icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
10. júl 2013

@delica co to tu necitam, vy mate domacu mydliaren? ja som si to aj studovala ze sa o to pokusim, ked budem na materskej ale tak to asi az na dalsi rok 🙂 tak to ma maly cisto prirodnu kozmetiku doma, no super

janka_k
10. júl 2013

idem sa vam postazovat 🙂 nas maly strasne brumka tak nadranom, cez den pekne v tichosti spinka a v noci jeden zvuk za druhym, normalne ako taky maly medvedik 🙂 🙂 a mama ani tato este nie su voci zvukom imunny 🙂

janka_k
10. júl 2013

@azmuk no veru ako sa vam dari prve tyzdne doma?

katkalubkova
10. júl 2013

@hexina a moc z nej vyleti toho mliecka, ked to ide prudom?, lebo skutocne ja som mala pri prvom synovi skusenost, ze prudom to slo len vtedy ked bol prejedeny ( co nemusi byt tvoj pripad ). Aj lekarka mi to povedala, tak ja neviem.... Skuste s nou dlhsie pochodit, ked ju mate na rukach na grganie a hlavku ma hore

katkalubkova
10. júl 2013

@janka_k a nechysta sa kakat 🙂 , ked brumka?

katuska54
10. júl 2013

@janka_k jani aj nasa mala v noci vydava zvuky a cez den pekne potichu spinka 😀 a v noci este aj krochka 😀

katuska54
10. júl 2013

@silsil tak ja si pockam na matersku...tam by som to teda mala mat vyplatene. my sme sa narodili 7-meho a mm to bol vybavovat 12-teho.

katkalubkova
10. júl 2013

@zuzuk22 cakaj tak asi o 3 tyzdne 🙂

katkalubkova
10. júl 2013

@willy_wonka a nedavas malemu bavlnene rukavicky? aby sa neskrabal a nemal studene rucky?

katkalubkova
10. júl 2013

@silsil
@hobit tak aj ja sa este pochvalim za 3 tyzdne + 1kg

misza1
10. júl 2013

dneska hruzny vecer.hucel hucel a hucel;( jsem si s nim poplakala nevim co s nim bylo ale po okoupani a napapani spinka jako andilek tatinkovi na rukach.

hexina
10. júl 2013

@katkalubkova no dost ide toho mliecka..niekedy ide len tak trosku....a dakedy ta fajne prudom a je to dost..ale toto sa stava mozno tak kazde sieste kojenie...potom len sem tam je take ze trosku vygrcne...davame ju odrgrgavat na plece aj si dvakrat odgrgne a potom zvykne pustit...podla mna sa neprejeda..ved je na jednej cicke tak 10 minut aj to pat minut na nej pomaly prespi...je pravda, ze niekedy na zaciatku zacn3e riadne hltat...cize to moze byt asi tym..musim to odsledovat ci to nie je tym velkym hltanim...ale aj tak ako jej zabranim hltat? 🙂

jankastubka
11. júl 2013

@janka_k nie je treba ak ide o prve dieta, neviem naco to tam potom pisu. Tiez som tam v strese rano volala, ze nemam ani potvrdenie od zamestnavatela, ani zo zdravotnej poistovne. A povedala, ze to netreba.

jankastubka
11. júl 2013

@katkalubkova nam lekar povedal, ze doma rukavicky nosit nemame, a radsej treba casto strihat. Nasa je vdakabohu kludna a da sa jej strihat aj ked je hore.

jankastubka
11. júl 2013

Baby, co uz mate starsie detvaky, aj Vam uz cez den tak menej pospia? Ako ich prebvaite ked su hore.
Predtym stacilo, ze len kukala v postielke okolo seba, teraz niekedy zacne po pol hodinke plakat. Tak ju chvilu nosim na rukach a rozpravam sa s nou. Na hracky vsak este nereaguje.
Nejaky cas vydrzi v hracom kresielku (ale je tam dokrutena ako paragraf, tak ju tam nenechavam nejak dlho). Ale co robit ten zvysny cas.... sem s napadmi.

