icon

Termín pôrodu júl 2012 v Prešove

mia44
8. máj 2012

Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂

dasaa
11. júl 2012

@mia44 veru tak dolezite je ze ste v poriadku a zdravucky.Len si pekne oddychni kym pojdes domov bo potom sa uz vobec nezastavis.Jeeeej tak uz aj kojis to je super pozdravujem drobceka a inak ma krasnu vahu a aj centimetre 🙂myslime na teba 🙂

katkapresov
11. júl 2012

@dasaa fuuu tak niesom sama..ja msm ooobrovsku tasku.ale tak mam tam vsetko len z toho zoznamu.. ;)...dasi povedal ti doktor ze den pred sekciiou nemas velmi jest?mne nieco svagrina spominala ze len tekute..

dasaa
11. júl 2012

@katkapresov moja povedal mi ze mozem normalne jest a aj pit. 🙂 Ale na druhy den pred sekciou uz vobec nic ani vody sa napit ale ked beries lieky tak mozes zapit ale nie vela.V pohode este jec naco mas chut bo uz potom nebudeme ja mam este na to jeden den 😀

katkapresov
12. júl 2012

@dasaa juuj moja.tak uz odratavas hodiny co?normalne to prezivam s tebou ze jak ja by som uz stresovala doma ;),...

1234lubka
12. júl 2012

ja uz mam si ce drobceka od januara ale som tiez z presova🙂))

katkapresov
12. júl 2012

@1234lubka tak zachvilku sa k tebe pridame aj my ;)..a kde si rodila??

1234lubka
12. júl 2012

v novej a druhy krat by som tam urcite sla zase

nmonika
12. júl 2012

Dievcata,balite sa podla zoznamu co je na chodbe na 9.posch. v monobloku alebo je to tam uz par rokov a treba si doniest aj kadeco ine okrem toho?

dasaa
12. júl 2012

@katkapresov ahoj moja dnes som sa len flakala s manzelom.Este som si skontrolovala veci co mam pobalene a ci som na nie co nezabudla.Zatial sa citim v pohode nejak nad tym nerozmyslam 🙂Ked pridem domov tak hned vam napisem co a ako.Prajem ti pekny vecer a drz sa mi 🙂

dasaa
12. júl 2012

@mia44 moja tak ja zajtra idem na prijem.Urcite uz ta coskoro pustia drzim vam prsteky aby ste boli cim skor doma. 🙂 Myslim na vas ze ako sa mas a ako sa ma drobcek.Ked pridem domov tak sa vam hned ozvem.Drzte sa mi 😵 😵 😵

katkapresov
12. júl 2012

@dasaa dasi zajtra na teba myslim!!!ani sa nenazdas a mas babo pri sebe...urcite sa ozvy potom,nech viem co ma caka ;).

katkapresov
12. júl 2012

@nmonika monika tu bud na druhej,alebo tretej strane je zoznam co treba do porodnice ( dostali sme ho na predporodnej priprave)...

katkapresov
12. júl 2012

@1234lubka no ja tiez idem do monobloku,tsk si ma potesila ;))..a kto ta rodil??

vierocka222
12. júl 2012

@katkapresov ahojte kocky, tak na salu mi dali ich zelenu koselu, manzel cakal na chodbe a ked ma viezli na izbu tak isiel rovno so mnou....babo mu neukazali lebo mali vela porodov tak mali rusno, videl ju az poobede. spinalka bola uplne v pohode, podla mna je to lepsie ako uplna narkoza....som rada ze som ju mala ako som chcela...cisarsky som mala lebo mala bola velka, malo plodovej vody, ja velmi uzka a mala aj pupocnu snutu obtocenu dva krat okolo krku....malu som dostala na prilozennie k prsniku az vecer co sa mi velmi nepacilo...dost dlho som mala problem s rozbehom kojenia...v podstate este stale mam malo mliecka, aj ked sa to pomaly zlepsuje... tak vam drzim palce aby vam to vsetko dobre dopadlo a ziadne strachy 🙂

nmonika
12. júl 2012

@katkapresov jaj,dik,tak si to spatne mrknem.Ja sa tiez chystam na tu predporodnu k Rosnerovej.Aspon par krat.Stoji to za to?

dasaa
12. júl 2012

@katkapresov jasne ze dam vediet ako bolo ty sami drz a budem na vas mysliet 🙂
@vierocka222 ahoj aspon viem na co som.Dakujeme za podporu 🙂 🙂

