icon

Termín pôrodu - január 2015

modramamka
16. apr 2014

Ahoj baby,kto sa pridá?Posledná MS 27.marca,termín pôrodu mám krásny 1.1.2015 🙂 Skôr som mala ovuláciu a mám už aj duchov na testoch 😵 Dovolila som si založiť aj súkromné fôrum https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-diskusi... ,kto si prosí ísť dnu,dajte vedieť 😎

jackie17
28. apr 2014

@dashka81 ahoj, srdecne blahozelam!!! V kolkom si tyzdni? Sa rozhodujem ci ist na gyndu alebo nie, zrejme tam este nic nebude vidno.

jackie17
28. apr 2014

@dashka81 jaaaj, mas to uvedene 🙂 prepac, nevsimla som si

bublinka76
2. máj 2014

Ahojte, tiez sa pridavam k januarovej skupinke. Prvy testik ukazal krasne 2 ciarky, a opat sa nam zadarilo na prvy pokus 🙂 Ani som sa neodvazovala dufat. Termin mi podla ms vychadza na 11.1.2015.
Ak existuje sukromna skupina,mohli by ste ma prosim pridat?

selina.liana
2. máj 2014

@bublinka76 uz ti vysiel test?? Ja som este nerobila ale ak by vyslo termin budeme mat ronaky;)

bublinka76
2. máj 2014

@selina.liana Kupila som si pre istotu drahsi a citlivejsi test, aby som mala istotu a dnes som to uz nevydrzala a skusila si urobit. Zacalo mi byvat vecer zle,tak som chcela vediet,ci to moze byt z tehotenstva,alebo mi nieco je, aby som to mohla riesit. V predoslych 2 tehotenstvach mi byvalo zle tusim az od 7.tyzdna.

bublinka76
2. máj 2014

@selina.liana Inak drzim palce,aby si si nasla tiez 2 ciarky.Asi planujes testovat az v pondelok?

selina.liana
3. máj 2014

@bublinka76 dakujem dnes ma boli brucho uvidíme čo z toho.

kojka306
3. máj 2014

tusim k vam patrim aj ja. na teste velmi slaba ciarka ale citim ze to vyslo

cukruska1920
3. máj 2014

Poprosim pridat do sukromnej temy... dakujem

leslyelee
3. máj 2014

Môžem sa aj ja pridať do súkromného fóra? 🙂 🙂

selina.liana
3. máj 2014

@bublinka76 zatial nic no v pondelok by som testla;)

satanka1
3. máj 2014

@modramamka ahoj...my sme na tom úplne rovnako..posledný menzes 27.3.,termín teda tiež a duch na teste takisto 🙂

bublinka76
3. máj 2014

@selina.liana robila si si uz nejaky test, ci celkove cakas radsej az do pondelka?
Ja mam asi ovulaciu dost skoro, lebo aj pri predoslom tehotenstve som mala pozitivny test uz niekolko dni pred ocakavanou ms, aj podla ultrazvuku bolo babo o tyzden starsie.

selina.liana
3. máj 2014

@bublinka76ne pred ms ukaze test vzdy negat a to boli dve tehu asi az 2- 3dni po vynechani bol test pozitivmy. Tak este pockam

selina.liana
4. máj 2014

@bublinka76 ahoj dnes na teste slabulinky duch. No uvidime ci bude silniet.

bublinka76
4. máj 2014

@selina.liana Tak to je skvele, ten dusik na teste, ja verim na duchov 😉 takze nech uz len pekne silnie, nech je z toho krasne babatko. Aj slabulinka ciarka znamena, ze je tam hcg....takze drzim palce, nech sa drobcek udrzi.
Ja si chcem urobit dalsi test asi az v utorok, ci v stredu. V obale boli 2 kusy, tak ho chcem aj tak minut....pre istotu a hlavne pre radost z pohladu na silnejucu ciarku 🙂

selina.liana
5. máj 2014

@bublinka76 dnes tehu test prikladam foto. Trosku zosilnela od vcera;)

selina.liana
5. máj 2014

Baby tak oficialne patrim k januarovkam TP 11.1.2015;)

bublinka76
5. máj 2014

@selina.liana Krasna ciarocka, blahozelam. A mame aj pekny termin, 11.1. 🙂

selina.liana
5. máj 2014

@bublinka76 dakujem ;))

milacik3
5. máj 2014

@selina.liana prosim ta ako je mozne ze ten prvy test vysiel duch a na digitalnom ti ukazal 1-2 tt ? Ten pruzkovy test to aka citlivost bola? a to si robila tie oba testy v jeden den?
Ja som dnes 10 DPO - 28 DC a stale cakam a netestujem podbruskom ma boli uz od ovulacie...

selina.liana
5. máj 2014

@milacik3 ja som si dnes robila aj mama test prikladam foto a aj ten digi hore. Pruzkovy bol 10 no digi ti nema ako ukazat slabsie zachyteny hcg hormon le 1-2 to by ukazal uz aj tebe ak si ale pruzkovy moze ukazat slabsiu ciarku.

selina.liana
5. máj 2014

@milacik3 nevsimla som si ved ho tu mam oba su robene rano

milacik3
5. máj 2014

@selina.liana no vsak to mi je cune ze digitalny test je citlivost 25 a to ti pekne ukazalo...a na citlivosti 10 mas slabeho ducha to by tiez malo podla mna silnejsiu ciarku ukazat.... Lebo aj v minulosti som prve testovala s mensnou citlivostou a az potom vedcou... Mne doktorka kazala skusit az ked douzivam dufaston to bude v piatok to by som mala byt 14 DPO. A ty si dnes aky DPO ?

selina.liana
5. máj 2014

@milacik3 dnes som 12dpo ale ten digi ti uz ukazuje 1-2 tyzdne od oplodnenia a tyzden som uz urcitr aj viac preto to zachytilo. Ja sa cudujem ze uz nieco je vidiet na tom pruzkpvom, nakolko minule tehu mi bolo vidiet az 3 dni ked mi meskala.

milacik3
5. máj 2014

@selina.liana hm no ja som naposledy testovala az na 23 DPO :D skor som sa bala...tak sa to snad dozviem tento tyzden a ja dufam ze sa k vam budem moct pridat 🙂

leslyelee
5. máj 2014

Jé jéééj ahojte, je niekde aj tá súkromná skupina ? 🙂 🙂 🙂 😉

selina.liana
5. máj 2014

@milacik3 drzim palce;)

milacik3
6. máj 2014

@selina.liana no vravela som ze nic nenajdem dnes 11 DPO a test biely ako sneh...

selina.liana
6. máj 2014

@milacik3 este mas cas testovat.