Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@leishmania kolko ti trva cyklus? ja mam 26 dc, dnes som 29 dc, a tiez este nic....nemas aspon dusika?
@zvolsiinylogin pozerala som tvoj profil ze ste cakali septembrovciatko? ha som koncom februara potratila oktobrovciatko .. kedy tacnes testovat?
@zvolsiinylogin napisem ti ip nech to tu nespamujeme
@janka213 A tiez ktora z nas to bude mat prva za sebou v tom februari 😀 Nie, uz druhe...mam uz 18-mesacne dievcatko, tak sa aj trochu bojim, co to bude za čurbes mat deti s takym malym vekovym rozdielom. Sme chceli s mm dvojrocny rozdiel, aby deti boli partaci, ale tak uz teraz mi vselico chodi po rozume, ze ako to budem zvladat. 😅
ahojte pridavam sa k vam..termin mam okolo 20 februar..🙂
@bejbinka nestane neboj! Treba mat len dobru organizaciu 🙂 a zvladli to ine mamicky aj s mensimi rozdiemi aaj s tromi a viacerymi detmi, co sme my horsie? Staci si najst cinnost, pri ktorej sa odventǐujes a ked to na teba pride, nechat deti muzovi a vyvetrat si hlavu 🙂 bude dobre 🙂 ved su to nase poklady, aj ked su tvrdohlavi, aj zle obdobia prejdu 🙂
@bejbinka mam oktobroveho syna a teraz bude februarca 🙂 my sme sa v decembri zacali snazit, cize uz na september to mohlo vyjst, ja preferujem mensi rozdiel, aj ked zaciatky su tazsie, ale lahsie prichod surodenca znasa starsi a neskor sa lepsie prehraju 🙂 a 20 uz tiez nemam, aby som si davala pauzu :D
Zienky, mam na vas taky dotaz. Bolieva aj vas zaludok? Mna cely den, ci sa najem, ci sa nenajem. Nezvraciam, ale tie bolesti su hrozne. Co by ste mi nato poradili? Kazda rada je vitana 😉
Ako inak tehulkujete? 🙂
Ahojte baby tak aj ja sa pridavam k tehulkam, ktore cakaju babo vo februari...je to moje prve tehotenstvo a velmi sa tesim... 🙂
@kalkulacka9 blahozelam a vitaj v klube 😉 uz si bola u gynekologa?
Ahojte 🙂 neviem ci nie je skoro sa sem davat 🙂 vcera som si nasla dve carecky 🙂 a k dokymu sa chystam asi buduci tyzden🙂 juhuu
Ahojte mne vychadza termin 20.2ku dok idem v ppndelok.chcem sa opytat ci mate nejake priznaky al.ci vas bolia aj prsia lebo mna nie...a nemam dobry pocit..som po MAv january

@leishmania dlho, niekolko rokov... 😖