icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
21. júl 2013

@slavka_a_maros to bych taky rada vedela. dnes jsem se dozvedela ze svagrova ikdyz uz nekoji uspava maleho na prsu...

delica
21. júl 2013

@slavka_a_maros :D tak to si musela byt dobra pamela s plienkami v podprde

hanka_april
21. júl 2013

Tu je stranka o spankovom rezime...a kedze aj vsetky okrem mna kojite.je tam ajno kojeni,myslim....
http://www.koliska.sk/Spanok_Gina/rezim.htm
Moja ma 5 tyzdnov a ja z toho dodrziavam akurat to ze dbam aby som ju ukladala po 1.5 hodine hore....
@slavka_a_maros moja neprespi celu noc.budi sa 1-2x na krmenie.ale nastastie sa len baje.grgne a zaspi

delica
21. júl 2013

@misza1 Riško poslucha, len moje prsia neposluchaju, prave ho manzel krmi mliekom z krabice. Uplne sa citim pod psa. 🙄

skatarina
21. júl 2013

@jankastubka ked mas uz ustalenu tvorbu mlieka,tak su super.Ale mne mala v noci spi aj 6h a vtedy mam plne prsia a stale pretecu. Stalo sa mi to uz aj cez den. Ja ich pouzivam denne,lebo ich mam,ale ked niekde idem pouzijem obycajne.

slavka_a_maros
21. júl 2013

@misza1 tak to je cudne... To len tak dudluje?

slavka_a_maros
21. júl 2013

@delica no ale ake to bolo pohodlne 😀 ale to som rozlozila jednu plienku do oboch kosikov. A co mate krizu? To ma mrzi 😒

hanka_april
21. júl 2013

@delica co siii?? Stresy a smutok ti vobec nepomozu...ja ked poviem ze nekojim z kolkych zien vylezie ze nekojili az sa divim....napriklad ani moja svokra a to vsetkych troch porodila za 5 minut a chlapcov nekojila a rozumie si s nimi.letia za nou s kazdou somarinou a dceru jedinu kojila a ta si s nou nevie ani par slov prehodit.ta odisla do kanady a ma celu mamku na haku..moja mamina sestru kojila ledva 3 tyzdne a je zdrava jak buk...mna vyse 5 mesiavov a som prieduskarka.cele detsvo som bola chrchlava.....a to som dala priklady len z lojho najblzsieho okolia...kojenie sa podla mna precenuje vo vplyve a vztahy a zdravie.....to najviac, co mozes dietatu dat,je predsa laaaska 😉

delica
21. júl 2013

@hanka_april
@slavka_a_maros
zatial este kojim, len vecer sme ho dokrmili, bo ma vycicol celu dnes. No sak uvidim, co bude dalej.

slavka_a_maros
22. júl 2013

@hanka_april to si velmi pekne napisala 🙂

misza1
22. júl 2013

@delica presne jako pise Hanka, zaden stres, to nejdulezitejsi jsi mu dala a cim vice se budes stresovat tim to bude horsi.nezkusila jsi znova homeopatika? nebo nejakou laktacni poradkyni?

@slavka_a_maros aji me to prislo divne, tak me to zarazilo ze jsem se ani neptala na detaily...

misza1
22. júl 2013

z vigantolu boli brisko?

slavka_a_maros
22. júl 2013

@delica tak to mozno bola len taka jednorazova zalezitost, musis viac oddychovat 😉 ja to tiez vidim na sebe, ked sa za cely den nezastavim, vecer mam len take kokrspanielove usi vycicane

hexina
22. júl 2013

@jankastubka ja som si objednala avent z avent stranky a musim povedat ze ked sa mi pusti mlieko hned je to cele mokre..cize to pouzivam len na doma...ale aj tak najviac sa mi osvedcili chicco prsne vlozky...a tie ked dam tak mozem ich mat aj pol dna aj viac..lebo ked vytecie mlieko tak sa to tam zmeni na gel a vobec to nie je mokre...cize vyuzivam toto..60 ks stoji cca 9 eur..ale mam istotu ze nepreteciem..hlavne vonku

hanka_april
22. júl 2013

@delica no tak skus ako radia baby, laktacnu a tak...drzim palce 😉

hexina
22. júl 2013

@delica ajoj deli, skus laktacnu..dakde som citala, ze zeny mylne prikrmuju deti lebo si myslia, ze maju malo mlieka..leob na zaciatku ma zena vacsinou nadprodukciu mliecka a potom sa to upravuje..cizeked dopije jeden prsnik tak mu daj druhy prsnik.....ci mas pocit, ze ti "dopije na jedno kojenie oba prsniky?

