Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica ja idem o 2 tyzdne na prve odbery a tiez som zvedava, ci mi uz bude robit vonkajsi ultrazvuk, bo doteraz stale len zvnutra, a na tych prvych odberoch sa bere len krv??
@janicka11 len si potom fotecku, pekne daj do obalu, lebo ak budes ako ja, kazdemu ju ukazovat, tak sa ti poskodi 😀
@lenomira13 doktorka mi povedala, ze kedze mi byva zle, nech si privediem doprovod, ze mi bude brat 6 ampuliek krvi a dala mi aj dve skumavky na moč, že mám priniesť. Bola som naposledy v 9. tyzdni, dala mi tehotensku knizku.
@delica no mne ani nic nepovedali, iba ze mam prist nalacno a ani mi nedala skumavky na moc, tak neviem 😖 ....ja som tehu knizku dostala v 8tt.....a tebe byva zle z tehotenstva??alebo z krvi?? 🙂
@lenomira13 no mne kazala prist nalačno a že sa mam veľa napiť. Z tehotenstva mi je zle, nie stale, ale tak narazovo, ze je mi cely den brutalne a potom mi je OK. V sobotu a vcera mi bolo fakt dobre, som sa citila tak pri sile, ale dneska uz zas ma napina.
@delica tak to ti prajem aby ti ta nevolnost cim skor skoncila, nech si mozes naplno uzivat tehulkovanie, mne chvalabohu zle nebyva, iba ma obcas pali zaha 🙂
@lenomira13 a brušik ti je uz vidiet?
@delica no rano este ani nie, ale ked sa poriadne najem zda sa mi az prilis velke 😀 a tebe??
@lenomira13 cez vikend som tych par mojich blizkych skusala,co uz vedia, ze cakame mimi, co vidia, ci tehu brucho alebo tučo brucho :D a vacsinou vyhralo tehu brucho :D
ale nie, je vidiet nieco, ale fakt to vyzera, ze som len zduta alebo take normalne vacsie brucho, nedojde mi to moc tehotne :D
@delica no to moje je zatial take makke, akoby len slaninka, ale sak casom pride to pekne okruhle tehulkovske😀...a mooc sa tesim, hlavne na prve pohyby 🙂 ale inak uz ziadne svoje rifle nezapnem, takze pokial sa nenajde cas na vymenu satnika, tak fungujem na leginach 😀
ja by som tiez najradsej chodila v teplakoch......ale asi si kupim nejake saty teplejsie a take hrubsie pancusky a cizmicky
@delica no sateckami pletenymi som uz aj ja vybavena, aj pre istotu o ciselko vacsie, nech ma brusko priestor 🙂
@lenomira13 jeeej jaké milé jasne manželíkovi sa pochvalim mame auvidím ešt ekomu,malinkej ukážem apoctivo skovám,,Práve sa napchávam uvarenou krupičkou,mala som nanu chuť moc
Inak vás baby obdivujem ja šaty to vôbec nenosím,,necítim sa v tom dobre,Ja sa najlepšie cítim v teplákoch,Keby sa dalo mám ich stále 😀 😀
@janicka11 ved ja si tiez myslim, ze satecky a podobne vecicky ma dlho bavit nebudu, a nakoniec aj tak budem stale v teplakoch 🙂 ale pokial sa do niecoho este zmestim, treba vyuzit 🙂
@lenomira13 No uvidíš,,,pokial sa v tom dobre cítiš tak nos,ale ja som také nenosila aj ked som ani tehu nebola 😀
@janicka11 mas aj nejake zvlastne chute? pozeram, ze ty uz jedno dietko mas, tak aspon mozes porovnat tehotenstva. Ja som sa nikdy o taketo veci nestarala a zrazu je to tu :D a ani neviem, co si pocat, normalne aj na tohto kona som sa prihlasila, co ja nikde neprispievam, necitam nejake fora...najviac fb.
@delica No pri malej mi byvalo ovela viac zle,a dlhšie určito,,pár krat som aj vracala,a prešlo TO.Teraz mi tiež byvalo zle,ale nie až tak moc,a prešlo to teraz behom akosi min,týždna samo tak dufam že sa to už nevrati..Nevracala som,len tažko mi byvalo,trošku unava,ale nie až taká ako pri malej,,ale to si ani moje telo nemôže tolko dovoliť čo predtým,lahla som si kedy chcela,vstala kedy chcela..No teraz ťažko,,musím sa starať o malu,variť,atd..A som rada ked si lahnem o 22-23:00 😲 Tak mi den ujde ani neviem jak,,Chute ani nie,,jem viac menej všetko,,začalo mi trošku aj bruško vykukáť,síce ja osm ešt epo malej mala tu kožu na bruchu dosť matiahnutu a mala som taký menši kopček na bruchu no teraz už mám vašie a pevnejšie
@lenomira13 ja som zas investovala do predlžených svetrov takých šatových, k tomu legíny a ide sa 😉 rifle nemožem ani vidiet. ani tehotenské ani žiadne. pfuj 😀 a doma najlepšia nočná košela den ci noc 😀
zdravim z robotky :D dneska som zasa skoro nedosoferovala, co ma napinalo :-/
@roxy presne, ja nosim to iste 😀 akurat dnes som nasla este v skrini nohavice, ktore ma na bruchu netlacia, tak som natesena 🙂 ja sa musim do prace obliekat elegantnejsie, bo robim na recpcii, ale leginy sa daju skombinovat s cimkolvek...ozaj baby kolko ste uz pribrali??ja uz 2 kila a zda sa mi to akosi moc, kedze som este len v 11tt 😖
@lenomira13 ja nic, ale ja som aj tak trosku vacsia :-/. 2kg su akurat, nie?
@lenomira13 ja mam 2,5 navyše ale posledé dva týždne už nepriberám. ačiatok bol tažký lebo som stále len ležala, nemocnica, pnka a tak
@delica to sa mas, no ja stale jem, stale som hladna....dufam, ze to nepojde nejak rychlo hore...hadam sa to teraz trosku ustali..uvidime 🙂

@lenomira13 taksuper ja som od prvej návštevy idem až teraz tp ti zavidím vdobrom