Termín pôrodu február 2016
Ahojte, je tu este niektora buduca mamina s terminom porodu februar 2016? Kedy sa chystate k lekarovi?
@dellisa3 no mňa na noc už id 5teho mesiaca chytá syndróm nepokojnych nôh, akurát 8mesiac to bola katastrofa a teraz sa k tomu pridruzilo celotelove svrbenie tela, na ňervy 😀 doktor ma posiela na neurologiu, ale podle mňa, načo už teraz...
Tak to máme podobný biorytmus tým pádom 🙂 možno budeme v noci rodiť a doobeda krásne dospime 😀
Pobalene nemám ešte nič 😀 dva týždne dozadu som bola náhle hospitalizovana a hovorím si zbalim sa hneď ako domov prídem a máš to vidieť, cez víkend možno 🙂
No a čo brať, mám dve košele, spodné prádlo,plienky, hygienické potreby pre mňa a malú, čiapku, cumle, prezuvky a príbor 😀 to je asi všetko 🙂
@gabuchah to svrbenie poznam :D tak mas pravdu naco teraz ked uz pomaly konecna....tak to mas vsetko mne este co to treba dokupit akurat nieco som poprala po 1 synovi a chystam sa pozehlit inac nic . Presne to aj ja som si vravela ked som bola v nemocnici ze dojdem dom a pobalim sa 🙂))) lebo manzel bol na prasky ked som nieco chcela a on nevie kde co je 😝
Baby ako ste dopadli? Ten ccas tak bezi...ked poxeram kedy naposledy sme tu pisali..

Ja už mám po a to sme mali 3.2 🙂