icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

majka_k
25. okt 2012

@verchu no to asi koli tomu ze uz vtedy bude vidno srdiecko 😵 😵

lovesista
25. okt 2012

@soldi 10 nasobne????? wau, nebudes mat dvojcata? mate predpoklad v rodine?

majka_k
25. okt 2012

@soldi 😀 uvidime 😉

ameanda
25. okt 2012

@majka_k
no mne vyskocilo tiez velmi skoro, teraz mam ako pri prvom, ked som bola asi v 4-5 m.

soldi
25. okt 2012

@lovesista he he, ja som v prvom tehu tiez tak plasila 😀 som si vymyslala zamienky, aby som mohla chodit na sono prve dva mesiace 😀
som mala velky stres a vlastne aj teraz mam, lebo ja som uplne bezpriznakova. ani prsia nebolia- len ked si ich zboku stlacim, ani nevolnosti, proste vobec nic 🙂

tmavohnede znamena, ze to je stara krv. ja som mala vcera naobed ruzove a vecer uz hnede, ale len pri utreti. ascorutin je super, ak nemas doma, tak jedz hocico kysle, to stahuje cievy. rutin je napr. cucoriedkach, tak zas spevnuje steny ciev 🙂

a v tyzdni som este uplne na zaciatku, 4+5tt. a dufam, ze bude dievcatko 😵
a Tebe vychadza celkom maly rozdiel, ci ste chceli aj mensi, alebo vyslo na prvy sup? 🙂

majka_k
25. okt 2012

@ameanda ja akoze nemam velke...ale len ho nemozem stiahnut ako obvykle 😀 😀 😀 😀 😀

verchu
25. okt 2012

@soldi tak to mame podobne az na to, ze ty cakas uz druhy pokladik 😀 A ako ti vysli vysledky na endo? Mne ok, zatial mi nemusi zvysovat davku ale uvidime o mesiac.🙂 Inak super, ty uz zajtra uvidis svoju bublinku, je vyhoda mat znameho gyn. 😉

soldi
25. okt 2012

@lovesista mne to aj pri Leonardovi islo rychlo hore, 15dpo 425, 18dpo 1800, ale tak teraz to je riadny brutal, mala som 14dpo-251 a 18dpo 2 552 😕
a v rodine ma dedkov brat dvojicky, ale dvojvajecne, cize za to "moze" jeho zena 😀

majka_k
25. okt 2012

@soldi my mame skoro rovnako stare deticky 😉

soldi
25. okt 2012

@verchu este neviem ako mi vysli. az o tyzden mam volat, u nas im to nejako dlho trva 😒
ja som mala stitku v poriadku, kym som nebola tehotna s malym, vtedy prestala stihat a vlastne mi to ostalo- mam hranicne hodnoty, takze beriem uplne minimalnu davku. ak bude aj toto dieta taky obrik, tak mi ju isto zvysia 😀
hej, je to vyhoda, akurat sa pred nim hanbim, lebo to je dobry kamarat zo strednej, sme spolu chodievali von a tak. aj ma rodil minule, jooj, som sa tak hanbila, ze som na porod ani nemyslela 😀
Ty si v spanielsku?
inak je to o nervy, ziadne priznaky a dlhe cakanie na sono 🙂

soldi
25. okt 2012

@majka_k vidiis, mas pravdu 🙂 a ste druhe planovali takto skoro, ci sa postastilo? 🙂

lovesista
25. okt 2012

@zuzu3743 ahoj, aj ja som strasne spava, kazdy vecer zaspim pri telke alebo knihe, potom uz nevladzem ist ani do sprchy. asi zacnem chodit spat rovno s malym o 8 🙂 tiez rada pijem caje, akurat pozeram ktore mozme a ktore nie:
tu je to pekne rozdelene:
http://www.fertility.sk/tehotenstvo/stravovanie...

verchu
25. okt 2012

@lovesista ahojky, som v 5 tt+2 (podla mojich vypoctov🙂 No praveze kedze je to moje prve tehu, ja by som tam najradsej nabehla hned🙂 Ale u nas sa vzdy musis vopred objednat, tym padom ked som tam volala, tak ma objednala az tak neskor 😠

majka_k
25. okt 2012

@soldi smyklo sa 😅 😀 😀 😀 ja som sa chystala do roboty uz na buduci rok, no a takto pekne sa mi materska predlzi 😅 my sme planovali az neskor druhe babatko

soldi
25. okt 2012

@majka_k he he, tak to sme na tom podobne 😀
resp. ja som nevedela, ci teraz alebo neskor, tak sme sa chranili systemom, ze vyhybame sa plodnym dnom 😀 nie je to moc spolahlivy system 😀

