Termín pôrodu júl 2015
Ahojte kočky, ak máte termín pôrodu v júli 2015 šup šup sem 🙂
@bambulka2015 Arnstorf, od Mníchova 140 km.
Ahojte tehulky, prajem Vam vsetko dobre do Noveho roka,aby ste boli zdrave-samozrejme aj tie Vase fazulky☺
Pridáš aj mňa do sukromnej??? Termín mám 5.7.2015..
ahojte 🙂 mohla by som sa k vam tiez pridat? termin mame 27.7.2015 ;)
Aj ja poprosim o pridanie do sukromnej.
@mirkaandrej ahoj, mozno na tom predsa len nieco bude... pri prvom som grckala od 7t asi tak do 28t a naozaj to bola baba 😝
Baby ste pridané 🙂 ked ma neoznácite nevsimnem si ze vas mam pridat 🙂 tak vitajte v súkromnej 😀
@karticka1
@daisylucky
@martinoocka
@7geby7
@zebrickaa Ahoj, prosím ťa pridáš aj mňa do súkromnej skupiny julovky 2015? termín mám 16.7. ďakujem pekne 🙂
ahojte,aj ja mam termin v juli...presne 5.jula a citim sa squeleee...🙂)
Dievcata prajem Vam stastny novy rok pre nas jeden asi s najkrajsich bude kedze cakame babatka 🙂
Chcela som sa spytat idu niektoru z Vas zasit? Robit Cerklaz? Mna idu v 16tt co je koncom Januara tak som sa chcela popytat ci to necaka aj niektoru z Vas?
@zebrickaa Aj ja prosím pridať.Ďakujem 🙂
Ahojte žienky ako to zvládate? ja som v 11tt a cítim sa fajn, žiadne nevoľnosti len mi je občas ťažko a začínajú mi nejaké veci smrdieť :D a už som neni až tak unavená ale pomohol mi oddych cez vianoce 🙂 Plánujete aj nejak cvičiť? nejaká jóga, pilates pre tehotné a podobne.
Akurát sa mi trochu hormány prevaľujú. Chvíľu sa smejem chvílu plačem potom zúfam :D som nevedela, že to tak skoro príde :D
Už aj rozmýšlate nad kočikom?
@hanculka ahoj,takze aj ty tretie?
@marissenka ajojky, áno termín mám 26.7....je aj neaká sukromna júlovky?
Ahojte, mozem sa aj k vam pridat do sukromnej? termin mam cca. 29.7.:) Dakujeem
@hanculka netusim,ale az je tak aj ja chcem fo sukromnej.tp 15.7 ;)
@marissenka
@kaprkapr
@hanculka
@jana2580 ste v sukromnej baby s nazvom Termín pôrodu - Júl 2015
ahojte, ja mam termín 7.7., môžete ma tiež prosím pridať? ďakujem
Aj mna mozte pridat termin 25.7.2015

@zebrickaa ahoj mozes aj mna pridat dakujem velmi pekne