icon

Termín pôrodu február 2016

mamina321
9. jún 2015

Ahojte, je tu este niektora buduca mamina s terminom porodu februar 2016? Kedy sa chystate k lekarovi?

Strana
z3
tinkamaj
29. jan 2016

Ja už mám po a to sme mali 3.2 🙂

dellisa3
29. jan 2016

@gabuchah ahooj no ako ako ...ja v celku pohoda len som strasne unavena 🙂 tak uvidime co bude v utorok na poradni🙂

dellisa3
29. jan 2016

@tinkamaj blahozelam 🙂

gabuchah
29. jan 2016

@tinkamaj aj ja sa pripájam 🙂 a ako ti prebehlo? Všetko v poriadku?

gabuchah
29. jan 2016

@dellisa3 unavená? To poznám a v noci nie a nie spať, zato doobeda 😀

dellisa3
29. jan 2016

@gabuchah no presne celedoobedu prespim potom sa pomotkam 🙂 a po obede zasa unava dolahne a vecer nie a nie spat...inac uz si pobalena do nemocky ja sa chystam ale nejako to odkladam a odkladam a ani neviem co mam brat 🙂 pri prvom som bola pripravena a teraz nic 😀

gabuchah
29. jan 2016

@dellisa3 no mňa na noc už id 5teho mesiaca chytá syndróm nepokojnych nôh, akurát 8mesiac to bola katastrofa a teraz sa k tomu pridruzilo celotelove svrbenie tela, na ňervy 😀 doktor ma posiela na neurologiu, ale podle mňa, načo už teraz...
Tak to máme podobný biorytmus tým pádom 🙂 možno budeme v noci rodiť a doobeda krásne dospime 😀
Pobalene nemám ešte nič 😀 dva týždne dozadu som bola náhle hospitalizovana a hovorím si zbalim sa hneď ako domov prídem a máš to vidieť, cez víkend možno 🙂
No a čo brať, mám dve košele, spodné prádlo,plienky, hygienické potreby pre mňa a malú, čiapku, cumle, prezuvky a príbor 😀 to je asi všetko 🙂

dellisa3
29. jan 2016

@gabuchah to svrbenie poznam :D tak mas pravdu naco teraz ked uz pomaly konecna....tak to mas vsetko mne este co to treba dokupit akurat nieco som poprala po 1 synovi a chystam sa pozehlit inac nic . Presne to aj ja som si vravela ked som bola v nemocnici ze dojdem dom a pobalim sa 🙂))) lebo manzel bol na prasky ked som nieco chcela a on nevie kde co je 😝

gabuchah
29. jan 2016

@dellisa3 tak ja zasa ešte poprane nemám :D
No ved to práve.. Ťažko by sa chlapom veci nosili 🙂 ale to stihame všetko 🙂

zora26
Odpoveď bola odstránená
gabuchah
7. sep 2016

Baby ako ste dopadli? Ten ccas tak bezi...ked poxeram kedy naposledy sme tu pisali..

dellisa3
9. sep 2016

@gabuchah Ahooj☺veru uteka to no ja som skoncila 24.2 na sale takze cisarsky bol nakoniec a necakane a ty ako?

Strana
z3