icon

Termín pôrodu júl 2012 v Prešove

mia44
8. máj 2012

Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂

Strana
z12
dasaa
7. sep 2012

@mia44 Ahoj mame sa dobre malicka nam pribera a aj rastie.My do poradne ideme az na dalsi tyzden tak uvidime kolko sme pribrali a aj vyrastli 🙂Je to nas anielik niekedy nam dost place zalezi aky den ma ale zase niekedy ani neviem ze ju mam taka je dobrucka.V noci sa mi zobudi len raz a potom az rano.Ale ty sa pochval ako sa mate vy ?
@katkapresov ako sa mi mas a ako drobcek ?

katkapresov
12. okt 2012

@mia44
@dasaa caute baby...no tak mi sme mali uz 2 mesiace a malicky ma 6100gramov a 65cm...no to uz nieje to bbabatko malicke ked sa narodilo..ehhe..ale je zlaty..len stale nastrapia koliky, tak uz cakam kedy bude mat tri mesiace a sa to skonci..lebo uz fakt neviem ci len vodu mam pit aby ho brusko nebolelo..ako vam spinkaju v noci deticky?nas uz spal tak ze od osmej do stvrtej..a teraz sa zasa zacal budit aj dva az tri krat za noc.
.a inac uz ste boli ockovat?nas to caka o 3tyzdne..vsade na mna cihaju rozne clanky tak fakt neviem..uvazujeme aj nad tym rotavirusom..daval ste to??

dasaa
13. okt 2012

@katkapresov Ahooooj tak Simonka ma dnes 3 mesiace 🙂 Je to nase slniecko zacala nam blabotat a sem tam sa aj s nami hada 😀 😀.Na poradnu ideme v stredu a hned by nas mali ockovat.Co sa tyka ockovania tiez neviem bo teraz co davaju same informacie o tom ze co a ako normalne s manzelom mame trosku strach ju zaockovat.A zase keby sme ju nedali tak by sme platili pokutu 313 eur.Co si myslim ze sme rodicia a je to nasa vec ci dame zaockovat alebo nie.A ta pokuta to je nie co nenormalne.Ako nic v zlom ale chcela by som vediet ci aj cigani by platili pokutu ked nedaju zaockovat.
Simonka mi spinka dobre co som rada.Este ked idem spat o 24 hod jej dam papkat ona sama sa mi zobudi a potom mi vstane bud o 3 hod alebo 4 hod.
Rotavirus sme na zaciatok chceli dat ockovat ale potom sme si povedali ze nie.Ale mam kamosku co je zdravotna sestra a ona mi povedala aby sme ju dali zaockovat.Tak teraz neviem este pokecam s manzelom ze co a ako.U nas rotavirus stoji 100eur.

mia44
autor
14. okt 2012

@dasaa @katkapresov
Ahojte 🙂 Tak náš malý Alex mal 9.10. v utorok 3 mesiace. Koliky nás už netrápia, lebo som už prestala kojiť. Sme na umelom mliečku. Krásne priberá. Máme 7 kg a meriame 67 cm. Rozpráva jedna radosť:D Krásne spinká. Okolo 8 večer mi zaspí a zobudí sa približne o 2 ráno. Potom o 5 a 8. Keď idem spať neskoro, dám mu mliečko, aby som sa troška dlhšie vyspala. Očkovať sa ideme 22.10. a dávame ho zaočkovař len proti tomu, čo je nutné. Keďže som slobodná mamička, z príjmu 200 eur mesačne si to nemožme dovoliť. Máme toho dosť tento mesiac. Čaká nás urológ, kožná, kardiológia. Tak držte palce, nech všetko dobre dopadne. Vyzerá úplne zdravo a je strašne šikovný.

katkapresov
17. okt 2012

@mia44 jeej no tam pekne rastiete.juuj uz by sme mohli to stretko dat..napis mi kedy budes mat cas a pojdeme kocikovat...a co u urologa?

katkapresov
17. okt 2012

@dasaa dasi ved to..ze je to uplne na hlavu dostat pokutu za to ze ockovat nedas..ja nechapem, ved sme v 21storoci..je to moje dieta a mozem sa sama rozhodnut..kazdopadne mi tie zakladne urcite davame a rotavirus som naozaj na vaskach..

dasaa
17. okt 2012

@katkapresov ahoj tak my sme dnes boli ockovat malu a davala som Prevenar 13 a este jedno jej davali.Juuuj nemohla som pozerat ako jej pichaju do obidvoch nozkach este dobre ze bol manzel.A aj rotavirus sme jej dnes davali.Najprv dostala rotavirus a az potom ju ockovali.Pri ockovaniu plakala ale nie dlho.Dnes sme mali aj poradnu pribrala nam 5kg a meria 56 cm 😀

katkapresov
21. okt 2012

@dasaa joj ako vam je fajne ze to uz mate za sebou..tiez dam ten rotarix som sa rozhodla....mali ste teplotu z toho?a inak co mas doma na teplotu pre babo?a prevenar 13 to kazdemu ockuju,respektive to su rozne tie povinne dávky?ja tomu nerozumiem velmi a radsej ani nestudujem....

dasaa
21. okt 2012

@katkapresov my sme mali na vyber bud prevenar13 alebo synflorix.Tak sme dali ten prevenar13.Simonka teplotu nemala ale bola cela nesvoja.Doktorka nam predpisala paralen cipky a aj antibiotika keby mala teplotu.Ale len vtedy jej mame dat ak bude mat az 39,5C.Skoro stale nam plakala,malo papkala a vobec na ani neusmievala ☹. Ale mi uz na druhy den sme jej dali Ibalgin baby aby sa aspon trosku ukludnila a aj aby si dobre trosku pospinkala.Ale len vtedy sme jej to dali.U nas to trvalo 3 dni co bola taka.No ja som teraz zacala studovat o ockovani MMR bo v 15 az 18 mesiaci sa to dava.Nad tym velmi strasne rozmyslam ci to dam.

katkapresov
23. okt 2012

@dasaa tak super ze to celkom zvladla..ja uz nic necitam o ockovani..lebo je to na hlavu...zbytocne strasia mamicky..nas tiez ockovali..a niektore pribehy su podla mojho nazoru prehnane..ked dieta ochorelo..automaticky to pripisali ockovaniu....ale kazdy ma svoj rozum a vytvori si nazor..netreba mysliet na zle veci...a dasidavali ste malickej nejaku poistku alebo sporenie?ked hej tak kde?

Strana
z12