icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

romikiki
4. feb 2013

@qtinka77 podla stranky tam je maly rozdiel v dlzke - 94*51 maxi vs. 86*43 original. ale asi mas pravdu, ze aj tak tam babo nebude tak dlho..len ked ja neviem odadnut, ze kedy bude maly aj my ready na to, aby isiel do klasickej postielky do svojej izbicky...ci v 6mes. alebo 2 rokoch 🙂 inak da sa tam potom kupit aj taka zabrana na tu stranu od postele...len ci uz potom nekupit rovno klasicku postielku...joj, ja zacinam byt z toho vsetkeho, kocikov, postielok, sedaciek, dennych postielok, hupacich kresielok, vaniciek a neviem coho este uz blbec 🙂 je toho tooolko ako sa v tom ma mamicka bez skusenosti zorientovat? len sa vypytujem kamosiek a kazda ma iny nazor 🙂

romikiki
4. feb 2013

@qtinka77 jaj jasne, mas pravdu, ved som to citala, uz sa stracam v tych prispevkoch 🙂

katuska54
4. feb 2013

@delica k tomu Holanovi som sa nevedela dovolat,tak som volala tu u nas na zdravotnom k jdnej dr. a ta ma zoberie uz dnes 🙂 aj kamoska bola u nej tak mi ju dohodila. tiez je zevraj odbornicka tak som zvedava...

qtinka77
4. feb 2013

@romikiki Treba pozerat tento udaj: maxi: Liegefläche: 89 x 51 cm klasicka: Liegefläche: 86 x 43 cm dlzka je rovnaka, lisia sa iba sirkou loznej plochy (co je to Liegefläche). Ta bocnica je Ti asi dost naprd - to uz potom treba kupit klasicku postielku...alebo tento nastavec, co z nej urobi "normalnu" :o)
http://www.mytoys.de/babybay-Kinderbett-Erweite...
Trosku drahsie ale :o)
No, kresielka a hupacky a podobne - to by som ja osobne asi riesila az ked bude babatko na svete a uvidis, ci Ti to vobec bude chybat.. :o) Ked hej, prikupis..

katuska54
4. feb 2013

@kavaapalma uz som to predychala...takze uz mi je svokra ukradnuta 😀 potom sa necudujem,ze na svokry su take vtipy 😀

emmushka
4. feb 2013

@qtinka77 Jasnacka uz to pozeram a DAKUJEM 🙂 Este malicky detial, aky matrac ste do nej kupovali? Tiez z tej uvedenej stranky? A mozno uuuplne blba otazka, ale nejao po nemecky mi to nejde, ale ta postielka "rastie" s babatkom ze? Proste velkost sa da prisposobovat veku ci sa mylim? 🙂 Ak nie, do akeho veku je vhodna?

katuska54
4. feb 2013

@hobit no u nasich to bude uz 3 baba 🙂 sestra uz ma dve a nasa bude tretia. a u svokrrovcov to bude prve vnucatko..takze sa mohla tesit 😒 ale co uz....

kavaapalma
4. feb 2013

@katuska54 to je vynikajuci postoj 😉 nemaj jej to za zle,nechaj ju tak,ona to casom olutuje,ze reagovala ako reagovala...

delica
4. feb 2013

@katuska54 no ja nemam svokru, ale co pocuvam kamosky, so svokrami je to divocina niekedy

katuska54
4. feb 2013

@delica no ja som s nimi doteraz problem nemala...mna maju radsej ako svoje deti,ale toto som fakt necakala..
dufam,ze ked bude mala na svete tak sa bude tesit

delica
4. feb 2013

@katuska54 urcite budu 🙂))

delica
4. feb 2013

@qtinka77 no ja idem tiez pozriet este raz ten Jane, lebo ja som videla len ten Nomad a ten mi pripominal nejakeho brouka s tou strieskou na vanicke.

sasavi
4. feb 2013

Baby mam vysledky tripletestu. 1:5091 je dobre ci zle?
Idem teraz gyndovi, tak ma trochu ukludnite

qtinka77
4. feb 2013

@emmushka Matrac tiez z tej stranky, tento:
http://www.mytoys.de/babybay-Matratze-Classic-f...
Ale toto nie je taka postielka, co rastie s babatkom - je totake malinke, ako vidis na obrazku...
Da sa aby "rastla" ale musis si k nej kupit pristelok dost drahy a plus matrac za 150 cca, takze to radsej uplne novu postielku po pol roku...

misza1
4. feb 2013

@katuska54
@delica on je takovy vtip, ze jak vzniklo slovo tchyne? tchor a svine;). ja sice nemam nejakou zlou, ale je to tvrdohlava byvala ucitelka ze skolky, porad ma potrebu poucovat a ma nazor ze je omezovani svobody kdyz zakazali fajcit na detskych hristich... no neni to zlaticko? nastesti pochopila ze se nema vnucovat, ze akorad bude smutna ze nebudeme jist co navarila a nedala nam dopredu vedet nebo kdyz nam koupi nejakou blbost(napr.stolni soupac jablk) ze pri nejblizsi prilezitosti vi co muze cekat za darek...

