icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

qtinka77
5. feb 2013

@romikiki Nooo, tam fresh green je velmi pekna - tu by som brala hned - taku som chcela Peg Perego Book, ale ta PP je este taka divokejsia, tato je krajsia :o)

katkatara
5. feb 2013

ahojte babulky,práve som prišla z poradne a robil mi aj 3D ultrazvuk-po dvoch fešákoch budeme mať vytúženú fešandu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

katkatara
5. feb 2013

ahojte babulky,práve som prišla z poradne a robil mi aj 3D ultrazvuk-po dvoch fešákoch budeme mať vytúženú fešandu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

qtinka77
5. feb 2013

@katkatara Gratulujeme Katka, nech to dobre dopadne :O)

misza1
5. feb 2013

mate nekdo problem se spanim? myslela jsem ze je to az ve vyssim stadiu tehu, ale ja se v noci budim, neda se mi nejak ulozit a ani zaspat... ach jo...

lulu1982
5. feb 2013

@misza1 ahojky , aj ja mám veľký problém so spaním už od začiatku. zaspím hneď, ale po dvoh hodinách sa prebudím a aj štri hodiny sa prevalujem a niekedy už vôbec nezaspím, lebo sa neviem uložiť.....

janka_k
5. feb 2013

@romikiki ta zelena je super, fakt krasna. moj favorit z 2013 farieb bolo toto pre chlapca: ale teda ta zelena je krasna fakt.
http://www.teutonia.de/de/produkte/zubehoer/des...
len asi musis pockat, myslim ze az koniec feb/zaciatok marca sa budu dat 2013 farby objednavat. na nemackych strankach uz maju len tie. ale u nas to je nejake viac komplikovane. ja nakoniec asi teutonku nebudem mat, lebo by sa mi mozno do kufra nezmestila. ale je to velmi pekny kocik.

janka_k
5. feb 2013

baby je tu niekto na konci 20tt a neciti este pohyby? ja som trochu z toho v strese, sice som citala ze az do 23. to moze zacat, ale ked citam ako to citite uz, tak som z toho taka nesvoja ci je vsetko v poriadku. normalne mam stres zo zajtrajsieho uzv ze ci bude vsetko ok

hubenourova
5. feb 2013

@katkatara tak to musí byť veľká radosť, blahoželám. Ja idem zajtra, verím, že bude ďalšia princezná.

martinaxx
5. feb 2013

@janka_k ja som začala cítiť pohyby v 21tt,nestresuj sa,všetko bude dobré 🙂

hubenourova
5. feb 2013

@janka_k ak čakáš prvé dieťatko, je to v poriadku, ja som pri prvej niekedy v 20-21 cítila prvé pohyby. A celkovo bola celé tehu veľmi "lenivá".

janka_k
5. feb 2013

@martinaxx @hubenourova dakujem baby za ukludnenie

willy_wonka
5. feb 2013

@lulu1982
@azalka22 to co si opisala mavam aj ja, a lekar hovoril, ze to nie je tvrdnutie, to sa junior puci...

kavaapalma
5. feb 2013

@katkatara super,super,super velka gratulacia... tesim sa s tebou 🙂

lulu1982
5. feb 2013

@willy_wonka to fakt? to je potom ten lepší prípad 🙂

willy_wonka
5. feb 2013

@hobit
@katuska54
@delica - ale ved ti nic ani nikto nebrani sa k nam pridat🙂.aspon raz za cas, pokial ta dedina nie je moc daleko.... 🙂

willy_wonka
5. feb 2013

@lulu1982 hej, hej ...mne bolo povedane, ze pri tvrdnuti sa stiahne cela maternica,napne....a ked junior puci rituldu tak na jednom mieste sa ti to tak natiahne, ja si vtedy.pohladkam brusko, on sa ulozi normalne a mam pokoj🙂
@azalka22

misza1
5. feb 2013

@katkatara gratulujuuuu!!!
a kam jdes rodit? nejak jsme to pak nedokomunikovali;)

lulu1982
5. feb 2013

@willy_wonka si ma naozaj ukludnila 🙂 ďakujem 🙂 budem ted hladkať bruško 🙂

willy_wonka
5. feb 2013

@lulu1982
joj, zas to neprehanaj s hladkanim, aj to mi lekar povedal, ze zas moze sposobovat tvrdnutie,tak mam aj buducim babkam,rodine oznamit aby mi nehladkali brusko,prevencne opatrenie. Pohladkam ho,iba ked sa puci:D

lulu1982
5. feb 2013

@willy_wonka 🙂 dám si na to pozor, som počula, že sa to nemá preháňať. ešte raz ďakujem za radu 🙂 pohladkám mu vždy iba riťušku 😀

delica
5. feb 2013

@katkatara gratulujem Katka ! tak chalani budú odhánat napadnikov od princeznicky 🙂)). Krásne 🙂
@willy_wonka ja som zas citala v poradni na mama a ja u Dr. Zahumenskeho, ze je to hovadina s tym tvrdnutim.....ze to by si to brucho fakt musela masirovat . Ja si natieram brucho kazdy vecer olejcekom a netvrdne mi.
No ale to su tie rozne nazory.
No ale ked sedim velmi zle a dlho, alebo soferujem, tak tvrdne :(-

misza1
5. feb 2013

@lulu1982
@willy_wonka kocky me to taky robi, ale vzdy me tak svira mezi ledvinou a brichem, volala jsem doktorce a ta rekla abych si dala magnesium akdyz to neprejde mam dojit ma kontrolu ale ze je to pravdepodobne krpec, asi si nasel fajn polohu ze se vzprici;)

lulu1982
5. feb 2013

@misza1 ahojky, magnézium si dávam aj ja. willy wonka, ma ukludnila, že to sa prcek puči 😀

misza1
5. feb 2013

@lulu1982 trosku jsi me uklidnila ze nejsem sama, ale tak rada bych se do ruzova vyspala... 😒

lulu1982
5. feb 2013

@misza1 nebojkaj aj ja by som potrebovala súvislý spánok, ale asi to musíme len vydržať. dokonca som si kúpila aj ten vankúš na kojenie a nič......

willy_wonka
5. feb 2013

@delica veru tak, aj nazory lekarov su niekedy diametralne odlisne....🙂ale tak,prevencne ma to nezabije ak to odmedzim🙂 uz

willy_wonka
5. feb 2013

@misza1

@lulu1982 baby, pokoj🙂 to co spomenula azalka to su puciace babatka a aj ja mam prsdpisane dopovanie magnezkom...3x denne

slavka_a_maros
5. feb 2013

Dievcata, najnovsie hodnotenie porodnic za rok 2012: http://hpi.sk/hpi/sk/view/9222/najlepsie-porodn... ak este niekto nie je rozhodnuty, mozno pomoze🙂

lulu1982
5. feb 2013

@willy_wonka okiš, ja som už kľudná 🙂