icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

cristi
30. apr 2012

@daduska2009 joj tak to boli pre teba krusne chvile.. 😒 Ale Jakubko je zrejme velky bojovnik aj s maminou 🙂 ja som to tiez nemala prave najlahsie,musela som rodit sekciou,kvoli znizenej srdcovej akcii u Jakubka,ale nemali sme nastastie ziadne nasledky ,len zapal spojiviek zo zelenej plodovej vody...a tiez je z neho velky sibalisko 😅

tony_tony
30. apr 2012

@cristi Ahoj 🙂 dufam, len ze vsetko dobre dopadne 🙂 moje je to prve tehotenstvo a este tomu ani sama neverim, ze nam to vyslo

keenfan
30. apr 2012

Waaaau, ze januar 2013, neskutocne ako to leti,ved ja som si nedavno robila test v januari a tu uz tehulky s terminom buduci rok 🙂 🙂
Vsetkym vam drzim palce aj tym co sa k Vam este pridaju!

tony_tony
30. apr 2012

@daduska2009 ahoj 🙂 tak to mame ozaj tesne vedla 🙂 mozno sa aj trafime do rovnakeho terminu 🙂 ja mam 6. 1. meniny 😉

daduska2009
autor
30. apr 2012

@cristi aj ja som mala zelenu plodovu vodu a malemu museli prepchavat aj slzne kanaliky 😢

tony_tony
30. apr 2012

@daduska2009 ahoj teraz som si spatne precitala, ze si v priebehu roka prisla o 2 babatka drzim ti palceky aby ti to tentokrat vyslo 🙂

daduska2009
autor
30. apr 2012

@tony_tony dakujem snad to vyde 😉

zora256
30. apr 2012

@daduska2009 Ahojko!
Ja som sa túto krásnu novinku dozvedela dnes že čakám dieťatko na január🙂Gratulujem a dúfam,že všetko pôjde bez ťažkostí,krásne do úspešného konca ja presne neviem termín,keďže som sexík malapred menzesom ešte a uhniezdenie po menzese na 10dní,tak nechápem medzi tým som sexík nemala vôbec,tak uvidím na sone až o mesiac,a na krv idem o dva týždne,podľa ms by to malo byť len 2 týždne.

zora256
30. apr 2012

@tony_tony Držkám palčeky aby si bola medzi nami🙂

jerryjanka
30. apr 2012

blahoželám - ja mám januárovú dcérku - ale 2011 - nech to všetky dotiahnete do úspešného konca v lepšom stave ako ja 😀

silvia0201
30. apr 2012

blahoželám všetkým 🙂 🙂 ja som stále chcela januárové baby, lebo sama som narodená 2.1., ale nikdy sa nezadarilo. ale nevadí. ja mám šťastie skôr na letné detičky.
prajem bezproblémové tehuľkovanie 😉

bocianka123
30. apr 2012

gratulujem všetkým tehuľkám 🙂 ja som uť čakala, kedy sa otvorí rok 2013 s januárovými detičkami 🙂 - tak Vám všetkým prajem bezproblémové tehuľkovanie a krásne a zdravé bábätká 🙂 (ja som tiež januárová ) 😉

amexa
30. apr 2012

@tony_tony ja mam "termin" 7.1 🙂

tony_tony
30. apr 2012

@zora256 dakujem 🙂 dfam ze to vyjde, v pondelok 7. 5. idem k lekarovi tak potom dam vediet 😉

tony_tony
30. apr 2012

@amexa jeeej to je super a uz to mas potvrdene aj lekarom, ci len si robila testik a vysiel pozitivny?

amexa
30. apr 2012

@tony_tony aaa som prave pozerala ze na 8.1 mi to hodilo, potvrdene nemameste - len testiky vybehli 🙂 k lekarke idem az 9.5 ☹

tony_tony
30. apr 2012

ja som si tiez robila testik clearbleu digital a vysiel mi + 1 - 2 uz v piatok a aj dnes rano mi to potvrdilo 😎 ja k lekarovi idem v pondelok 7. 1. tak dufam ze nam obom to dobre dopadne 😉 trosku mam aj strach je to moje prve tehu. Ty uz ms dietatko ?