qtinka77
4. feb 2013

@delica Nieee, Nomand nie, to je dvojkolieckove nie? Je fajn a lahunky teraz Jane Muum, ale tam sa mi zda mala vanicka :o(
Potom je zo 4-kolesovych este ten Cross, maju ho teraz za dobre ceny aj trojkombinacie, lebo su to starsie modely a vypredaj...alebo este je super Jane Rider - tam je uplne najperfektnejsia konstrukcia, kvalitna...
Alebo ked sa Ti pacia trojkolky tak Jane Slalom alebo Trider - to je trojkolka od Rideru.. :o)

delica
4. feb 2013

@sasavi a nic viac ti k tomu nedali? ze zaver - negativny alebo pozitivny. No a tam je este viac hodnot, nez len tato jedna.

katuska54
4. feb 2013

@misza1 nastastie moji svokrovci byvaju od nas 80 km...takze da sa to vydrzat 😀

katuska54
4. feb 2013

baby a co poviete na kocik Concord fusion?

delica
4. feb 2013

@qtinka77 nene, trojkolku ani za svet, pre mna je dolezite: 4 kolesa, velka vana, nech to nie je z ciny alebo polska a nech to nevyzera čudne.
@misza1 tchor a svine :D to poviem doma muzovi :D. No moja mama tak miluje mojho manzela, proste on je jednicka snad vo vsetkom 🙂. No ale ked som mala pred muzom frajera ( 10 rokov) , tak toho riadne neznasala :D 😀

delica
4. feb 2013

@katuska54 kamoska ho ma a aj ho pouziva, kedze nema na iny, no ze to ma zle rucku / madlo, ze dieta to ma rovno nejak pred ocami, ci co. sa jej to nepaci.

emmushka
4. feb 2013

@qtinka77 Aha, tak super, dakujem za vysv. Ja som myslela ze toto je nieco na sposob Stokke positelky co rastie kvazi s babatkom. Ale aj tak, sa mi to pozdava 😀 Cize vravis ze toto je len na 0-6 mesiacov hej? Velmi pekne dakujem za link.

katuska54
4. feb 2013

@delica no super...mne ho kamoska zasa odporuca. tiez ho ma a je s nim moc spokojna. a ja by som ho chcela len koli tomu,ze ma velku vanicku. tak musim hladat zase nieco nove 😒 my sme s vyberom kocika asi natom rovnako..nevieme sa rozhodnut aky je najlepsi 😀

janka_k
4. feb 2013

@qtinka77 som sa pobavila ze aj babo by kupil na bazare 😀 no to aj ja doma pocuvam, ze aky drahy kocik stale vyberam, ze sak on kupi na bazare za 50euro a urcite bude super 🙂 nastastie to len rozprava a nezrealizuje, lebo by ma svihlo.

delica
4. feb 2013

@katuska54 no ze kym bol maly vo vanicke, tak super to bol kociar, ona byva v takej novej ulici, nemaju tam este asfalt, tak chodi po takych strkoch, len teraz ako ho ma v sportovom, tak maly na nu proste nevidi a nieco s madlom sa jej nepaci.
no ale ze nevydrzal tam dlho v hlbokom, 5 mesiacov, nastastie on je zimne dieta, tak potom presiel v maji do sportiaku.

janka_k
4. feb 2013

@romikiki ja som najprv planovala teutoniu cosmo ale nakoniec asi brio go. ti poviem ze teutonia ma ovela vacsi vyber ako nejaky hartann alebo brio, pozri aj TREND farby, nar. mne sa taka tyrkysova pre chlapca pacila z 2012 a taka seda s karom cerveno modrym 2013
len farby 2012 uz ti asi neobjednaju, takze rovno pozri teutoniu nemecku stranku a farby 2013

janka_k
4. feb 2013

@delica a brio go sa ti nepaci, to ma celkom velke rozmery podla mna. a hartanVIP XL ma obrovsku tu vanicku hlboku- sestra ma taky sice kupovany par rokov dozadu ale to by sa nemalo menit

katuska54
4. feb 2013

@delica no tak teraz dilema...ja zas nechcem mat malu v spotriaku,ked bude mat len 6mesiacov..to bude prave zima 😒
inak teraz tak citam,kedy sa chodi na 3D a 4D a sa mi zda,ze mi dala nejaky skory termin 😒 ale co uz..aspon uvidi aj tatinko svoje dievcatko 😀

delica
4. feb 2013

@janka_k hartan som bola pozerat, bol to favorit, len som mala vybranu taku farbu pre dievcatku - zvonka taku striebornu vnutri fialkovu, pre chlapca neviem, take tmave to je, nevyrazne. No ale na prvy pohlad ta vanicka sa mi nezda priestranna.
na brio sa mi nepaci ta pokrivena rucka, na teutonii ta hlboka vanicka, zpredu ten splosteny tvar.......ale inak ja vobec nie som vyberavá
Este raz prelustrujem tie jané a mozno tie brio.

delica
4. feb 2013

@katuska54 no ved ja ja by som najradsej, keby maly bol v kociku tak do marca 🙂 preto hovorim ze skoncime v obrovskej inglesine alebo alebo v silver crosse.
http://www.kocikovo.sk/product/silver-cross-sle...
http://www.kocikovo.sk/product/inglesina-vittor...