Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 aj ja som sa vyxavala v Blumentali🙂) nemate toho mlaceho knaza Citar ci Sitar?🙂 inak, super vyber, to je najkrajsi kostol, len je hrozne dlhy kym docupitas k muzovi,to trva🙂)
A meno mame,jedine na ktorom sme sa zhodli,takze Samko🙂
@willy_wonka hej ten mlady Sitar nas bude oddavat 😀 ani mi nehovor o tom cupitani 😀 ale ja sa hlavne bojim,aby som nemusela ist na wc....
pekne meno 😀 dobre ste sa zhodli.
@delica veru, od mala som tuzila po motorke... a po svadbe sa mi splnil sen🙂 smiesne bolo-este ked sme neboli manzelia,tak mi mm hovoril,ze mi kupi motorku vtedy,ked sa ma bude chciet zbavit, 16.6 2012 som sa vydavala a 1.7 2012 mi manzel kupil motorku🙂)
@katuska54 on je podareny,taky popleta,aj nas oddaval🙂a ake mas saty?🙂 mate aj s omsou?my sme nemali omsu,obrad trval cca 30 min a nechceli sme stolicky,tak sme si to odstali....
@willy_wonka hej on je taky popleta..stary ako moj buduci mm 🙂 saty mam pekne 😀 zo salonu el v petrzalke. nie omsu sme nechceli,takze len obrad. to si mozeme vybrat ci stolicky ano alebo nie? to som ani nevedela.
@willy_wonka joj aj ja som frflala ked si drahy kupil motorku..ale ked sme ju predavali tak som plakala ako mala 😀 ale ked sme chodili po obchodoch a pozerali motorky,tak ja som so vzdy vabrala tu najsilnejsiu 😀 ja som pozerala a vyberala iba podla vyzoru.
@katuska54 no len si pekne sadkaj v kostoliku. u nas to bolo tak, ze pán farár po nas prisiel ku dveram a odviedol zenicha a potom mna priviedol tatko. a jak sme si sadli, tak pozeram na Filipa, on bledy jak stena, ja ze je ti zle a on ze hm...nejak ma naduva :D. potom dochadzalo nevolno uz aj mne :D.
@katuska54 ano, my sme s nim mali tusim v stvrtok pred svadbou stretnutie v kostole a tam sme mali akoze nacvik,ale len sme vyplnili taky.dotaznik hudba, stolicky ano-nie, ako pride nevesta, ako vyjdu manzelia ci v sprievode fararka alebo nie.atd:)
asi mame rovnaky vkus, ja som tiez kupovla saty v el, skvely pristup slecny co tam robi, taka nizsia brunetka...co sombola v salonoch pred El,ostala som len znechutena....
Mladeho mm mas, moj je tusim o rok ci dva starsi,Sitar moze mat 29 cca?🙂
@katuska54 my mame teraz dve motorky v garazi,moju a manzelovu, uvidime ako budeme s peniazkami, ci bude potrebne predava....ak ano, nechcete?:D ja mam supersport a manzel taky cestny supersport-cerveny,pacil by sa ti:D
@willy_wonka aj my ideme tento stvrtok na skusku do kostola a tie papiere uz mame doma. hej v el su super babenky. ta nizsia brunetka mi teraz robila saty a skoro som jej tam odpadla 🙂 strasne mi tam bolo teplo v tych satach a este hodinu stat na jednom mieste bez pohnutia...moj mm ma 29,tent rok 30 😀 a Sitar je tak isto stary,aj rovnaky mesiac su narodeny 🙂
@willy_wonka no mm by chcel,ale ja som ho hned schladila,ze dostane do ruk 4x4 a pojde von 😀
my sme mali bandita takeho bordoveho 😢
@katuska54 a kedy to mas vlastne svadbu:D?ked mate tento tyzden skusku tak..9.2? na moje narodkyyy?!🙂
moj ma tento rok 31 a ja o tyzden 25🙂)
@willy_wonka hej 9.2. takze vsetko najlepsie prajem uz dopredu 😀 aj ja mam tento rok 31 a mm 30 😀 som si nasla zajacika 😎
@katuska54 toho ma svagor🙂 tiez bordoveho, celkom dost pohodlna motorka pre ladvinku,este ked tam su kufre,ako taky tron🙂
Aj na zrazy ste chodievali?🙂
@willy_wonka ani nie..iba s kamaratmi sa povozit. ja som moc nechodila,lebo ma hrozne zadok bolel 😀 ked sme isli do ciech,tak som si skoro tyzden nesadla 😀
@katuska54 no ten rok je skutocne vela,uplne mlada si si klofla🙂))
A dakujem, bude to prijemny den pre nas obe🙂)a hostina bude?
@willy_wonka no ked tak pozeram, kedy si mala svadbu a kedy cakate babo.......ved to je skoro do roka a do dna 🙂 wow! to je pekne.
@willy_wonka hostina bude v restike oproti nasmu domu 🙂 takze nevesticka pojde domov cez dva prechody pre chodcov a bude doma 😀 😀 😀
baby, mozem coca colu? mam na nu chut 😒
@willy_wonka dakujem 🙂 a ty tiez poriadne oslav 😉
@katuska54 v chladnicke sme mali asi tyzden flasu coly, slinrala som pri oihlade na nu ale nedala som si:D kusok urcite mozes, ale ja nepoznam mieru, by som po kuskich scucla celu flasu:D
@willy_wonka No, ten nepoznam, ale ten Snuza Halo uz mam doma a vyzera sikovne :o)
No, ja sa tiez nestacim cudovat, co vsetko este potrebujeme, ale uz sme postupne zacali, aj ked som najskor nechcela - ze povercivost a podobne...ale treba to postupne, lebo naraz je toho brutalne vela...a takisto neviem, ci nebudem musiet napriklad skor do nemocnice a podobne - a rada by som vyberala ja a nienechala to na muza :o)

@katuska54 ee, nic som nenasla, kontrolovala som kolac a chystam sa zas na 4 razy vyvesit bielizen, nech to nevlacim take tazke.
Nasla som par znaciek kocikov, co som doteraz nevidela na sr a nepacia sa mi.
tusim povies slubujem, slubujem, slubujem a ano,a precitas slub z knizocky, co ti da ujo farar 🙂 dobre to bude 🙂
@willy_wonka ty si fakt dostala motorku? to je dobre :D