Termín pôrodu júl 2015
Ahojte kočky, ak máte termín pôrodu v júli 2015 šup šup sem 🙂
ahojte, takze teda sa nam to uz nejak krati, 13.jul sa blizi, nieco uz aj nachystane, kocik pripraveny :D gulkame sa teda riadne, a to este mame dost pred sebou :D chystaq sa niektora rodit v Leviciach?
ja rodim okolo 12.7.. Dievcatko a este nemam kupenych 80% veci :-/
Ahojte, ja mam termin 11.7. Poprosim o pridanie do skupiny 🙂))
ahojte...ja mam termin 16.7., tiez poprosim o pridanie do skupiny 🙂
ahojte🙂termín 12.7 poprosím o pridanie ...a kto bude rodit na Kramároch?....🙂
Ahojte, ja mam termín 1.7. Prosim o pridanie. 🙂
Ahojte baby ja mám termín 29.07.2015 som zvedavá, ako to všetko prebehne, kedže som druhorodička. 😀
Je tu niekto, kto má ten istý termín a bude rodiť v GA pôrodnici?
Ahojte, ja mam termin 11.07. Prosim o pridanie 🙂
Ahojte mam termin 3.7 ... na antolskej vidime sa tam s niektorou maminou?
@jamocka ja som tiez zvedava, tiez som druhorodicka, mam termin 19.jula tak dufam, ze vsetko bude ok...
A ako sa ináč baby cítite tieto posledné dni, týždne pred pôrodom? Ja začínam mať zmiešané myšlienky....
Keby len unavené a opuchnuté 🙂
Mna uz vsetko boli,zle sa mi dycha a este tie trpla co maju prist..no uz nech mame"po"
Ja mam termin 12.7., ale cim je to blizsie tak tym bysom este chcela mat viac casu 🙂 ja neviem, ja som si aj zvykla ze to dieta je v bruchu a nie vonku :D
Baby ja mám termín 29.07. a dnes som bola na kontrole a lekár mi povedal, že malá má 3180g čo sa my zdá byť strašne veľa. Ešte my aj povedal, že budem asi prenášať, kedže som prenášala aj pri prvom tehu. Ja som z toho na nervy. Koľko Vám vážia cca teraz detičky?
Ja som v 38 tt a maly vazi 3100g,ale je to vzdy +,- 200g to sa neda presne povedat..a mne povedal,ze druhe nenoze byt ani ovela vacsie,ci mensie ako to prve..
D dobry den ja mam termin 26.7. a prosim o pridanie 🙂)
Moja v 38+0 tt vážila 3330 g
39tt a drobček má približne 3400 g 🙂
v 37 tt a 4 dni vazilo okolo 3100 g ale problem je ze to nevedel presne urcit. Povedal ze to sa aj tazko odhaduje. Lebo ja som vysoka, vo mne sa to dieta vraj viac menej straca. Ked som sa ho spytala ci bude mat okolo 3,5 pri porode, nevedel mi to vobec potvrdit ani vyvratit

Dobrý deň,
prosím o pridanie do skupiny 🙂