icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
6. feb 2013

@willy_wonka moja toto bude jej 5 vnuca he lenze prve 4 jej porodili jej dcery vies?a ja som cudzia...takze asi tak....a ja nemusim cakat pomoc pri narodeni od nej bo uz akokeby ju pocula budem stavat do roboty a bla bla bla...zato moja mama byva asi 17 km od nas a bere si vtedy tyzden volno aby mohla byt s nami a pomohla mi..a to nasi budu mat prve vnuca a mama ma 45 a oco 46 rokov.a svokra 50 a svokor 60

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54 pozeram ten papier, pri vsetkom mam fajku, pri poznamkach nic....ale strasne ma rozosmial obrazok "tvaricka spredu":D

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka ja sa hrozne tesim na nasu malu 😀 a na svadbu uz je vsetko pripravene...licit ma bude nejaka kocka co lici aj hercov a markizakov a vlasy budem mat nejak vypnute..ale pekne budu. som bola na skuske ucesu,takze viem ako budem vyzerat 🙂 inak budem sa fotit v starom meste,takze mozno nas uvidite ak sa pojdete prejst do mesta 😀 😀 😀

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 no ved jasne ja to tiez tak berem aj preto nechcem honosnu svadbu len taku malicku o blizskej rodine.to staci..

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka aj ja som ho teraz pozerala,sama fajka tak neviem kam to ona znacila. ale ze prietoky mam ok mi povedal srandista 😀

hobit
6. feb 2013

@danielle trochu ano, ale ked das viac medu, da sa to....takze med, do toho nakrajat cibulu, nechat postat a stavicku vyjedat 🙂

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 my mame mini svadbu..iba najblizsia rodina a hotovo. aj to bola svokra urazena,ze bude mala svadba..lebo u nich sa robia svadby,ze minimalne 100 ludi..a co som sa s debiolm zrazila 😀 😠

willy_wonka
6. feb 2013

@zuzka444 ale toto je dieta jej syna, kolko ma priatel rokov,nie je "mlady"? ale ako som aj Katke napisalakaslat na svokru, nenechaj si pokazit toto obdobie🙂)

azalka22
6. feb 2013

@katuska54 22tt+5
standardne sa robievaju od 28 tt

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54 a vypisoval ti aj ten papier kde je vaha babatka a tie ostatne miery?🙂

katuska54
6. feb 2013

@azalka22 a ked si bola na morfo tak ti nic nepovedal dr?

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka ake miery? iba vahu do tehu knizky..mala mala v piatok 394g 🙂

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 tak tomu ver po 1 si ju platime sami spolu co pridaju nasi cize svokrovci sa mi do toho ani starat nemoze kedze nedaju ani cent.

zuzka444
6. feb 2013

@willy_wonka no priatel ma 27 cize mlady neni na to aby mal dieta podla mna..a ja ti to napisem takto ja na svokru zvysoka kaslem len ma to serie skrz draheho bo nema s kym zdielat tu radost okrem nas samozrejme ake tak predsa rodicia su rodicia.

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 tak u nas je to tak,ze hostinu platia nasi svoju stranu a svokrovci svoju.. a ja som si platila saty a oblek drahemu..inak vseto je na nich.nech sa rodicia potom dohodnu,to uz ide mimo nas mladomanzelov 😀

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 vidis nasi tiez tak chceli ale potom som im to zatrhla ze nije bo ze svokrovci nedaju nic takze ani od nich nic nechcem ale ajtak daju bo som ich dieta a maju nas radi vsetkych coskoro 3 🙂..co sa neda pivedat o druhej strane.

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54 taka dalsia A4 ze prenatalne sonigraficke vysetrenie, a tam sa zapisuju udaje z utz...eh moj cvalo mal v 21+ 5 474g a zodpovedal.22+ 1:D po tatovi......

willy_wonka
6. feb 2013

@zuzka444 chapem, ale na druhej strane verim, ze ich to po porode prejde a ked uvidia drobatko tak sa zacnu tedit ako sa na dedkovcov patri🙂

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka tak ja som dostala iba jeden papier A4 s tymi obrazkami 😒 tak bud mi sestricka nedala alebo neviem..lebo on stale nieco diktoval. a ja som bola na morfo 21tt 2 a mala 394g ale podla vahy a sona som bola 20tt 6. ale tak je po nas mini 🙂 my sme obaja krpaty 😀 ja mam 165cm a mm 168cm 😉

zuzka444
6. feb 2013

@willy_wonka hm pochybujem bo budu mat este jedno babo od ich dcery ta ma teraz termin takze budu zaslepeny nim...ale hovorim je mi to jedno ja mam svoju rodinu co sa tesi..

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54 ja som tiez krpata,166 pred tehu 45kg,a mm nieco okolo 190cm,drobec sa.zrejme potatil a mna rozdrapi pri porode:D

azalka22
6. feb 2013

@katuska54 ano, dr povedala, ze normalne sa prietoky este nemeraju (v tomto tt), ale ona si to pre seba meria.
a budeme to sledovat. tot vsjo.
preto sa tu pytam, ci uz dakomu z vas merali prietoky

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54 a vlastne preco ti utz robil srandista a nie tvoja doktorka?🙂

hobit
6. feb 2013

@azalka22 mne este prietoky nemerali, aj co si pamatam z prveho tehu tak to zacali robit neskor...

delica
6. feb 2013

@katuska54 kati, mne to zapisala do tehotnskej knizky a dali mi ten papier s tymi obrazkami ;pozri tam 😉

willy_wonka
6. feb 2013

@zuzka444 dufam,ze sa to zmeni, ak by predsa nie,tak chudak to male a tvoja polovicka:/

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka lebo moj gyndos nerobi morfo a on posiela na antolsku...ten moj nerobi ani utz 😠 to je taky sasek,vsetko zanho robi sestricka. ked som bola na morfo,tak som sa pytala toho srandistu ci by som mohla chodit k nemu na poradne a odbil ma,ze nie 😠 😒 takze musim este vydrzat u toho saska 😀

katuska54
6. feb 2013

@delica a kde to mam hladat v tehu knizke? posli navod 🙂

zuzka444
6. feb 2013

@willy_wonka vidis to ale ked sa to male narodi bude mi najvac zalezat uz len na priatelovi a nasom dietatku..bo ich neskutocne milujem..a uz teraz olanujeme vylety s babatkom heh...

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54 :D to bolo od neho mile:D ae tak posledny mesiac,dva mozes k nemu prejst,nie?🙂sice on ma rizikovky....ale tak su tam aj ini doktorkovia🙂