amexa
30. apr 2012

@tony_tony ten test si idem robit zajtra tak som zvedava co z toho bude... toto je prvy krat 🙂

tony_tony
30. apr 2012

@amexa tak potom daj vediet ako ti vysiel 🙂 ja som si robila len ten a to este den pred menstruaciou, myslela som ze vyjde negativny a nemohla som uverit ked vysiel pozitivny 🙂 v podstate este stale tomu nemozem uverit 😉

amexa
30. apr 2012

@tony_tony hejhej viem co myslis 😀 ja som cely vikend behala a kontrolovala ci nezmiznu ciarky a nezmizli 😀

tony_tony
30. apr 2012

@amexa 😀 ja som stale citila ze uz kazdu chvilu dojde mrcha ale nedosla 😎

amexa
30. apr 2012

@tony_tony ja mam dostat dnes tak dufam ze nedojde 🙂

katkasofi
30. apr 2012

baaabyyyy??? aj ja chcem íst k Vám 😉 zoberteeee maaaa. Mrcha by mala príst v sobotu. Tak mi drzte palce nech nepríííde! Mala by som pekný termín 11.1.2013 🙂 no nie?

zora256
30. apr 2012

@tony_tony Ahoj!
Tak Ti držkám palčeky,ja presný dátum neviem,lebo ja som otehu pravdepodobne pred ms,keďže sme nemali sexík až do 26.4. od ukončenia ms,ktorú som mala od 6.4. a ja som podľa lekára asi tak 2týždni od ms,a to nie jemožné,keďže po ms sme nemali sex,len pred ms,a mne sa uhniezďovalo vajíčko podľa špinenia 16.4.až do 19.4.,tak uvidím na 1 poradni podľa sona.Najskôr pôjdem len na odberi o dva týždne 14.5. a neviem kedy budem mať poradňu asi najskôr 21.5. pondelky bývajú poradne poobede a odbery hneď ráno,preto píšem pondelkajšie dátumy.

zora256
30. apr 2012

@tony_tony Ahoj!
A to na clerblue to +1 je mesiac a 2 týždne,alebo len 1 týždeň a 2 dni?Lebo ak sú to len týždne tak,Ti sono nič neukáže u dokiho,až od 5 týždňa ukáže sono.

zora256
30. apr 2012

@tony_tony Prepáč,že Ti toľko vypisujem,chcela by som vedieť koľko ten test stojí,clearblue,lebo podľa neho by som presne vedela,vkoľkom som týždni😀

maajka83
30. apr 2012

ahojte tehulky , siice nie som tehu , ale tiez som mala termin 3.1. ale v roku 2008 😉 nakoniec sa narodil 5.1.08, ked som tu na vas natrafila tak sa mi vynorili spomienky ako som sa ja tesila. 🙂 zelam vam krasne tehulkovanie, uzivajte si to, ten cas nesnkutocneeeee letiiiiiiiii 😀

tony_tony
1. máj 2012

@katkasofi ahoj 🙂 drzim palce nech ti mrcha nedojde a pridas sa k nam 😉

tony_tony
1. máj 2012

@zora256 ahoj prepac, ze som vcera neodpisal,a ale ja som v poslednom case taka unavena, ze kde si lahnem zaspim 😀 podla toho co pises si podla mna musela otehu este predchadzajuci cyklus pred tym ako si dostala ms, ale neviem nie som odbornik je to len moj nazor 😖

martaniana
1. máj 2012

Ahojte, ja sa tiež pripájam k mamičkám januárovým 🙂 my čakáme druhé dieťatko, termín máme 3.1.2013, takže možno ešte bude aj v starom roku, ale dúfam, že to bude až v novom 🙂 Držím všetkým silno palce, aby sa nám podarilo preletieť prvé mesiace a potom sme si mohli už tehotenstvo len a len vychutnávať 🙂