Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
@cristi ahoj, môžem poprosiť o pridanie do skupiny, malý sa narodil 21.1.2013, ďakujem 🙂
@vierka84
@wiki20
@erikala
@michaelka31
@opicka21
@viktoria230 ahojte,vitam Vas v nasej sukromke 🙂 tu mate link
@michalka31 ahoj,zle som ta oznacila,prepac....takze aj ty vitaj! 🙂
Ahojte, je ešte táto skupina aktívna? Ja mám synčeka, ktorý má dnes 14 mesiacov 🙂 Ako sa majú vaše deťúrence?
Ahojte babule chcela by som s vás spýtať my sme sa narodili 30.1.2013 chcela by som sa vás opýtať kto rodil niejako podobne koľko váži vaše bábetko mne všetci pripadajú oproti nám strašne moc veľký :D Malý má okolo 10 kg a meria cca 79cm :D
@mariapuskasova moja má 80 cm a 10 kíl a narodila sa 8.1. 😉 tiež je taká menšia
@wilinkaa no šak ja si myslím že je to normálne ale väčšinou sa stretám z takýmy veľkými detmi až mi niekedy prídu na svoj vek moc veľké :D
@mariapuskasova
@wilinkaa no co vam poviem baby, moj mi pripada moc velky N-) bol predcasniatko 1.1. A aktualne ma 95cm a 16kg a noha v.27....
@verion Fúha to dosť veľký :D a už papá všetko my sme mlieko prestali piť už vôbec malý sa z neho vyhadzuje a ani mi ho nechce tak sme ako 9 mesačný prešli na stravu teraz už papá všetko to čo my :D
@vierka84
@mirka117
@natali444
@wilinkaa
pozyvam do RC Dlhacik www.dlhacik.sk
zacinaju nove kurzy este maju volne miesta http://www.dlhacik.sk/program/baby-ball
Ahojte. Moja sa narodila 28.1. 2013

ahoj aj ja by som sa rada pridala mali sme termin 28.2. ale narodili sme sa 21.1. 🙂 dakujeme,,,