
@zvolsiinylogin take nesmies odkladat, lebo hrozi postup infekcie do vyssich casti zenskych organov, maternica, vajecniky.. No a v tehu infekcia plodu, ale nemysli hned na najhorsie, drzim palce zajtra! Neboli ta podbrusko? Ak by si uz mala zapal vyssie, pravdepod by si uz mala aj teplotu zvysenu..
@bar12 mam pocit, ze mam horucku, ale neriesila som to.....zajtra volam dokimu, ci mozem prist, nech to pozrie....
@bar12 neboli ma podbrusko, a nic ma nesvrbi a a nemam pocit, ze moc pachnem - skor ak primerene...
@zvolsiinylogin tak si zmeraj, ak mas, tak ani necakaj a chod na pohotovost!
@bar12 kolko teplotumaju mat tehule? som citala, ze norma je akasi zvysena...horucka je nad 39?
@zvolsiinylogin je to trosku individualne, myslim, ze viac ako 37,5 tehu zena nema, ale nie som ista... Kazdopadne horucka je nad 38,5
@zvolsiinylogin ja som mala tiez vselijake vytoky a vzdy som s tym utekala ku dokymu aj ked som tam bola kazdy tyzden, mala som polyp ktory potom sam zmizol a este som sa docistovala,ale zeleny som nemala.Neboj sa ,ale utekala by som hned,ked nie na pohotovost tak urcite rano by som sla k svojmu,ved ide vikend nech nieco nepresvihnes a surne pripady musi vziat,ved si tehotna.Mnme sestrickaa povedala ze kedykolvek mozem dojst ked som si nie ista.Urcite chod, da ti nejake lieky alebo krem a bude dobre.
@siska765 dakujem.....on bol zeleny od piatku do utorka, potom som videla taky nazltly a na dalsi den do zelena....uvidim, copovie doki...mala som svrbenie,cez ph papierik povedal, ze je tam nieco, ale v zaciatkoch tehu moze dat iba proti kvasinkampremnozenym nieco, ze proti bakterialnej infekcii v takom skorom stadiu nemoze nic dat..to som bola 6 tt...teraz by som mala byt 10 tt, tak uvidim... 😠
@zvolsiinylogin jaaaj tak ty si to uz pred tym mala , mozes mat aj bakterialnu vaginozu ,na to predavaju lactofeel volne predajny v lekarni ,ale ty si radsej nic nekupuj pokial nevies vlastne co to je, fakt chod ku gyndovi hned rano,a budes aj ty pokojnejsia,mozno ti aj malicke zas ukaze.drzim palce 😉
@siska765 dufam, ze som to nepoplietla....bola som u dokiho so svrbenim pred mesiacom,a az teraz po 4 tyzdnoch mi to islo do zelena.....a som ozaj 11 tt, musela som pozret do kalendara...
baby aj vas tak neskutocne naduva?ja uz neviem co robit, druhu noc a druhy den s pobolievanim brucha ,no hlavne v noci ,a to som uz vcera vecer nic nejedla,mam s tym ist ku lekarovi?lenze vobec sa mi neda vyfuknut :( iba velmmi malicko sem tam :(
@zvolsiinylogin ahoj, ako si dopadla u lekara?
@zvolsiinylogin ahoj,no co bola si u toho doktora ci nie?ja idem za tyzden ,uz sa neviem dockat snad budeme ok

@verbal jasne, pokial vam to tak vyhovuje, tak je to v poriadku 🙂