Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ahojte dievcence, mne je neskutocne zle uz druhy den, hlava ma boli, od zaludka mi je blbo. Bud ma naduva alebo mam hnacku, ale zevraj to tak ma byt.
No a narastlo mi brusko tento tyzden 🙂 ze hops a je von! Tak dufam, ze malicke sa ma dobre.
@delica no ja pijem kavu, 1 denne, taku slabsiu, na zvysenie tlaku, bo mam moc nizky... 🙂
baby a s mykozou ste problemy nemali???
@lenomira13 mykozu som mala, ale preslo mi to rychlo
Ahojte 😎 rada sa pridám... 12 tt, tp 20.6.2013
ahojte. aj sa pridávam 😉 vyzera to na koniec júna 🙂
ahojte a vitajte nove kocky 🙂.
Ako sa vam darí?
@delica a tebe to preslo bez liekov???no aj mna trapi, bola som s tym u dokiho a ten mi dal vaginalne tabletky clotrimazol, a v letaciku je pisane, ze sa neodporucaju v 1. trimestri, tak som z toho trosku nervozna, dufam, ze vie, co robi ☹
@lenomira13 bez liekov. umyvala som sa nechtikovym mydlom, spravila som si sedave kupele v repiku s kvapkou cajovnikoveho oleja a preslo to.
@delica nabuduce vyskusam, tvoju metodu 😉
ahojte tak aj ja mam termin v juni konkretne 24.6.2013.uz sa neviem dockat kedy bude jun, nech vidim nasho drobca🙂
Ahojte baby, tak som doma dneska cez den. Resp. pracujem z domu. Zasa bolesti hlavy, zvracanie, a to tu uz vyzeralo o trosku lepsie minuly tyzden. Ako sa mate vy?
ahojte 🙂 tak od štvrtku máme už ja my tehotenskú knižku...všetko je zatiaľ vporiadku tak sa veľmi tešíme 🙂
ahojte tak od štvrtku mám aj ja tehu knižku s TP 22.6 všetko zatiaľ v poriadku až na cystua tehotenske nevoľnosti. no a zacalo ma poriadne bolieť hrdlo a mám suchsi pravdivý kašeľ. v lekárni mi nič nechceli dať že sa nič nemôže v prvých mesiacoch. máte nejaký tip ako sa dostať z prechladnutia bez liekov?
ten kasel mal byť dráždivy:D
ahojte pridavam sa termin je 10.6.2012
@normuliatkolb ahojcek....ja som sice julovka, ale nakukla som sem 🙂 ja cakam babo (9tt) a mam aj cystu.....vznikla este pred tehu...mala som ist na operaciu, lebo sme este chceli babo, ale aj napriek nej sa nam podarilo otehu.....zacala som spinit, tak mi lekarka pre istotu nasadila duphaston.....
@babulka1978 Ahoj, ja som do teraz brala utrogestan to ze je nieco podobne, bo predchadzajuce dve tehu nedopadli dobre tak pre istotu ale s cystou som sa este nestretla az teraz. Prakticky mi doky k tomu nic nepovedal ale 12 idem ku svojej Dr. tak som zvedava co mi povie.
Ahojte rada by som sa pridala, termin 29/06/2013
Ahojte,rada sa pridavam,termin mam 27.6.:)
tak ja mam od včera tehu knižku dnes ma strašne bolia tam dole kosti rozťahuje sa mi panva neznašam to ☹ mate aj vy už tie bolesti
fuu, no tak este aj toto 😠 . Ja som teraz prisla do prace z kontroly, male kopcovalo a vrtelo sa 🙂, tak to bolo tak peknééé.No a ma naskok dva dni, takze asi mu nic nechyba, pekne si rastie. No a ja, co mam tlak ako mucha, som mala vyssi tlak! No ale ze vyzeram velmi vycerpane, chcela ma nechat na PN, som hovorila, ze mam moc prace, tak som mala prednasku, ze kazdy je nahraditelny a ze buduci tyzden budem doma, ak neprestanem zvracat.
ahojte, pridam sa, termin mam 29.6.2013 🙂

Ahojte vytvorila sa vam niektorej cysta pocas tehotenstva????