Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@misza1 sak aj som kukala a aj tu temu s ockovanim... no oplati sa chodit na predporodny kurz? tu v MI to ponukaju za 20 euro mesacne dokopy 18hodin aj si mozem pozriet porodnicu zvnutra 😅
@katuska54....tiež gratulujem k dievčatku a budem držať palce, nech všetko prebieha hladko a hlavne bez stresov, čo sa týka dieťatka aj svadby 🙂 Ja som sa bála, že budem v strese, ale bolo to úplne super, žiaden stres sa neobjavil.
Tak s tým menom sa to možno bude meniť, to len ja som hneď na začiatku a ešte aj skôr ako som zistila, že som tehotná spomenula meno pre chlapca a pre dievča. S dievčenským menom je stotožnená blízka rodina lepšie ako s chlapčenským, ale manžel zahlásil, že ešte sa uvidí. Nejako sa už len dohodneme :D
babulky ktore pali zaha co vam pomaha?ja som aj pri malej mala palenie zahy a aj teraz nic co som citala mi nepomaha,mlieko ked vypijem je to este horsie, voda nepomaha, pri malje som neskor pila gastrotuss ale uz nemam a ani nechcem lebo mi po nom bolo este horsie ako bez neho
@katkapapacova ja si davam trocha sody bikarbony, mne to hned pomoze a dobre sa vygrgam.🙂)
@willy_wonka soda bikarbona?to ma nenapadlo, vyskusam, dnes svokra urobila vybornu oskvarkovu pomazanku, napchala som sa nou, ked pridam neskutocnu chut a hlad tak do popuku napraskana, no ale tie nasledky, co to bude este v noci, napila som sa trosku koly odgrglo sa mi konecne ale teda zaha bude palit pekelne
@delica za to mna zaskocila nasa Saca, rodila som tam v dec2011 a teda dopadla dost zle, ale co ja som bola spokojna snad budem aj teraz
@katkapapacova ja si davam aj perlivy rajec a tiez sa mi odgrgne.
V nedelu sme sa u babky bavili nieco za zabijacky, ze uz sa to nerobi velmi ani na dedinach.Ja nemam rada tie masa a vyrobky, ale jedine co mozem su oškvarky. No a hovorim muzovi, ale take cerstve oskvarky s cerstvym chlebom by som si dala .....a vcera som dosla z prace a on mi ich vytopil 😀 .
Jaj,ale som sa bala, ako mi bude zle a nastastie nic, az na to, ze dnes som pre istotu na ovoci a zeleniny.
Byva vam este niekedy zle? mne uz teda nie, a ako mi byvalo do Vianoc....to snad ani pravda neni.
@willy_wonka ja zatial klop-klop neviem co to je,ale poviem vam,ze grgam statocne este aj z cistej vody... a jak tak vas citam,tak radsej nech si takto pogrgavam... 😀
@delica mne uz zle nebyva sa dost aj cudujem lebo predosle tehotenstva som mala za kamosku misu 5mesiacov, teraz som akosi pri dcerke nemala casu, bolo mi zle asi mesiac, dokonca som ani nezvracala casto co je super,aj ja pijem rajec, mame ho doma dost, muz nosi z roboty,ja mavam teraz strasne problemy so zahou, je jedno ci jem len ovocie a zeleninu, alebo daco ine, neviem zasa to budem musiet nejak pretrpiet
žienky nepredpisal vam nahodou vaš lekar liek Osteogenon . ak ano beriete ich ?
ahojte, tak posilnujem dievcensky tim .... cakame dievcatko, ze vraj na 100% .... tesime sa 🙂
@katkapapacova chrum mandle- zaberaju alebo si kup pukance, potom este dakto pisal -mineralka Fatra pomaly cucat
@katkapapacova dnes som citala, ze treba vypit paradoxne vodu s citronom...skus a daj vediet vysledok 🙂
@katuska54 ja mam dnes celkove super den;) zmenila jsem gynekologicku, v praci jsem toho moc nemela tak jsem se po 8hodinach zbalila a sla domu, pak tech 10E a svagrova mi poslala tehu teplaky tak si tu rochnim v pohodlicku a mm mi donesl tvaroh s malinama, no naaadhera asi jdu spat at se to nepokasle;)

@katkatara akorad koukam to hodnoceni porodnic a Trencin je 2x na prvnim a 1x na druhem miste ze 4 kriterii, to je super;)