@lovesista tiez som spava, ale v noci sa mi spat neda, esteze Leonard chodi spavat o siestej vecer, takze sa cez den moc nenarobim 😀
inak Tvoj maly ma riadnu vahu. to aky velky sa narodil? ale ked zacne behat, tak uz to nepojde tak rychlo hore🙂 Leonard mal v pol roku okolo 9,5 kila, v roku 11,5 a teraz ma rok a pol a len 13,5 🙂

fleury
25. okt 2012

@patresko11 uz si davnejsie pridana 😉
klikni tuto

soldi
25. okt 2012

@fleury je aj nejaky sumar, kto vsetko tam je? 🙂

fleury
25. okt 2012

@soldi skoro vsetky baby od zaciatku, dokopy 37

dance_shoes
Odpoveď bola odstránená
janicka11
25. okt 2012

Dobrý den milé babule.Ak by som mohla rada by som sa ku Vám pridala...Ak to teda nevadí práve som išla zakladať novu temu jun 2013 kde naraz som zbadala tuto vašu,potešila som sa.Práve dnes som v 7 týždni,čakáme svoje vytužené plánované druhé babenko,,Rada sa zoznámim,s novými mamičkami.. 😀 😀

verchu
25. okt 2012

@soldi no vidis, tak nech ta aj teraz odrodi on a aj na bolest zabudnes, xi xi. Ja mam so stitkou problemy od tohto leta ale vdaka liekom sa to nejako ustalilo. Jedna (pre mna velka) nevyhoda je, ze to bude dozivotne liecenie a ja som na pravidelne branie liekov hrozna🙂Toz, budem si musiet zvyknut. Uz len teraz cakat na to sono ...ked ja uz neuvidim, neuverim, zatial ani moc priznakov nemam (iba obcas tazky zaludok), tak hadam testiky neoklamali 😕 😀

majka_k
25. okt 2012

Ja sa chcem opytat teda sa pise tu alebo do sukromky?? ci kto kde chce?? 😅 😀 😀

majka_k
25. okt 2012

@soldi ja som v auguste dostala na narodky PERSONU (taky pristrojik ktory ukazuje podla pocuranych papierikov plodne a neplodne dni )a teda neviem neviem ze ci sa na neho este spolahnem niekedy v buducnosti 😀 😀 😀 😀 a teda my sme boli riadne vykolajení s mm z toho 😝

michaelamia1902
25. okt 2012

@superdievca veru bude julovciatko 3.7.2013 ale aj tak vás chodím citát nech viem v predstihu čo má caka 🙂 inak je to presne na výročie našej svadby.

lovesista
25. okt 2012

@soldi my sme druhe zatial neplanovali, toto bol taky sok ze este teraz nie sme spamatani 😀 mozno raz ked budeme v sukromke tak sa s vami o ten pribeh podelim, neuverite 😅 ozaj, a tvoje prve tehu si pamatam, v tom case som zacala chodit na MK a ty si vtedy ficala v teme Grafy BT 😉
moj maly sa narodil s vahou 4510g, mal na to iste geneticke predispozicie kedze obidvaja s muzom sme sa narodili 4kg a aj teraz sme riadne stavby (muz 196cm, ja 180) 🙂

michaelamia1902
25. okt 2012

@fleury aj ja by som sa rada pridala do súkromnej skupiny termín mám síce na 3.7.2013 ale mám krátky cyklus a pri prvom som tiež rodila v 36tt

emmushka
25. okt 2012

@soldi Mne este ani brusko nerastie a uz si pripadam nejaka nafuknuta a vobec vseobecne nejaka zbytocne VELKA! Juj no dneska ma Dr. postavil na vahu, skoro som z nej spadla po zjaveni toho hnusneho cisla 😀 A Dr na mna: Vsak ale co krcite nos na moju vahu, vsak toto este neni tehu vaha, to ste zatial len VY! Reku DIKY BRONA!!!! 😀

soldi
25. okt 2012

@janicka11
@dance_shoes vitajte baby 🙂 a uz mate nejake priznaky? 😀
@michaelamia1902

@majka_k ale ze ona je spolahliva len pri cykle 25-35 dni. tak mozno tam bol pes zakopany? 😀

@lovesista a nechces poslat pribeh to IP? som zvedavaaa 😵
a preto si mi taka povedoma, my sme potom odisli na ine forum. mame tam uzatvorenu skupinu a takmer vsetky ideme uz druhe kolo 🙂 z tej nasej povodnej skupiny tu ostala asi len lauritka 🙂

a ta vaha maleho, teda riadna 😕 rodila si prirodzene? 🙂
mne sa maly narodil v 37tt a mal takmer 4 kila. v termine by mal tiez 4,5 🙂 ale on neviem po kom to ma, kedze my nie sme ani jeden nejaky velky 😀
ja mam 170, muz 182 a Leonard ma rok a pol a je vysoky 90cm, bude dlhan 🙂

@emmushka ha ha ha 😀 😀 😀 😀 😀 si ma pobavila 😀 😀 😀 😀 ze to ste len vy 😀 😀 😀 😀
ja mam stale rovnaku vahu, ale ratam s tym, ze mi gyn navazi viac, lebo urcite ma bude vazit najedenu a oblecenu. aspon topanky si vyzujem, lebo predtym som vzdy zabudla 😀

janicka11
25. okt 2012

@soldi ahooj ďakujem zaprivitanie.celkom ani ziadne príznaky nemám...vy?

soldi
25. okt 2012

@janicka11 tiez nie, ale ja som este len v 5tt 🙂 a pri malej si mala? chcela by si chlapceka teraz? 🙂