Termín pôrodu - január 2015
Ahoj baby,kto sa pridá?Posledná MS 27.marca,termín pôrodu mám krásny 1.1.2015 🙂 Skôr som mala ovuláciu a mám už aj duchov na testoch 😵 Dovolila som si založiť aj súkromné fôrum https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-diskusi... ,kto si prosí ísť dnu,dajte vedieť 😎
Ahojte, tiez sa pridavam k januarovej skupinke. Prvy testik ukazal krasne 2 ciarky, a opat sa nam zadarilo na prvy pokus 🙂 Ani som sa neodvazovala dufat. Termin mi podla ms vychadza na 11.1.2015.
Ak existuje sukromna skupina,mohli by ste ma prosim pridat?
@bublinka76 uz ti vysiel test?? Ja som este nerobila ale ak by vyslo termin budeme mat ronaky;)
@selina.liana Kupila som si pre istotu drahsi a citlivejsi test, aby som mala istotu a dnes som to uz nevydrzala a skusila si urobit. Zacalo mi byvat vecer zle,tak som chcela vediet,ci to moze byt z tehotenstva,alebo mi nieco je, aby som to mohla riesit. V predoslych 2 tehotenstvach mi byvalo zle tusim az od 7.tyzdna.
@selina.liana Inak drzim palce,aby si si nasla tiez 2 ciarky.Asi planujes testovat az v pondelok?
@bublinka76 dakujem dnes ma boli brucho uvidíme čo z toho.
tusim k vam patrim aj ja. na teste velmi slaba ciarka ale citim ze to vyslo
Poprosim pridat do sukromnej temy... dakujem
Môžem sa aj ja pridať do súkromného fóra? 🙂 🙂
@bublinka76 zatial nic no v pondelok by som testla;)
@modramamka ahoj...my sme na tom úplne rovnako..posledný menzes 27.3.,termín teda tiež a duch na teste takisto 🙂
@selina.liana robila si si uz nejaky test, ci celkove cakas radsej az do pondelka?
Ja mam asi ovulaciu dost skoro, lebo aj pri predoslom tehotenstve som mala pozitivny test uz niekolko dni pred ocakavanou ms, aj podla ultrazvuku bolo babo o tyzden starsie.
@bublinka76ne pred ms ukaze test vzdy negat a to boli dve tehu asi az 2- 3dni po vynechani bol test pozitivmy. Tak este pockam
@bublinka76 ahoj dnes na teste slabulinky duch. No uvidime ci bude silniet.
@selina.liana Tak to je skvele, ten dusik na teste, ja verim na duchov 😉 takze nech uz len pekne silnie, nech je z toho krasne babatko. Aj slabulinka ciarka znamena, ze je tam hcg....takze drzim palce, nech sa drobcek udrzi.
Ja si chcem urobit dalsi test asi az v utorok, ci v stredu. V obale boli 2 kusy, tak ho chcem aj tak minut....pre istotu a hlavne pre radost z pohladu na silnejucu ciarku 🙂
@bublinka76 dnes tehu test prikladam foto. Trosku zosilnela od vcera;)
@selina.liana Krasna ciarocka, blahozelam. A mame aj pekny termin, 11.1. 🙂
@bublinka76 dakujem ;))
@selina.liana prosim ta ako je mozne ze ten prvy test vysiel duch a na digitalnom ti ukazal 1-2 tt ? Ten pruzkovy test to aka citlivost bola? a to si robila tie oba testy v jeden den?
Ja som dnes 10 DPO - 28 DC a stale cakam a netestujem podbruskom ma boli uz od ovulacie...
@milacik3 ja som si dnes robila aj mama test prikladam foto a aj ten digi hore. Pruzkovy bol 10 no digi ti nema ako ukazat slabsie zachyteny hcg hormon le 1-2 to by ukazal uz aj tebe ak si ale pruzkovy moze ukazat slabsiu ciarku.
@milacik3 nevsimla som si ved ho tu mam oba su robene rano
@selina.liana no vsak to mi je cune ze digitalny test je citlivost 25 a to ti pekne ukazalo...a na citlivosti 10 mas slabeho ducha to by tiez malo podla mna silnejsiu ciarku ukazat.... Lebo aj v minulosti som prve testovala s mensnou citlivostou a az potom vedcou... Mne doktorka kazala skusit az ked douzivam dufaston to bude v piatok to by som mala byt 14 DPO. A ty si dnes aky DPO ?
@milacik3 dnes som 12dpo ale ten digi ti uz ukazuje 1-2 tyzdne od oplodnenia a tyzden som uz urcitr aj viac preto to zachytilo. Ja sa cudujem ze uz nieco je vidiet na tom pruzkpvom, nakolko minule tehu mi bolo vidiet az 3 dni ked mi meskala.
@selina.liana hm no ja som naposledy testovala az na 23 DPO :D skor som sa bala...tak sa to snad dozviem tento tyzden a ja dufam ze sa k vam budem moct pridat 🙂
Jé jéééj ahojte, je niekde aj tá súkromná skupina ? 🙂 🙂 🙂 😉
@milacik3 drzim palce;)
@selina.liana no vravela som ze nic nenajdem dnes 11 DPO a test biely ako sneh...
@milacik3 este mas cas testovat.

@dashka81 ahoj, srdecne blahozelam!!! V kolkom si tyzdni? Sa rozhodujem ci ist na gyndu alebo nie, zrejme tam este nic nebude vidno.