icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

zvolsiinylogin
17. jún 2014

@leishmania dlho, niekolko rokov... 😖

zvolsiinylogin
17. jún 2014

@leishmania kolko ti trva cyklus? ja mam 26 dc, dnes som 29 dc, a tiez este nic....nemas aspon dusika?

leishmania
17. jún 2014

@zvolsiinylogin pozerala som tvoj profil ze ste cakali septembrovciatko? ha som koncom februara potratila oktobrovciatko .. kedy tacnes testovat?

leishmania
17. jún 2014

@zvolsiinylogin napisem ti ip nech to tu nespamujeme

bejbinka
17. jún 2014

@janka213 A tiez ktora z nas to bude mat prva za sebou v tom februari 😀 Nie, uz druhe...mam uz 18-mesacne dievcatko, tak sa aj trochu bojim, co to bude za čurbes mat deti s takym malym vekovym rozdielom. Sme chceli s mm dvojrocny rozdiel, aby deti boli partaci, ale tak uz teraz mi vselico chodi po rozume, ze ako to budem zvladat. 😅

bar12
17. jún 2014

@bejbinka neboj, je to idealny rozdiel a taky, ktory sa v pohode da zvladnut uvidis 🙂

bejbinka
17. jún 2014

@bar12 Jaj, no budem to musiet zvladnut 😉 Len zas nechcem, aby sa zo mna stala vysinuta osoba na pokraji zrutenia 😀 Ved uz toto moje prve dietko mi dava zabrat, je ako duracelko a tvrdohlava ako fras 😅

zuza02
17. jún 2014

ahojte pridavam sa k vam..termin mam okolo 20 februar..🙂

zuza02
17. jún 2014

@cmelica prosim pridate ma do skupiny...dakujem 🙂

bar12
17. jún 2014

@bejbinka nestane neboj! Treba mat len dobru organizaciu 🙂 a zvladli to ine mamicky aj s mensimi rozdiemi aaj s tromi a viacerymi detmi, co sme my horsie? Staci si najst cinnost, pri ktorej sa odventǐujes a ked to na teba pride, nechat deti muzovi a vyvetrat si hlavu 🙂 bude dobre 🙂 ved su to nase poklady, aj ked su tvrdohlavi, aj zle obdobia prejdu 🙂

bejbinka
17. jún 2014

@bar12 Ved to, tej organizacie sa bojim 😉 Ale tak budem riesit za pochodu, teraz sa musim len vytesovat, ze som tehu a druhe babatko sa konecne zadarilo. 😀 Dakujem za povzbudenie. 🙂

bar12
18. jún 2014

@bejbinka nie je za co 🙂 aj ja sa vytesujem 🙂

bejbinka
18. jún 2014

@bar12 Predpokladam, ze aj Ty budes mat medzi deturencami mensi vekovy rozdiel, ci? 🙂

bar12
18. jún 2014

@bejbinka mam oktobroveho syna a teraz bude februarca 🙂 my sme sa v decembri zacali snazit, cize uz na september to mohlo vyjst, ja preferujem mensi rozdiel, aj ked zaciatky su tazsie, ale lahsie prichod surodenca znasa starsi a neskor sa lepsie prehraju 🙂 a 20 uz tiez nemam, aby som si davala pauzu :D

bejbinka
18. jún 2014

@bar12 ja mam oktobrovu dcerku 😀 nam to trvalo 10 mesiacov, tiez sme chceli este mensi vekovy rozdiel, ako to bude teraz, ale tak bude to mozno aj na nieco dobre, ze mala bude mat uz vyse dvoch rockov. No a veru ja som este starsia ako Ty 😉

natty87
18. jún 2014

Zienky, mam na vas taky dotaz. Bolieva aj vas zaludok? Mna cely den, ci sa najem, ci sa nenajem. Nezvraciam, ale tie bolesti su hrozne. Co by ste mi nato poradili? Kazda rada je vitana 😉
Ako inak tehulkujete? 🙂

bar12
18. jún 2014

@bejbinka sranda, takto pekne nam to rovnako vyslo :D ved sa pridaj to sukromky 🙂

bar12
18. jún 2014

@natty87 juj s tym som sa veru nestretla, tak neviem poradit ☹ skus sa najblizsie spytat dr.. Ale nemalo by to trvat dlhsie nez prvy trimester 🙂

natty87
18. jún 2014

@bar12 aj tak dakujem 🙂 mno tak este 5 tyzdnov 😀

kalkulacka9
19. jún 2014

Ahojte baby tak aj ja sa pridavam k tehulkam, ktore cakaju babo vo februari...je to moje prve tehotenstvo a velmi sa tesim... 🙂

janka213
19. jún 2014

@kalkulacka9 blahozelam a vitaj v klube 😉 uz si bola u gynekologa?

helulik
19. jún 2014

Ahojte 🙂 neviem ci nie je skoro sa sem davat 🙂 vcera som si nasla dve carecky 🙂 a k dokymu sa chystam asi buduci tyzden🙂 juhuu

tamarka9
19. jún 2014

@cmelica ahoj mozem aj ja sukromku? Trmin vychadza 8. 2 🙂 dakujem 😉

tamarka9
19. jún 2014

@rebeka33 ahoj pozeram ze budeme sa strachovat spolu, ja tiez po dvoch MA, jeden v 11tt, takze tiez strachujem a od nes som doma, nechodim do prace,ale robim z domu. Teraz sa nam podari 😉 Do tretice 🙂

lubka1983
19. jún 2014

Ahojte mne vychadza termin 20.2ku dok idem v ppndelok.chcem sa opytat ci mate nejake priznaky al.ci vas bolia aj prsia lebo mna nie...a nemam dobry pocit..som po MAv january

helulik
19. jún 2014

@cmelica aj ja poprosim;)

tamarka9
19. jún 2014

@lubka1983 a kolky tt by si mala byt? U kazdeho zacinaju priznaky inak, mna prsia zacali boliet az na zaciatku 6tt a hned par dni nato aj brutal nevolnosti. A pri predchadzajucom tehu ma prsia zacali boliet cez ovulku a vobec neprestali...takze rozne...

lubka1983
19. jún 2014

@tamarka9 dnes 5+0

rebeka33
19. jún 2014

@tamarka9 no dnesny usg bol o.k. uz mame akciu srdiecka. Radost som mala chvilku a uz sa zasa bojim do dalsieho usg. Uz nech je august.😉

tamarka9
19. jún 2014

@rebeka33 ja som bola vcera a tiez uz bolo srdiecko, veru uz nech je august. Bola si aj na nejakych vysetreniach, resp mas aj nejake lieky?