1234lubka
13. júl 2012

@katkapresov nooo niesom si ista to tak rychlo sa vsetko zbehlo :DDD sluzil juhas ale rodil ma taky mlady kudla 🙂 v pohode doktorik 🙂)) a este taka blondina bola pri nom asi asistentka -kus odmerana ale v pohodke :PP

katkapresov
13. júl 2012

@dasaa dasi id rana na teba myslim..snad to uz mas za sebou stastne!!ja sa valam jak tulen len,nic sa mi nechce..tak sa drzte a ozvy sa ked vas pustia ;)

dasaa
19. júl 2012

@katkapresov Ahooooj moja 🙂 Tak mi uz sme doma od vcera.Vcera poobede nas pustili.Dnes mam taky trosku zhon bo chcem vsetko stihnut dnes kym je manzel doma bo uz zajtra ide do prace.
No poviem ti rodila som v monobloku a musim povedat ze aspon pri mne sa sestricky chovali velmi milo.Malu na zaciatok nosili kazde 3 hodinky na kojenie a potom po 3-troch dni ked si chcela tak si mohla mat pri sebe babo na cely den az do 24:30 hod bo o 24h:00 nosili babetka na kojenie do 24:30hod.A ked chces tak mozes mat kludne babo pri sebe aj 24hodin denne.
A ako sa mi mas uz sa ti to krati 🙂
Vies nie co nove o @mia44 ??

katkapresov
19. júl 2012

@dasaa jeeej ahoj..tak to je super ze ste uz doma.som myslela ze ta az zajtra pustia ;)..my sme na domasi zada ale v pondelok uz idem do po a 30teho rano 7.30 ctg a potom dufam co najskor sekcia 🙂).mala si spinal nakoniec?a ako tatko kde ta mohol cskat??ked budes mat cas tak mi napis ze co a ako,aj ako dlho si cakala na sekciu ..a mia je uz tuez doma id pondelka sa mi zda..a ake miery ste mali?

dasaa
25. júl 2012

@katkapresov Ahoj moja ako sa mas a ako sa ma drobcek ?Este ste stale 2v1? 😵

dasaa
25. júl 2012

Ahoj @mia44 ako sa mi mas?Urcite si uz doma z nemocnici.Ako to ide ? 🙂

katkapresov
25. júl 2012

@dasaa ahoj dasi..no my sme este stale vcelku 🙂)..ale uz 30teho si ma v nemocnici hadam nechaju.vcera som stravila 6 hodin v monobloku..kazdy ma dovolenku, musela om it a opakovane ctg, potom mi ho nemal kto vyhodnotit..no hroza..ale tak uz tych par dni nejako vydrzime 🙂..vy sa ako mate?mliecka dost?a bola si v spinalke nakoniec alebo celkova?

mia44
autor
25. júl 2012

@dasaa Ahoj 🙂 my sme uz davno doma. Mame sa obaja velmi dobre. Malicky je uzasny. Spinka, krasne papa. Priberame 🙂 nas nadherny anjelik. A ty ako? Maly poslucha? 🙂

dasaa
25. júl 2012

@katkapresov bola som nakoniec celkovej narkoze nakoniec to rozhodol doktor aj ked som mala odporucanu spinalku 🙂.Tak to mas pravdu teraz kazdy ma dovolenku no nastastie ja som este stihla ked neboli dovolenky.Ale hlavne je ze ste v poriadku.Miecka mam dost pijem aj cajik na tvorbu mlieka bo mi kazali v nemocnici hned aby som ho pila.Mame sa dobre a citim sa super mam pocit ako keby som ani nerodila tak sa dobre citim. 🙂A mas uz aj porodnika?

dasaa
25. júl 2012

@mia44 ahoooooj tak to je super spravicka.Mala sa ma dobre spinka a papa o mesieac ideme na kontrolu tak uvidime co nam povie doktorka.Je to nasa mala papacka 🙂

bambulab
9. aug 2012

ahojky,som tu nova...vela veci by ma zaujmalo.termin pôrodu mam 5.10. 🙂

mia44
autor
9. aug 2012

@bambulab Ahoj 🙂 tak sa pytaj, co chces 🙂

mia44
autor
9. aug 2012

@dasaa @katkapresov tak dievcata. Dneska mame mesiac a boli sme na prvej poradni. Malicky Alex pribral za 3 tyzdne kilo. Takze mame krasnych 4,23 kg a meriame 54 cm. Pani doktorka bola milo prekvapena, ze tolko pribral. Mam vraj vyborne mlieko,tak nech len dalej kojim. Velmi sa tesime 🙂 Aj na ortopedii sme dobre dopadli. Netreba uz balit na siroko
. A ako sa drzite vy? Pochvalte sa 🙂

bambulab
10. aug 2012

ahoj mia,to som rada,len tak dalej.ja idem na predpôr.kurz v pondelok,tesim sa.Chodila si i ty,alebo niektora z vas?