hanka_april
22. júl 2013

inak baby, od kedy by ste zacali citat rozpravky detom? lebo vcera som pozerala MASH a mali tam korejske deti a citali im z navodu na zbrane, ale takym tonom ako by to bola rozpravka, lebo nerozumeli anglicky, takze to bolo jedno 😀 a tak ma to zaujalo, ze ci uz ten ton hlasu a tak, ze kedy to ma vyznam pre deti???

hexina
22. júl 2013

@delica ä mozno ked dopije oba rsniky tak ponukni zas ten prvy...ved tam by sa to malo dotvorit...🙂 no neviem..skus radsej tu laktacnu ..ja tiez dnes mam volat uz druhej..tiez sa trapime 🙂 drzim ti silno palceky!

slavka_a_maros
22. júl 2013

Sa mozem aj rozkrajat, cicikam, uspavam, vsetko mozne skusam = rev. Hodim ju do kresla , dve minuty hojdam nohou = spi... Ja viem, ze je to zle pre chrbticu, ale co mam robit?!

willy_wonka
22. júl 2013

@hanka_april tak, tak,...suhlasim s tebou,ze sa kojenie precenuje. Ja sice kojim, nevidim dovod preco nie,ked mam mlieko, ale ked mlieko dojde, bez vyticiek prejdem na UM, a nech sa vsetci aj rozkrajaju.ja som odchovana na sunariku a som zdrava, moj mm bol kojeny a zoznam toho na co nie je alergicky by bol kratsi 🙂

willy_wonka
22. júl 2013

@delica draha, ziadny stres nohy v teple, nic sa nedeje 🙂 kvoli mliecku sa netrap.

kavaapalma
22. júl 2013

@delica si uzasna mamina,takze no stres! Mne tiez niekedy drobec vydunda celu dudu,hlavne vecer a reve pokial mi mm nepovie,ze skontroluj si,ci tecie mlieko a netecie. Tak dam druhu. Dnes krasne spal a moja mliekaren tvrda,horuca az som mala hrcky. Cakala som,ze bud sa zobudi maly,alebo to vytece. Tak zachranil ma maly a jaka ulava. A tak isto jak zienky pisu,pokial dojde vlastna tvorba,dam um,nebudem si dieta trapit hladom. Ale povedala som si,ze do pol roka chcem dojcit.

kavaapalma
22. júl 2013

A odpoveď na vsetko je laska.

katuska54
22. júl 2013

dnes sme boli u dr na podozrenie,ze mala ma zabku. dostali sme preventivne roztok. takze budem vytieraz a uvidime. ale dr povedala,ze to nevyzera na zabku,alebo je to len v zaciatkoch. tak radsej to podchytit na zaciatku.
pekny den vsetkym junovkam maminkam 😎

silsil
22. júl 2013

@slavka_a_maros tá poloha sa jej najviac páci.. urcite ajkvoli brusku..nasmu to tiez tak vyhovuje..ale my uspavame tak ze dame do perinky, a tu polozime do kuchynskej-jedallneskej stolicky ktora jekvaziako toto lehatko, alebo vajjicko, tam zaspi a supneme maleho do postielky 🙂

willy_wonka
22. júl 2013

Dievcata, preco mame pri nazve temy ten klucik? doteraz som si ho nevsimla....

slavka_a_maros
22. júl 2013

@silsil asi to tak bude🙂 ze sa jej to takto nevracia. Ale do perinky v tomto teple? To by mi asi nedovolila, ja sa ju tiez pokusam prelozit, ale vzdy sa zobudi...

slavka_a_maros
22. júl 2013

@willy_wonka doteraz tam nebol 🙂 nerusim, co to je, mozno nas idu zamknut 😕

kavaapalma
22. júl 2013

@willy_wonka alebo si z toho mozme urobit sukromku len pre clenov,aj ked taka tema uz je,no neviem.

silsil
22. júl 2013

@slavka_a_maros no my v perinke musime aj kocikovat.. viem ze je teplo..ale moj maly po kazdom kojeni, krici, vrieska, tlaci ho, puci ho..takze v perinke sa do minutky ukludni 🙂 a ked je takyto hic tak je tam iba v plienke :D