jankastubka
11. júl 2013

Nasa chce nejak v poslednej dobe castejsie jest. Vcera som isla na nakup do tesca, mm bol doma s malou a po 1,5 hod. od kojenia mi volal ze mala place. Ked je hladna tak zacne strasne kricat az sa zadusa a vtedy ju nic neukludni.
No kym som sa doteperila domov, tak chuda moje plakala takto pol hodinu, az mi jej bolo luto. Dala som jej jest a po necelej hodine znova plakala. Na chvilu ju upokojila autosedacka a hojdanie na rukach, ale potom opat plac, napokon zabral opat len cicik.

azmuk
11. júl 2013

@delica
@janka_k ahojte 🙂 no uzivame si prvy tyzden doma, niet casu na konikovanie 🙂 Okrem toho je tu moja mama, a stale sa nieco deje, ale uz si tvorime nejaky rytmus dna, takze je to fajn 😎

azmuk
11. júl 2013

Mamicky, kedy odpadol vasmu drobcovi pupcek?

silsil
11. júl 2013

@azmuk nášmu to v porodnici dali dolu..alebo ako to opisať..nepozerala som sa na to ked to robili..ma ho teraz pekny, len trosku bieleho zostalo vnutri v nom tak to potierame liehom

slavka_a_maros
11. júl 2013

@jankastubka ano, cez den menej spi 🙂 ale ze ti vydrzi lezat v postielke a kukat okolo seba? To nehrozi 🙂 ked je hore, musi sa stale nieco diat a aj to je nespokojna, v kazdej polohe vydrzi tak 3 minuty...

slavka_a_maros
11. júl 2013

@janka_k aj nasa brumka, heka, pisti, vzdycha a robi prapodivne zvuky v noci, takze tiez sa moc nevyspim .... 🙂

slavka_a_maros
11. júl 2013

@azmuk 5 den odpadol u pediatricky 🙂 resp. sestricka sa ho dotkla a odpadol... Ale potom trosku mokval

azmuk
11. júl 2013

@slavka_a_maros a ked mokval nesmrdelo to trocha? nasmu este neodpadol a to uz ma 11 dni, ale ide z toho taky cudny smradik

jankastubka
11. júl 2013

@slavka_a_maros predtym vydzala v postielke dlho, teraz len chvilu. Ale nie vzdy sa ukludni, nech s nou robim cokolvek.

jankastubka
11. júl 2013

@slavka_a_maros a co s nou potom cely den robis ked vydrzi v kazdej polohe len 3min. To si neviem predstavit.

slavka_a_maros
11. júl 2013

@jankastubka no prekladam ju z jednej polohy do druhej, do kresielka, potom ju posuniem niekomu inemu, ak je po ruke a ten pokracuje 😉 je to psycho niekedy

slavka_a_maros
11. júl 2013

@azmuk myslim, ze nesmrdelo 😕 ale nie som si ista, necuchala som

kavaapalma
11. júl 2013

@delica veru,veru mas pravdu. Ani neviem,ze je leto a pomaly polka jula za nami. Moj den pocitam na kazde 2ci3 hodky jak sa drobec budi na papanie. A medzitym,ak je s babcou,alebo s tatom.tak aspoň vysavat,sprcha,ci vypit kavu a trosku sem zavitat. Tobinko je spokojne zlate babatko. Vdaka Bohu. Aj teraz spinka vonku v kociku a ja som tu. Pri nom aj na konovi. Spite uz na bruchu? Ja som skusala,ale ta bolest bradaviek mi to nedovoluje.
A este pomimo jedna otazka, chcem dat oznam do novin a tam je podmienka 40znakov. Co vsetko sa tym pocita?

janka_k
11. júl 2013

@azmuk nam odpadlo az po 2 tyzdnoch

janka_k
11. júl 2013

@slavka_a_maros
@katuska54
no presne baby aj ine zvuky, ako popisala slavka, to je ina zabava, a pripadne nove zvuky aj pribudaju 🙂 🙂 🙂