icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

normuliatkolb
29. nov 2012

Ahojte vytvorila sa vam niektorej cysta pocas tehotenstva????

roxy
29. nov 2012

@sana23 aj mne tak robili ako tebe

delica
29. nov 2012

ahojte dievcence, mne je neskutocne zle uz druhy den, hlava ma boli, od zaludka mi je blbo. Bud ma naduva alebo mam hnacku, ale zevraj to tak ma byt.
No a narastlo mi brusko tento tyzden 🙂 ze hops a je von! Tak dufam, ze malicke sa ma dobre.

lenomira13
29. nov 2012

@delica no ja pijem kavu, 1 denne, taku slabsiu, na zvysenie tlaku, bo mam moc nizky... 🙂

lenomira13
29. nov 2012

baby a s mykozou ste problemy nemali???

delica
29. nov 2012

@lenomira13 mykozu som mala, ale preslo mi to rychlo

karin1811
29. nov 2012

Ahojte 😎 rada sa pridám... 12 tt, tp 20.6.2013

zaira13
30. nov 2012

ahojte. aj sa pridávam 😉 vyzera to na koniec júna 🙂

delica
30. nov 2012

ahojte a vitajte nove kocky 🙂.
Ako sa vam darí?

lenomira13
1. dec 2012

@delica a tebe to preslo bez liekov???no aj mna trapi, bola som s tym u dokiho a ten mi dal vaginalne tabletky clotrimazol, a v letaciku je pisane, ze sa neodporucaju v 1. trimestri, tak som z toho trosku nervozna, dufam, ze vie, co robi ☹

delica
1. dec 2012

@lenomira13 bez liekov. umyvala som sa nechtikovym mydlom, spravila som si sedave kupele v repiku s kvapkou cajovnikoveho oleja a preslo to.

lenomira13
2. dec 2012

@delica nabuduce vyskusam, tvoju metodu 😉

miska15
3. dec 2012

ahojte tak aj ja mam termin v juni konkretne 24.6.2013.uz sa neviem dockat kedy bude jun, nech vidim nasho drobca🙂

delica
3. dec 2012

Ahojte baby, tak som doma dneska cez den. Resp. pracujem z domu. Zasa bolesti hlavy, zvracanie, a to tu uz vyzeralo o trosku lepsie minuly tyzden. Ako sa mate vy?

linea22
3. dec 2012

ahojte 🙂 tak od štvrtku máme už ja my tehotenskú knižku...všetko je zatiaľ vporiadku tak sa veľmi tešíme 🙂

erov
3. dec 2012

ahojte tak od štvrtku mám aj ja tehu knižku s TP 22.6 všetko zatiaľ v poriadku až na cystua tehotenske nevoľnosti. no a zacalo ma poriadne bolieť hrdlo a mám suchsi pravdivý kašeľ. v lekárni mi nič nechceli dať že sa nič nemôže v prvých mesiacoch. máte nejaký tip ako sa dostať z prechladnutia bez liekov?

erov
3. dec 2012

ten kasel mal byť dráždivy:D

delica
3. dec 2012

@erov aj mna driape v hrdle, som na cajoch, mede a citrone, naparujem sa nad harmancekom.

bmmz
4. dec 2012

ahojte pridavam sa termin je 10.6.2012

babulka1978
4. dec 2012

@normuliatkolb ahojcek....ja som sice julovka, ale nakukla som sem 🙂 ja cakam babo (9tt) a mam aj cystu.....vznikla este pred tehu...mala som ist na operaciu, lebo sme este chceli babo, ale aj napriek nej sa nam podarilo otehu.....zacala som spinit, tak mi lekarka pre istotu nasadila duphaston.....

normuliatkolb
4. dec 2012

@babulka1978 Ahoj, ja som do teraz brala utrogestan to ze je nieco podobne, bo predchadzajuce dve tehu nedopadli dobre tak pre istotu ale s cystou som sa este nestretla az teraz. Prakticky mi doky k tomu nic nepovedal ale 12 idem ku svojej Dr. tak som zvedava co mi povie.

jana_capek
4. dec 2012

Ahojte rada by som sa pridala, termin 29/06/2013

lubenka96
5. dec 2012

Ahojte,rada sa pridavam,termin mam 27.6.:)

zuzu3743
5. dec 2012

tak ja mam od včera tehu knižku dnes ma strašne bolia tam dole kosti rozťahuje sa mi panva neznašam to ☹ mate aj vy už tie bolesti

delica
5. dec 2012

@zuzu3743 to naozaj? to odkedy ta boli?

zuzu3743
6. dec 2012

@delica od včera ale aj dnes poznam to z mojeho druheho tehu trva to aj 3-4 dni a prichadza to tak každe 2-3 mesiace neznašam tu bolesť ☹

delica
6. dec 2012

fuu, no tak este aj toto 😠 . Ja som teraz prisla do prace z kontroly, male kopcovalo a vrtelo sa 🙂, tak to bolo tak peknééé.No a ma naskok dva dni, takze asi mu nic nechyba, pekne si rastie. No a ja, co mam tlak ako mucha, som mala vyssi tlak! No ale ze vyzeram velmi vycerpane, chcela ma nechat na PN, som hovorila, ze mam moc prace, tak som mala prednasku, ze kazdy je nahraditelny a ze buduci tyzden budem doma, ak neprestanem zvracat.

paris78
6. dec 2012

ahojte, pridam sa, termin mam 29.6.2013 🙂

azalka22
6. dec 2012

@erov daj si vecer k posteli rozkrojenu cibulu, velmi dobre to zabera -dobre sa ti bude dychat a po par-dnovej kure bude fajn

erov
6. dec 2012

@azalka22 ďakujem za radu len neviem čo by mňa to povedala moja mala keďže sa dosť často v noci ešte dojcime. :D