icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janettan
20. feb 2013

@elen34 aj ja somsi myslela, že budem mať doma 2 dievčatká, a tiež to mala byť Viktorka, ale čakáme Matúška 😀

kavaapalma
20. feb 2013

@elen34 a ja zase testov na cukrovku,lebo mam fobiu od mala,ked mi prvy a doteraz poslednykrat brali krv z prsta a bolo to desne. Brrrrr. Nemam problém davat krv zo zily,ale toto au.

willy_wonka
20. feb 2013
natalinka98
20. feb 2013

@zuzkad85 Na predpôrodnú prípravu nechodím, ani pri malej som nechodila. Nejak ma to neláka, už dopredu sa stresovať a učiť sa fučať 😀 Pri prvom tehotenstve som si všetko naštudovala, aj som trochu cvičila doma a myslím, že pôrod som zvládla dobre. A pôrodná asistentka mi aj tak povedala ako mám kedy dýchať a čo robiť. Tak hádam som to nezabudla 🙂 Na 3D/4D sono som bola pred dvoma týždňami. Je to pekná pamiatka. Dostali sme dvd a 14 fotiek malého.

natalinka98
20. feb 2013

@renata0406 Ja som ešte nekúpila nič, nejaké univerzálne veci mám po malej ako body, pyžamká a čakám čo mi pošle sestra. Tá má dvoch chlapcov a skoro nové veci, lebo ona býva v Anglicku a čo podostávala malí ani nenosili, lebo tam nebýva také teplo, takže tam sú aj úplne nové nenosené veci. Tak keď to príde, potom sa zariadim, čo mi bude chýbať. A postieľku, kočík mám odložené po malej.

alibabaa
20. feb 2013

ahojte. ja patrim sice k julovkam, ale chcela som sa vas popytat. aky kocik ste si vybrali? alebo este vyberate? ja mam v tom obrovsky chaos... na co sa viac zamerat? rodit by som mala 6.7. ale kedze pravdepodobne pojdem cisarskym rezom, tak to bude uz jun.. prosim poradte ... skor mi asi dcera dospeje ako ja vyberiem kocik.. 😅

misza1
20. feb 2013

@delica ja jsem to mela promakane, u te zubarky se cekava klidne i hodinu v cekarne,pokazde jsem chodila se stejnym zubem, ktery me vubec nebolel,tak mi to pokazde koukla zhodnotila ze tam nic nevidi a mela jsem omluvenku do skoly🙂

katuska54
20. feb 2013

baby poradte mi...nieco na mna lezie 😒 boli ma hrdlo a uz sa mi zaplna nos a je mi nazvracanie ☹ nejake domace liecivo ktore mi pomoze...

renata0406
20. feb 2013

@zuzkad85 na pripravu nechodim a asi ani nepôjdem, teraz ešte pracujem a to aj poobede tak by som nato nemala čas, ale čo poznam baby čo nedávno rodili tak ani jedna to neviužila, nakolko si nato počas pôrodu ani nespomenula alebo rodili cisárskym...tak neviem. Mám dve sestri a ani jedna tam nechodila a zvládli to aj bez toho...ty tam chodíš?

renata0406
20. feb 2013

@zuzkad85 no a to sono nebola som ale uvažujem o tom ty si bola?kde a kolko to stálo?

willy_wonka
20. feb 2013

@katuska54 oj, co to?:( ja som bola.na caji s citronom,medom, kloktala som si hrdlo slanou vodou a naparovala sa, po cca 4 dnoch som bola ok🙂

misza1
20. feb 2013

vysledek dnesniho 3D... Oskar je uzasne ohybne dite, urco nebude mit problem s kloubami. lezel k nam zady,pred oblicejem rucicky a jeste si to pojistil nozickama, normalne je mel hozene nad hlavu:D snazili jsme se ho ukecat,prochazela jsem se, skakala, drepovala, pan doktor mi poradne pomixoval brichem ale krpec nic. normalne trucoval🙂
tak jdeme v utery na druhy pokus.
po tomto "neuspechu" jsme si jeli zlepsit naladu do obhodaku a vyplatilo se🙂 v CaA meli akci na tehu veci, tak mam tehu kalhoty za 12E(puvodni 39,90) a tehu sukni za 7E(puvodni 29.90) 🙂

delica
20. feb 2013

@misza1 tak tomu sa povie dobry deal :D takemu nakupu
a aky je oskarek uz velky?

delica
20. feb 2013

@katuska54 skus zazvorovy caj, z cerstveho zazvoru...mna jak zacne drapkat v hrdle, uz len zazvorovy caj, med a citron. zaberie vzdy.

misza1
20. feb 2013

@delica vubec netusim jaky je velky, nedal se v te poloze ani zmerit🙂
budu ho ted kazdy den prosit aby se nam ukazal.
jj, z nakupu mam nesmirnou radost🙂

hobit
20. feb 2013

@willy_wonka to s tou placentou som uz pocula, ale asi by som si nedala 😅 navyse, u nas ti ju domov nedaju

zuzkad85
20. feb 2013

@renata0406 ja nechodim na predpôrodnú prípravu, tiež si myslím, že v tej chvíli ma nenapadne, čo mám robiť. Snáď lekári budú "navigovať" ako čo robiť 🙂
A na to 4D....zatiaľ som vo fáze že NIE, stojí to vraj 45 -50 E (NR) a odradilo ma, že by to robila sestrička, čiže to by bolo skôr komerčné, len aby bolo nejaké foto a video. Pôvodne som veľmi chcela isť, ale potom som si to zvážila. Keďže našťastie je dieťatko v poriadku, tak netreba a chodim na kontroly, a aj na ostatných utz by mal lekár "preštudovať" drobca, či je všetko OK.

hobit
20. feb 2013

@delica ja som sa na svoju nenapadne pozrela, vyzeralo to ako pecen 😀

natalinka98
20. feb 2013

@zuzkad85 a renata0406 Baby boli ste už na glukózovom teste? Ak áno, kde na Klokočine?

hobit
20. feb 2013

@willy_wonka ta tabulka je asi zo sukromky

delica
20. feb 2013

@hobit pecen zdrava alebo pecen s cirhozou? :D

delica
20. feb 2013

@natalinka98 ja mam muza z klokociny, z NR :D.

natalinka98
20. feb 2013

@delica Ano 🙂 Ja nie som priamo z Nitry, iba na ten glukózový test tam pôjdem. 🙂

hobit
20. feb 2013

@delica zdrava, pekna 😀

delica
20. feb 2013

@hobit 😀 😀

zuzkad85
20. feb 2013

@delica ja na Klokočine bývam :D

zuzkad85
20. feb 2013

@natalinka98 ja idem na glukozový test budúcu stredu do Medicínskeho centra na Chrenovej.

misza1
21. feb 2013

@delica
@hobit no fuj devcata 😖 ... 😀

delica
21. feb 2013

baby, asi mam zakladnu vybavicku obleckov pre nasho synacika objednanu 🙂 som na seba pysna :D
takze uz len nabytok, kociar a zostavu latkovych plienok :D

silsil
21. feb 2013

@delica odkial si si objednavala vecicky ? 🙂 na inspiraciu 🙂 dakujem