icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
21. feb 2013

jaj to je dnes nejaky sportovy den u mna v bruchu 🙂 maly skace ako na trampoline 🙂 asi sa potatil 🙂

misza1
21. feb 2013

@delica to je mozne, rikava se ze to tlaci na mozek:D ale z ceho jsem uplakana ja?🙂

misza1
21. feb 2013

@janka_k manzel skace na trampoline? 🙂

katuska54
21. feb 2013

@willy_wonka mna to caka az 15.3. ale uz teraz mam hrozu z toho 🙂

janka_k
21. feb 2013

@misza1 nie nie na trampoline zrovna neskace 🙂 , to som myslela ze sportovo sa potatil, on sa venuje totizto vela sportom a strasne vela sportuje 🙂

janka_k
21. feb 2013

@renata0406 to si si do toho sama dala citron? ci to oni ti dali citronove? jaj mam z toho stres, tiez to pride o par tyzdnov

hobit
21. feb 2013

mne chuti sladke, ale tak normalne, prave sa napchavam makovymi sulancami 🙂...ale ta glukoza je taka divne sladka, mna to caka v utorok tak snad to dam 😝
@delica ja tiez revem pri kadecom, pamatam si, ze ked som cakala Tobiho, rozrevala ma nejaka reklama dokonca 😀

willy_wonka
21. feb 2013

@katuska54 potom mi povies ako ti chutilo🙂

@hobit urcite das🙂) bruuuu chut 😉

pavuciatko
21. feb 2013

ahojte, no ja som ten glukózový test absolvovala pred týždňom a pol. nebolo to nič hrozné. nič výnimočné. len sladká voda, trochu teplá. jeden odber pred pitím a jeden o dve hodiny, raz z jednej ruky, potom z druhej. medzitým vyšetrenie u doktora, malá sa usmievala 🙂 rýchlo to ubehlo.
pýtala som sa aj sestričky, že aké ďalšie stresujúce vyšetrenie nás ešte čaká a povedala, že už nič, že najdôležitejší je tripple test a toto. tak už sa hádam kvôli vyšetreniam nebudeme stresovať, či viete o niečom?

willy_wonka
21. feb 2013

http://www.babyhit.sk/lehatko-fisher-price/d-70...
Maminy, co hovorite na toto kresielko? Mate s nim niektora skusenosti? Popripadne viete poradit zarucene lepsie?🙂

willy_wonka
21. feb 2013

@pavuciatko nie, co ja viem, tak nas uz nic zasadne necaka,akurat este dalsi vacsi ultrazvuk niekedy v 30tt. A vlastne, ak by sa potvrdila tehu cukrovka tak mozno este nieco s tym spojene....

pavuciatko
21. feb 2013

@willy_wonka juj, to som potrebovala počuť 🙂

katuska54
21. feb 2013

@willy_wonka skusk kuknut tieto...su hracie a vybracne...
http://www.predeti.sk/mainform.aspx?producersfi...

pavuciatko
21. feb 2013

mňa trápi už len svrbenie stehien, robil mi aj pečeňové testy, našťastie to dopadlo ok, ale nohy ma svrbia ďalej 🙂 asi len moja koža nezvláda to priberanie

willy_wonka
21. feb 2013

@katuska54 katka je ich tam ponebohom🙂 absolutne sa v nich nevyznam,:D
Planujes aj ty nieco take.zakupit?:)

katuska54
21. feb 2013

@willy_wonka ja planujem kupit to vybracne a hracie a co rastie s dietatom...mne to kamoska odporucila...ona robi pre ten obchod a ze su kvalitne...

willy_wonka
21. feb 2013

Tie,ktore uz nakupujete oblecenie, aj viacnaskbne maminy, aku velkost pre mimi preferujete?

pavuciatko
21. feb 2013

@willy_wonka my sme dostali toto lehátko:
http://www.predeti.sk/lezadlo-hojdacka-prenosne...
je parádne, také jemnučké na dotyk. už sme ho skúšali na bábätkách kamošiek a riadne sa im tam páčilo.

willy_wonka
21. feb 2013

@katuska54 konkretne ktore?🙂

renata0406
21. feb 2013

@janka_k nemaš sa čoho báť, citrón mi kázali priniesť, oni mi zarobili tú glukózu s vodou a potom som si tam vytlačila pol citrónu.Po 2 hodinách mi zobrali znovu krv a moč...

katuska54
21. feb 2013

@willy_wonka http://www.predeti.sk/hojdacie-lezadlo-vibracne...
ale toto nieje hracie a je do 18kg. ale maju aj hracie do 18kg. len teraz nieje na sklade

katuska54
21. feb 2013

@pavuciatko aj to vase je dobre,len skoda,ze je iba do 11kg...ja to chcem pouzivat dlhsie,preto chcem do 18kg.
ale dobry vyber 🙂

willy_wonka
21. feb 2013

@pavuciatko to je pekne, len skoda, ze sa neda hupat 🙂

willy_wonka
21. feb 2013

@katuska54 to je pekne🙂)ano,ano🙂)

janka_k
21. feb 2013

@renata0406 fuha a to este ani tie dve hodiny sa asi neje ze? jaj toto je najvacsi problem, lebo ja hned rano musim jest, no snad to nejako zvladnem. ale voda sa pit moze ze?

renata0406
21. feb 2013

vodu môžeš piť len čistú, ale jesť nemôžeš nič...a najlepšie deň predtým nejesť nič sladké

pavuciatko
21. feb 2013

@willy_wonka dá sa hojdať, však o to ide, má 6 rýchlostí

pavuciatko
21. feb 2013

@katuska54 výber nebol na nás, bol to darček, ale mám z neho veľkú radosť🙂

willy_wonka
21. feb 2013

@pavuciatko jaaaj ano fakt, ma zmylila ta konstrukcia🙂

janettan
21. feb 2013

@willy_wonka My toto kresielko máme, sme s ním spokojní, využívame ho doteraz